אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה דייט ✔טכניקות שכנוע, טיפים לראיון עבודה, טיפים לדייט, איך לדעת מה לענות בראיון עבודה? איזה תשובה לענות בראיון עבודה? להתכונן לראיון עבודה, תקשורת...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






ייעוץ + טיפול גם בנושאים:
טיפול זוגי, ייעוץ זוגי, אימון זוגי, בעיות בזוגיות, משבר זוגי, הדרכה זוגית, גישור משפחתי, גישור גירושין, ייעוץ נישואים, הכרויות, דייטים, התאמה זוגית, אימון לזוגיות, דייט, סיכונים בזוגיות ללא נישואים, תקשורת בזוגיות איך פותרים בעיות, מטפל זוגי מומלץ, מהי שותפות זוגית, מטפל אישי, ייעוץ זוגיות, ערך עצמי וזוגיות, יחסים אסורים, תקשורת בין זוגית, טיפול זוגיות, אימון אישי, איך לשמור על זוגיות יציבה, פתרון למשבר אמון ובגידה בזוגיות, זוגיות עם בעיות, כיצד מתבטא כבוד וערכה בזוגיות, זוגיות ואהבה, אגו בקשר זוגי, חיים ללא זוגיות, הפתרון לפחד מזוגיות, התאמת זוגיות, עצות לזוגיות מוצלחת, זוגיות טובה, טיפול משפחתי וזוגי, מערכות יחסים בין בני זוג, איך להצליח במערכת יחסים, בגידה בזוגיות וגירושין, האם אני בזוגיות מתאימה, מערכות יחסים ללא נתינה, תת מודע זוגיות, סקס בזוגיות, יועץ אישי, עקרונות לזוגיות טובה, הפחד כמנהל ריגשי ביחסים, להישאר לבד בלי זוגיות, האם אני בן אדם של מערכות יחסים, קואצר אישי וזוגי,
☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
10:58טכניקות שכנוע, טיפים לראיון עבודה, טיפים לדייט, איך לדעת מה לענות בראיון עבודה? איזה תשובה לענות בראיון עבודה? להתכונן לראיון עבודה, תקשורת בין אישית, לדעת מה לשאול, מה לענות לשאלות?
איך לענות נכון כשלא ברור מה רוצים לשמוע?

אחת הסיטואציות השכיחות והמורכבות בתקשורת בין אישית היא כאשר אנו נשאלים שאלות ישירות, כגון בראיון עבודה, דייט, או שיחה בין בני זוג, ואיננו בטוחים מה בדיוק הצד השני מצפה לשמוע בתשובה. שאלות נפוצות לדוגמה הן: "את אוהבת את העבודה שלך?", "כמה חשוב לך הנושא הזה?", או "האם את מתכננת להמשיך במקצוע הזה הרבה זמן?". אליעד כהן מסביר כי הקושי לענות מתעורר כי אנחנו לא יודעים מה הצד השני רוצה לשמוע. אם נענה "כן" נסתכן בתגובה שלילית, אם נענה "לא" נסתכן בכך שהשואל יתאכזב או יראה אותנו באור לא חיובי, ואם נבחר בתשובה של "גם וגם", אולי יחשוב שאנחנו הססניים או לא החלטיים.

למה שאלות פשוטות יוצרות בלבול כה גדול?

אליעד מדגיש שהסיבה לכך ששאלות פשוטות לכאורה יכולות ליצור בלבול, נעוצה בכך שלפעמים אפילו איננו בטוחים מהי העמדה האישית שלנו בנושא. למשל, אדם שנשאל אם הוא רוצה להמשיך בעבודה מסוימת יכול להתלבט בעצמו לגבי המשך דרכו. אם יענה בכנות "אני לא יודע", המראיין עלול לראות אותו כלא החלטי או חסר ביטחון. לכן, לא תמיד ישנה "אמת נוחה" שניתן להציג באופן פשוט וישיר.

האם כדאי לשאול ישירות "מה אתה רוצה לשמוע"?

הרבה אנשים חושבים שהדרך הפשוטה היא לשאול ישירות את השואל: "מה אתה מעדיף לשמוע?". אולם אליעד מבהיר שזה לא פתרון טוב, כי השאלה הישירה עלולה להתפרש כניסיון התחמקות מהתשובה. התגובה המידית של הצד השני עשויה להיות: "אני שאלתי אותך, אל תתחמק!". לכן לא רצוי לשאול ישירות מה הוא רוצה לשמוע.

איך אפשר בכל זאת לדעת מה התשובה הרצויה לשואל?

הטכניקה היעילה והנכונה יותר שאליעד מציע היא לשאול חזרה את השואל, אך בדרך עקיפה ואלגנטית. במקום לשאול בצורה גסה, יש לבקש מהשואל לחדד או לפרט יותר את השאלה שלו. למשל, אם המראיין שואל: "האם אתה מתכוון להישאר במקצוע הזה הרבה זמן?", כדאי לענות בשאלה עקיפה כמו: "כשאתה אומר 'הרבה זמן', למה בדיוק אתה מתכוון? כמה שנים למשל?". כך אפשר להקשיב לתשובה של השואל ולזהות אילו נקודות הוא מדגיש או על מה הוא שם דגש, דבר שיעזור לנו לדעת מה הוא רוצה שנענה לו.

דוגמה נוספת שאליעד מציג היא כאשר בן זוג שואל: "איפה אתה רוצה שנהיה בחג, אצל ההורים שלך או אצל שלי?". במקום לענות ישירות או לומר "לא משנה לי", דבר שעלול להכעיס את הצד השני, אפשר לבקש הסבר נוסף: "מה בדיוק ההתלבטות שלך? יש שיקולים מיוחדים שאת חושבת עליהם?". כך הצד השני חייב להוסיף עוד מידע, ומתוך האופן שבו הוא מפרט נוכל להבין מה באמת חשוב לו לשמוע.

מדוע לא מומלץ לענות תמיד "לא משנה לי"?

אליעד מסביר שתשובות מסוג "לא משנה לי" או "באמצע" יכולות ליצור רושם של חוסר מעורבות, אדישות או חוסר ביטחון. זה יכול להזיק בעיקר במצבים רגשיים, כמו שיחות זוגיות, או מקצועיים, כמו ראיונות עבודה. תשובה נייטרלית מדי עלולה להיתפס כשלילית, אפילו אם כוונתנו טובה.

איך לנצל את הבקשה להבהרה כדי להרוויח זמן?

טכניקה זו לא רק מסייעת לנו להבין מה הצד השני רוצה, אלא גם עוזרת לנו להרוויח זמן כדי לחשוב על התשובה המתאימה ביותר. כאשר אנו מבקשים מהשואל הבהרה או פרטים נוספים, אנחנו מקבלים עוד כמה שניות או אפילו דקה של מחשבה, וכך התשובה שלנו תצא שקולה ומחושבת יותר.

מה ניתן ללמוד מאופן החזרה של השואל על שאלתו?

אם הצד השני מתחיל לחזור על שאלתו, צריך להקשיב היטב לפרטים שהוא מוסיף או משנה. למשל, אם בן הזוג שואל: "איפה נחגוג את החג?" ואחרי בקשת הבהרה חוזר על השאלה ואומר: "אני מתכוון, יותר נוח אצל ההורים שלי מבחינת מרחק, לא?", אז אנו מבינים שמה שחשוב לו הוא המרחק ולאו דווקא העניין הרגשי או המשפחתי. מידע כזה מסייע לנו לתת תשובה מותאמת לרצון של השואל.

האם הטכניקה יכולה גם לחשוף שהשואל עצמו מבולבל?

כן, אליעד מדגיש שהטכניקה יכולה לשמש לא רק להבהרת הציפיות של השואל, אלא גם לחשיפת העובדה שהשואל בעצמו אינו מגובש או ברור בשאלתו. כאשר אנחנו מבקשים ממנו להסביר מדוע הוא שואל או מה בדיוק כוונתו, לפעמים הוא מגלה שאין לו תשובה ברורה לעצמו, ואז השיחה הופכת לשקופה יותר.

כיצד ליישם את הטכניקה בחיי היום - יום?

ניתן להשתמש בטכניקה זו במצבים יומיומיים רבים, כמו:
  • כשנשאלים בדייט: "האם את רוצה להתחתן בקרוב?", אפשר לענות: "למה את מתכוונת 'בקרוב' - חודשיים, חצי שנה, או יותר?" וכך להבין את כוונתה האמיתית של השואלת.
  • בראיון עבודה, כשהמראיין שואל: "האם אתה מתכנן להישאר בתחום לאורך זמן?", אפשר להשיב בשאלה: "האם הכוונה לגדול ולהתקדם בחברה או לשמור על יציבות בתפקיד הזה?" וכך לקבל מידע שיסייע לנו לענות.
  • כששואלים אותנו כמה נושא מסוים חשוב לנו, אפשר לבקש הבהרה: "כשאתה אומר 'חשוב', למה בדיוק אתה מתכוון - השקעה של זמן ואנרגיה, או עניין כללי?"
לסיכום, לפי אליעד כהן, בכל פעם שעומדים מול שאלות שאיננו יודעים כיצד לענות עליהן, הדרך היעילה ביותר היא לבקש מהשואל לפרט, להבהיר או להגדיר את שאלתו מחדש. זה יאפשר לנו לתת את התשובה שהכי מתאימה למטרות שלנו ולציפיות של הצד השני.
האם יש סיטואציות שבהן לא ברור מה השואל באמת רוצה לשמוע?

יש מצבים רבים, כמו תחקיר, ראיון עבודה, דייט או כל מפגש חברתי, שבהם מישהו מציג לנו שאלה בצורה ישירה: "אתה ככה וככה?", "את אוהבת את העבודה שלך?", "כמה חשוב לך הנושא הזה?" ובאותה שניה איננו בטוחים מה בדיוק הצד השני מחפש בתשובה שלנו. לפעמים החשש הוא שאם נאמר "כן" עלולים להסתכל עלינו בצורה מסוימת, ואם נאמר "לא" נקבל תגובה שלילית, ואם ננסה לטעון גם וגם - אולי יחשבו שאנחנו מהססים או לא החלטיים. עולה השאלה: איך אפשר לזהות מה באמת השואל היה רוצה שנאמר, במיוחד כשאנחנו כן מעוניינים למצוא חן בעיניו או להתקבל היטב בסיטואציה?

כיצד השאלה מייצרת בלבול ומדוע קשה לענות?

הרבה אנשים מספרים שהם נתקלים בשאלות כגון "את אוהבת את העבודה שלך?" או "כמה חשוב לך הדבר הזה?", ואינם יודעים אם האדם מולם מחפש לשמוע "מאוד חשוב לי" או "זה לא באמת משנה" או אולי דווקא איזשהו שילוב גמיש כמו "גם וגם". לעתים, תשובה דיפלומטית בסגנון "זה חשוב לי, אבל גם לא תמיד" יכולה להצטייר כחוסר החלטיות. מצד שני, תשובה חד - משמעית עלולה לסתור את הציפיות הנסתרות של השואל. הדבר נכון במיוחד בראיונות עבודה, שבהם שאלה כמו "אתה חושב שתמשיך במקצוע הזה לאורך זמן?" יכולה להעלות בלבול: אם נענה "כן, לגמרי" - המראיין עלול להבין שאיננו מעוניינים להתקדם, ואם נענה "לא", אולי יחשוב שאנחנו חסרי נאמנות. ואם נגיד "גם וגם", הוא אולי יחשוב שאנחנו לא בטוחים בעצמנו.

מדוע לעתים אנחנו לא יודעים מהי ה"אמת" שלנו?

יש מצבים שבהם אנחנו בעצמנו לא לגמרי סגורים על עמדתנו. לדוגמה, אדם נשאל אם הוא רוצה להתקדם, והוא באמת לא סגור אם עדיף להישאר במקום יציב או לנסות להתפתח. ברגע ששואלים אותו באופן פתאומי: "אתה רוצה להמשיך שנים ארוכות בתחום הזה?" - הוא מתחיל לגמגם כי הוא לא בטוח בתשובה. אבל מה קורה אם במקביל הוא מרגיש שעליו לספק למראיין בדיוק את התשובה שהמראיין רוצה? הוא מסתבך פעמיים, גם מול עצמו וגם מול השואל. ומי שלא בטוח, עלול ליפול בין הכיסאות - אם יאמר "כן" יתפסו אותו כחסר שאיפות, אם יאמר "לא" יתפסו אותו כחסר יציבות, ואם יאמר "אני לא בטוח" הרי שהוא יוצא עוד יותר מבולבל.

האם אפשר פשוט לשאול חזרה: "מה אתה מעדיף לשמוע"?

פעמים רבות, הרעיון הראשון שקופץ לראש הוא לשאול את השואל מה הוא רוצה לשמוע, או מה הציפיות שלו. אך הדבר נראה כצעד בוטה מדי, משום שהוא עלול להיתפס כהתחמקות או ניסיון להתחמק ממתן תשובה ישרה. בסיטואציות כמו דייט או ראיון עבודה, האדם שממול יכול להגיב ב"אני שאלתי אותך" ולא ירצה לספק רמזים שיעזרו לנו לענות בדיוק את מה שמצפים.

מה עושים כאשר אי אפשר להשיב 'באמת' או כאשר האמת לא משרתת אותנו?

ישנם רגעים שבהם, כפי שהודגש שוב ושוב, "אין אמת" הנוחה לתשובה. ייתכן שהאדם בהחלט רוצה לשקר קצת, או לתת תשובה שתתיישב עם רצון הצד השני. אם אנו זקוקים למשרה או מעוניינים להרשים מישהו, לפעמים עלינו לחשוב: "מה בעצם השואל רוצה לשמוע?". הבעיה העיקרית היא שעדיין איננו בטוחים כיצד לדעת זאת מראש.

כיצד שימוש בבקשת הבהרה עוזר לדלות מידע נוסף?

הדרך המומלצת היא לעצור רגע ולא לרוץ לענות, אלא לנסות להוציא מהצד השני עוד מידע שיעזור לנו להבין את כוונתו. אפשר לעשות זאת בצורות שונות:
  • לבקש מהשואל שיחדד את השאלה: "אתה מתכוון להמשיך במקצוע הזה עוד כמה שנים בודדות או אולי עשרות שנים קדימה?"
  • להחזיר אליו שאלה בסגנון "כשתה אומר 'להמשיך הרבה זמן', למה אתה מתכוון בדיוק? מה זה אומר מבחינתך?"
  • לשאול "מה עומד מאחורי השאלה שלך?" ולעורר את השואל לפרט יותר על העמדה או ההנחות שלו.
הרעיון הוא לגרום לו לנסח מחדש את שאלתו או לפרט אותה, וכך יכולות להופיע מילות מפתח או דגשים שיעזרו לנו לזהות מה הוא באמת מעדיף לשמוע. לפעמים עצם הבקשה "תוכל להגדיר את כוונתך יותר לעומק?" גורמת לשואל להוסיף עוד משפט שמגלה את ציפייתו, גם אם הוא אינו מתכוון לגלות זאת.

איך עובדת הטכניקה של הקשבה לרמזים כשהשואל חוזר על השאלה?

כאשר הצד השני מתחיל לחזור על שאלתו בצורה מעט מורחבת, יש להאזין היטב לאופן שבו הוא מדגיש מילים או מציין דגשים חדשים. למשל, אדם ששואל "אז האם אתה מתכוון להישאר לפחות חמש שנים בתחום?" עשוי לרמוז שחשובה לו יציבות, או מישהו שמדגיש "האם אתה בקטע של נישואים בקרוב או שלא כל כך בראש שלך?" אולי רומז שהוא (או היא) באמת רוצים לשמוע שיש נכונות להתמסד. כל דגש קטן בשאלה החוזרת עשוי לחשוף רצון סמוי.

מה עושים במצבים אישיים, למשל כשבן הזוג שואל אם נחגוג אצל הוריו או אצל הורינו?

לא רק בראיונות עבודה ודייטים: גם בחיים האישיים יש שאלות כמו "איפה אתה רוצה שנהיה בחג: אצל ההורים שלך או אצלי?", ושוב לא ברור מה הצד השני מעדיף לשמוע. לפעמים לנסח תשובה כמו "מה שתרצי" יכול להכעיס, כי עלולים לומר "לא אכפת לך?", או "למה אתה לא יוזם בעצמך?". לכן גם כאן אפשר לבקש הסבר: "מה בדיוק חשוב לך כאן? את מתלבטת כי אולי זה רחוק לנסוע או כי יש עניין רגשי אחר?". עצם השאלה החוזרת מסוגלת לגלות רמזים על הציפייה האמיתית.

מדוע אי אפשר סתם לענות 'לא משנה לי' או 'באמצע' בכל פעם?

כשמדובר בעניינים רגשיים או מקצועיים, תשובות בסגנון "באמצע" או "לא אכפת לי" עלולות להתפרש כחוסר מעורבות, חוסר התלהבות או סתם אדישות. לעתים גם עצם ההימנעות מעמדה ברורה הופכת לסימן שלילי, במיוחד אם הצד השני מצפה לראות מידה של ביטחון ושאיפה. דוגמה בולטת: "אתה מתכנן ללמוד דברים חדשים ולהתקדם?" - אם נגיד "גם כן וגם לא", המראיין עלול לחשוב שאיננו מכווני מטרה.

האם ניתן להשתמש בטכניקה זו גם כדי להרוויח זמן?

בהחלט כן. יש מקרים שבהם אנו זקוקים לעוד רגע להתארגן, או לא בטוחים כיצד להגיב. בקשה "תוכל לחדד את כוונתך?" לא רק מספקת לנו מידע, אלא נותנת מרווח של שניות או חצי דקה לחשוב מה כדאי לומר. במהלך ההסבר, ניתן להקשיב היטב לטון ולדגשים שאדם מוסיף, ולהבין מה באמת הוא מחפש בתשובה.

כיצד נוכל ליישם את ההבנה הזו בחיי היומיום?

אפשר ליישם את הרעיון בכל סיטואציה:
  • כשמישהו שואל "תגיד לי, אתה רוצה להמשיך את הקשר שלנו בכיוון של חתונה בקרוב?" - אפשר לשאול, "כשאת אומרת 'בקרוב', למה בדיוק את מתכוונת? חודשיים, חצי שנה או כמה שנים?" וכך להבין מה באמת חשוב לשואל.
  • כשמראיין עבודה שואל "אתה חושב להישאר במקצוע הזה לאורך זמן?", אפשר לענות בשאלה "האם אתה מתכוון לראות אותי גדל בתוך התחום ומפתח קריירה לטווח ארוך, או שהחברה בכלל מצפה לאנשים שמעוניינים בעוד כיוונים בעתיד?"
  • כשנשאלים "כמה חשוב לך הדבר הזה?", אפשר לבקש הסבר: "כשאתה אומר 'חשוב', למה אתה מתכוון? יכול להיות שאתה מתכוון לרמת השקעה יומיומית או רק להתלהבות ראשונית?"
מדוע הכלי הזה עובד גם כשרוצים לתת תשובה שתמצא חן?

המהות היא לגרום לאדם השני להיחשף קצת יותר, אפילו בלי כוונה מפורשת. כשאדם מסביר או מחדד את השאלה, הוא משתמש במילים שמגלות את דפוס החשיבה או הציפיות שלו. הוא עלול לדוגמה לגלות: "חשוב לי שבשנים הראשונות תתמקד בתחום הזה, כי אנחנו מחפשים מישהו עם התמדה." או "אני מנסה להבין עד כמה אתה עצמאי ולא נצמד להורים שלך." ברגע שיש לנו רמזים כאלה, אנחנו יכולים להתאים את התשובה כך שתהיה בדיוק מה שהוא מחפש לשמוע, אם זהו רצוננו. כמובן, יש מי שיעדיפו לומר בכל זאת את האמת שלהם, אבל למי שרוצה להיטיב להרשים את השואל, המידע הנוסף הזה קריטי.

האם יש לכך גם שימוש הפוך?

בהחלט, ניתן להשתמש בטכניקה לא רק כדי לתת תשובה שתמצא חן, אלא גם כדי לבדוק אם האדם השני יודע מה הוא באמת שואל. לפעמים כשנבקש "תסביר לי יותר למה אתה שואל", יתברר שגם השואל לא לגמרי מגובש. הוא עלול לגלות שזו שאלה כללית או דעה לא סגורה, ואז הוא עצמו יסיק מסקנות לגבי מה הוא באמת רוצה או לא רוצה לשמוע.

סיכום מורחב

בסיכומו של דבר, בכל סיטואציה שבה שואלים אותנו שאלה מפתיעה או מבלבלת כמו "תגיד לי, אתה מעוניין להמשיך פה עוד הרבה זמן?", "את אוהבת את העבודה שלך?", "כמה באמת חשוב לך הדבר הזה?" או "איפה נעשה את החג הבא?", נוכל לפעול בשלבים הבאים:
  1. נזהה את הבלבול ואת העובדה שאיננו בטוחים מה מצפים לשמוע.
  2. נזכור שאפשר לנסות לאפשר לשואל לחזור על השאלה או להרחיב אותה, במקום למהר לענות.
  3. נשתמש בשאלה חוזרת עדינה: "איך אתה מגדיר 'להמשיך'?" / "לאיזו תקופה אתה מתכוון?" / "מה בדיוק עומד מאחורי ההתלבטות שלך?"
  4. נקשיב לניואנסים בשאלה החוזרת: האם השואל מוסיף דגש כזה או אחר, מה הוא מדגיש בבחירת המילים או בטון הדיבור.
  5. על סמך הרמזים והשינויים בניסוח, נבין טוב יותר מה השואל רוצה לשמוע, או לפחות מה הדבר חשוב לו באמת.
  6. רק אז ניתן את התשובה שמתאימה למטרה שלנו - בין אם זו תשובה כנה ובין אם זו תשובה שמכוונת לרצות את השואל.
כך, מראיינים, בני זוג, הורים וחברים שמציבים בפנינו שאלות פתוחות ורגישות, לא יצליחו "להפיל" אותנו באמצע משפט. במקום להישאר מבולבלים, נוכל להחזיר את הכדור אליהם בצורה מכובדת, לקבל עוד פרטים ולספק תשובה שתואמת יותר את המטרה.
נגיד שאתה עובר תחקיר כלשהו, ראיון עבודה, דייט, משהו. ומישהו שואל אותך "תגיד לי, אתה ככה וככה?", ואז מישהו שואל אותך "כמה אתה ככה וככה?". דבר ראשון מסויים, איך תדע לענות?

ש: ביחס למה?

אליעד: אני אתן לך לדוגמה, נגיד מישהו אומר לך "תגידי לי, את אוהבת את העבודה שלך?", את לא יודעת מה הוא רוצה לשמוע, בהנחה שאת רוצה למצוא חן בעיניו, ואת לא יודעת מה הוא רוצה לשמוע. יכול להיות שהוא רוצה לשמוע שתגידי כן, יכול להיות שהוא רוצה לשמוע שתגידי לא, ואם תגידי גם וגם, וגם את יכולה ליפול כי הוא לא רוצה גם וגם הוא רוצה נגיד כן ולא. כשמישהו שואל אותך, נגיד לדוגמה כשמישהו שואל אותך "כמה חשוב לך זה וזה?" עכשיו אתה לא יודע מה הוא רוצה לשמוע. הוא רוצה לשמוע שאני אגיד לו "מאוד", הוא רוצה שאני אגיד לו "זה לא משנה לי", או שהוא רוצה שאני אגיד לו "זה גם כן וגם לא".

אז מה עושים כשמישהו שואל אותך שאלה, אתה לא יודע כאילו מה להגיד לו. מה עושים?

ש: שואל אותו שאלה חזרה.

אליעד: מה אתה שואל אותו?

ש: אני מנסה לחשוב מה אני שואל אותו.

אליעד: אוקי, מה את אומרת?

ש: את השאלות.

אליעד: נתקלת פעם בסיטואציה ששאלו אותך שאלה ולא ידעת מה לענות. נגיד שאת בדייט נניח "תגידי את רוצה להתחתן בקרוב?"

ש: "אתה רוצה?" ואז אתה מחזיר את השאלה אליו.

אליעד: עכשיו הוא יגיד "שאלתי אותך". מה? את מחזירה את השאלה חזרה? שאלו אותך, מה את מחזירה את השאלה חזרה. זאת שאלת התחמקות.

ש: אבל מה המטרה כאילו.

אליעד: כדי לדעת. בראיון עבודה שואלים אותך, את בראיון עבודה, "אתה חושב שתמשיך במקצוע הזה להרבה זמן?". עכשיו אתה לא יודע, מה הוא רוצה? הוא רוצה שאני אגיד לו כן או שהוא רוצה שאני אגיד לו לא. כי אם אני אגיד לו כן אז הוא יגיד "אה הוא לא רוצה להתקדם", אגיד לו לא, "אה אז הוא רוצה להתקדם". מה הוא רוצה שאני אגיד לו?

ש: ואם אני לא יודע אם אני רוצה להתקדם אז?

אליעד: אז אתה אומר לו "אתה לא החלטי, אתה לא יודע מה אתה רוצה מעצמך". איך לומדים לענות כשלא יודעים מה לענות?

טוב, בהנחה שאתה צריך למצוא אלטרנטיבה נוספת, מה עושים?

ש: ללכת על האמת.

אליעד: אין אמת. אתה עכשיו צריך לשקר.

חברים אתם נותנים את התשובה של האמצע, בהנחה שאז יהיה "אתה בכלל לא החלטי". אין תשובה לא מחייבת. אתה רוצה לתת לו תשובה שהוא ירצה לשמוע אותה. מה עושים?

ש: תשאל אותו איזה עובד הוא מחפש.

אליעד: הוא לא יגיד לך. מה הוא יגיד לך? תגיד לו "איזה תשובה אתה רוצה שאני אענה לך?".

תראה בעולם אידיאלי, מה אני צריך לעשות בעולם אידיאלי? כשמישהו שואל אותך שאלה, אומר לו "תגיד לי איזה תשובה אתה רוצה לשמוע?". נכון? "מה אתה רוצה? מה אתה חושב שעדיף שזה או זה?".

עכשיו השאלה היא זה איך אתה יכול לשאול אותו מה הוא מעדיף בלי לשאול אותו מה הוא מעדיף.

ש: באמצע השיחה או לפני שיחה. ברגע שהשאלה נשאלה או לפני?

אליעד: מישהו שואל אותך שאלה. אתה עכשיו לא יודע להגיד לו כן, להגיד לו לא, או להגיד לו לא משנה. לא יודע מה הוא רוצה לשמוע. אתה רוצה שהוא יקבל תשובה שהוא רוצה לשמוע. איך תדע מה לענות לו?

ש: תשאל אותו מה הוא רוצה לשמוע?

אליעד: איך שואלים שאלה כזאת בצורה סיבובית?

ש: תשאל אותו למה הוא שואל.

אליעד: למה אני שואל? אני רוצה להכיר אותך, רוצה ללמוד עליך. למה אתה שואל? כי אני רוצה להכיר אותך, רוצה להכיר את המרואיינים שלנו, רוצה להכיר אותך כעובד.

ש: לא, אבל למה השאלה הזאת?

אליעד: למה השאלה הזאת? כי אני חושב שזה קשור לעבודה, אני רוצה לדעת. שואל אותך "מה המטרות שלך בחברה?" ואתה לא יודע, "הוא רוצה שאני אגיד לו ככה או הוא רוצה שאני אגיד לו ככה", מה הוא רוצה שאני אגיד לו?

ש: צריך לברר איזה חברה זאת קודם כל, מה המטרות שלהם.

אליעד: אבל איך אתה יודע מה המראיין רוצה שתענה.

טוב, איך כן לדעת?

ש: מה? באמצע שיחה?

אליעד: בן אדם שואל אותך שאלה, אומרים לך "תגיד לי, אתה רוצה שאת החג נעשה שם?", עכשיו אתה לא יודע, "היא רוצה שאני אגיד לה ככה או היא רוצה שאני לה הפוך", מה היא מעדיפה שאני אענה לה?

איך תדע? או אם תגיד "מה היא רוצה? אם תגיד לה כן אולי היא תתלונן, תגיד לה לא אולי היא תתלונן ותגיד לה זה לא משנה אולי היא תתלונן". עכשיו צריך לדעת מה לענות.

ש: "מה שאת רוצה".

אליעד: אם תגידי "מה שאת רוצה", "לא אכפת לך" גם תהיה תלונה, יפילו עליך איזה תיק.

ש: כעיקרון לא משנה לי, מה שתרצי בשבילי לא משנה לי.

אליעד: אם תגיד לא משנה, "אה, לא משנה לך, אתה לא באמת אוהב אותה וזה רק בגלל שאני רוצה זה לא אתה רוצה. ואני רוצה שאתה תרצה".

ש: לא, אני מדבר על הראיון עבודה. ישאלו אותי כמה הוא כאב לי, באמת זה לא משנה מה שתגיד לי אני אעשה.

אליעד: לפעמים בן אדם רוצה לראות מה אתה חושב, לפעמים תגיד לו "לי, אין לי דעה" זה גם כן פסול.

טוב, מה עושים? אני אסביר לכם. מאוד פשוט כשמישהו שואל אותך שאלה ואתה לא יודע מה לענות מה שאתה צריך לעשות זה לשאול אותו שאלה בחזרה. מה אתה צריך לשאול אותו בחזרה? להגיד לך שיסביר לך יותר טוב את השאלה. להסביר לי את השאלה, זה הכל.

ש: רציתי להגיד לך, מה לא ברור.

אליעד: זה ברור שאם תגיד לו "לא הבנתי את השאלה תסביר אותה", ברור שזה ישמע מטופש, "מה לא הבנת, שאלתי אותך", אוקי? אז לא שואלים את זה ככה, אני הסברתי את המהות של מה שאתה צריך לשאול אותו. לא לשאול אותו ולהגיד "לא הבנתי את השאלה, תחזור עליה" אז הוא יחזור על השאלה עוד פעם, מה יש להבין?

אני אומר כזה דבר נגיד שמה ששאלו אותך, נגיד, מה שאלו אותך?

ש: אם אתה מתכוון להמשיך במקצוע הזה, לא משנה.

אליעד: אוקי, למה אתה מתכוון "להמשיך"? להמשיך לנצח, להמשיך עד הפנסיה. למה אתה מתכוון "להמשיך"? תמשיך בשנים הקרובות?

שים לב, ואז הוא צריך להגדיר, אז לפעמים המראיין נופל במלכודת עכשיו כשהוא הגדיר לפי איך שהוא הגדיר אתה מבין מה הוא רוצה שתענה לו, זה הסיפור.

אם הוא מספיק מתוחכם אז הוא יסביר לך את השאלה והוא יעשה את זה עדיין נייטרלי. אבל אם הוא זה, אז הוא יסגיר את התשובה שהוא רוצה לשמוע.

ש: זה כמו בבית ספר במבחנים כשלא מבינים את השאלה אומרים למורה "לא הבנתי, תסבירי לי את השאלה", היא גם מסבירה וגם נותנת לך את התשובה.

והדוגמה הזאת שאמרת עם הזוגיות נגיד כשהיא שואלת אותך "איפה אתה רוצה להיות". מה אמרת ששם צריך להגיד?

אליעד: לא אתה תשאל.

ש: בן כמה אתה? שאלה טובה.

מה זה "גיל" איך אתה מגדיר גיל?

אליעד: בן כמה אני באיזה מובן, לדוגמה.

ש: הוא יחשוב שאתה מתחכם איתו.

עוד פעם, אם אתה בראיון עבודה "בן כמה אתה?", זה הגיל שלך. מה תשקר? תביא לי תעודת זהות, זה הגיל אין פה "אחד בפה אחד בלב", בהנחה שזה דו שיח פתוח.

ש: אני אומר לדוגמה, כשעם ההורים שלך "איפה אתה רוצה להיות בחג, בשבת אצל אמא שלי או אצל אמא שלך?"

אליעד: לדוגמה אז אתה אומר לה, אתה אפילו מבקש ממנה. תקשיב, אני אסביר לך את הרציונל. נגיד שאומרים לך "איפה אתה רוצה להיות בחג אצל ההורים שלך או אצל ההורים שלי?", נניח, עכשיו זה שאלה, כשהשאלה נוסחה היא נוסחה באופן שווה, "אצל ההורים שלך או אצל ההורים שלי", שווה. אתה עכשיו צריך לגרום לה לחזור על השאלה, לגרום לה איכשהו לחזור על השאלה וכשהיא תחזור על השאלה אתה רואה נגיד איפה היא האריכה, איפה היא הוסיפה.

נגיד לדוגמה, "איפה אתה רוצה שנצא אצל ההורים שלך או אצל ההורים שלי?", את רוצה, מה ההתלבטות שלך, כאילו מה בדיוק ההתלבטות שלך, נגיד, ואז היא תגיד לך "אני רוצה לדעת אם אתה רוצה שזה וזה אצל ההורים שלך או אצלי", נגיד. ואז אתה יכול לראות איך היא אמרה את זה איך, היא ניסחה את זה, אתה יכול לנסות למצוא רמזים.

מה שאני מנסה לומר עוד פעם, אני נתתי כיוון למחשבה, כששואלים שאלה לפעמים אתה לא חייב לרוץ לתשובה. תשאל תגיד לו למה אתה מתכוון שככה. עכשיו לא תמיד אתה יכול לשאול, לפעמים זה כבר מוגדר אז קשה לשאול, אז אתה מבקש לחזור או להסביר, אבל באופן כללי בפרט ששואלים אותך שאלה שהיא לא מוגדרת אז אל תתן תשובה אם אתה עוד לא יודע.

ש: נגיד שאתה לא רוצה לענות על שאלה, כשאומרים לך שאלה ואז אתה יכול כאילו.

אליעד: לא, בהנחה שאתה צריך לענות, ואתה הולך לענות, ואתה רוצה לענות אפילו. אבל אתה רוצה לדעת "מה אני רוצה שאני אגיד לו?".

אפילו הרבה פעמים מישהו בא לבקש ממך עצה, ובא לבקש עצה ואתה יודע ששתי התשובות טובות. נגיד, מה עושים, מתקשרים, נגיד, מתקשרים חוזים בכלי עתידות מה עושים? הם שואלים אותך שאלה, בודקים מה אתה רוצה שהם יגידו לך ואז אומרים לך את זה.

ש: שומע את המידע חינם, שאתה יודע להרכיב פאזל.

אליעד: הוא בודק "מה הוא רוצה? הוא רוצה שאני אגיד לו שהוא הולך למות או הוא רוצה שאני אגיד לו שהוא הולך לחיות", "מה הוא רוצה? שאני אגיד לו שאמא שלך אוהבת אותך או שהיא שונאת אותך?". ולפי זה הוא מלביש לך את התשובה כי בשאלה אתה הסגרת.

ולכן המהות של התשובה היא שברגע ששואלים אותך שאלה ואתה לא יודע מה לענות תנסה לגרום לשואל להסביר את השאלה. או עלי ידי זה שתגיד לא הבנתי, או תבקש הבהרה, או תחדד את השאלה, או אתה יכול. תשאל עוד משהו כדי שהוא ישאל את השאלה עוד פעם בצורה אחרת, ומספיק שהוא יוסיף עוד מילה, יוריד מילה, ישמיט מילה, ינשום יותר, ינשום פחות אתה יכול לדעת מה הוא רוצה.

עכשיו, איך בן אדם יכול לחשוב על זה לבד? איך היית יכול לחשוב על זה לבד? כי אם תוך כדי אתה שומע שלו, אתה שם לב "רגע איך שהוא שאל את השאלה למה הוא אמר ככה, למה הוא אמר ככה?", "אה, כי הוא הוסיף לי אינפורמציה", לכן פעם הבאה אתה אומר "רגע, יש הבדל בין איך ששואלים את השאלה ולפי איך שהוא שאל את השאלה אני יכול לשאול אותו עוד פעם, ואז הוא ישאל אותי בצורה אחרת ואז אני אדע מה הוא רוצה שאני אענה לו". ואז אני יכול לחשוב שאני יודע מה הוא רוצה שאני אענה לו.

ש: זה גם פטנט לחשוב על תשובה אם אין לך תשובה מוכנה כל כך.

אליעד: אתה יכול גם ליצור "דיליי", נכון, גם נכון.
דייט ראשון לאן לצאת? לאן ללכת בדייט ראשון? איפה לקבוע דייט ראשון? איך להצליח בדייט ראשון? איך לגרום למישהו להתאהב בך בדייט ראשון? איך לגרום להתאהבות בדייט ראשון? איך ליצור התאהבות בדייט ראשון? איך להכיר בדייט ראשון? איך לעשות דייט מוצלח? טיפים להיכרויות, אימון לזוגיות, הצלחה בדייט ראשון, מקומות לדייט ראשון, המלצות לדייט ראשון, רעיונות לדייט ראשון, איך להקליל דייט ראשון? איך לשבור את הקרח בדייט ראשון? לאן לצאת בדייט ראשון? איך לגרום לה להתאהב בך?
דייט ראשון לאן לצאת? לאן ללכת בדייט ראשון? איפה לקבוע דייט ראשון? איך להצליח בדייט ראשון? איך לגרום למישהו להתאהב בך בדייט ראשון? איך לגרום להתאהבות בדייט ראשון? איך ליצור התאהבות בדייט ראשון? איך להכיר בדייט ראשון? איך לעשות דייט מוצלח? טיפים להיכרויות, אימון לזוגיות, הצלחה בדייט ראשון, מקומות לדייט ראשון, המלצות לדייט ראשון, רעיונות לדייט ראשון, איך להקליל דייט ראשון? איך לשבור את הקרח בדייט ראשון? לאן לצאת בדייט ראשון? איך לגרום לה להתאהב בך? וכאן נסביר, איך הכי טוב שיהיה הדייט הראשון? להיכן כדאי לצאת בדייט ראשון? ומה לעשות בדייט הראשון? ואיך לא להיות לחוץ בדייט ראשון? ואיך לגרום לדייט ראשון להצליח? ועוד. אז ברמת העיקרון, המטרה של הדייט, היא היכרות של בני הזוג + הרצון אולי לגרום להתאהבות וליצור חיבור בין שני בני הזוג. אז אם רוצים שתהיה היכרות במהלך הדייט, לשם כך הגיוני שהדייט תהיה בו פעילות כלשהי, שאפשרי להכיר בה אחד את השני. והפעילות הזאת, היא בדרך כלל של דו שיח. במילים אחרות, אם רוצים להכיר במהלך הדייט, ורוצים לדבר על כל מיני דברים כדי להכיר אחד את השני, אז ... טוב למישהו איתך. שאז זה עוזר לו לדמיין שיהיה לו טוב איתך בעתיד. וכדי שיהיה טוב בדייט, לשם כך הגיוני לעשות משהו, שבכל מקרה יכול לעשות טוב לשני הצדדים, גם בלי קשר לעצם זה שזה דייט. לדוגמה: אם שני הפרטנרים אוהבים לשתות קפה בים, אז אם הדייט יהיה עם קפה בים, אז כנראה שהדייט יהיה יותר מוצלח. למה? כי טוב להם גם בלי קשר לעצם זה שזה דייט. ובנוסף, ככה המוח מחבר את התחושה הטובה של הקפה בים, לבן ...
דייטים, איך לא להרגיש בדייט כמו בראיון עבודה? איך לא להילחץ בדייט? מה לעשות בדייט? פעילויות לדייט, רעיונות לדייט, איך לעשות דייט מוצלח? איך לתאם דייט? מתי להיפגש לדייט שני? על מה לדבר בדייט? למה דייט מרגיש כמו ראיון עבודה?
דייטים, איך לא להרגיש בדייט כמו בראיון עבודה? איך לא להילחץ בדייט? מה לעשות בדייט? פעילויות לדייט, רעיונות לדייט, איך לעשות דייט מוצלח? איך לתאם דייט? מתי להיפגש לדייט שני? על מה לדבר בדייט? למה דייט מרגיש כמו ראיון עבודה?
דייטים, איך לא להרגיש בדייט כמו בראיון עבודה? איך לא להילחץ בדייט? מה לעשות בדייט? פעילויות לדייט, רעיונות לדייט, איך לעשות דייט מוצלח? איך לתאם דייט? מתי להיפגש לדייט שני? על מה לדבר בדייט? למה דייט מרגיש כמו ראיון עבודה? למה דייטים מרגישים כמו ראיון עבודה? הרבה אנשים מתארים את התחושה של דייט כמשהו מלחיץ, כמו ראיון עבודה. הסיבה לכך פשוטה וברורה: רוב הדייטים נערכים בצורה של שיחת מכירה הדדית. כל אחד מגיע לדייט עם מטרה להרשים את הצד השני או לבדוק התאמה מדויקת, מה שגורם לתחושת לחץ ומתח רב. למשל, הגבר שמגיע לדייט חושב שעליו להוכיח לבחורה שהוא ראוי בעיניה, והבחורה מנגד גם היא צריכה להרשים את הגבר. לכן, נוצר מצב שכל אחד בעצם מנהל שיחה שהיא סוג של ריאיון, שבו הוא מוכר את עצמו לצד השני, וזה בדיוק מה שיוצר את האווירה הטכנית והמלאכותית של דייטים רבים. מה לעשות כדי לא להרגיש כמו בראיון עבודה בדייט? אליעד כהן מציע אלטרנטיבה מעניינת לדייט המסורתי. במקום לתאם דייט להיכרות, עדיף לתאם פעילות משותפת, כזו שהיית עושה גם ללא קשר לדייט עצמו. למשל, אם את אוהבת ללכת להליכה והיית עושה זאת גם בלי קשר להיכרות עם מישהו, הזמיני אותו להצטרף אלייך להליכה. הפעילות עצמה הופכת למוקד המפגש, ולא שיחת ההיכרות הטכנית ... בזמן ההליכה תוכלו לדבר, להכיר, ולפתח קשר בצורה ספונטנית ונעימה, ללא תחושה שאתם נמצאים בריאיון עבודה. איזו פעילות כדאי לעשות בדייט כדי להוריד את הלחץ? הרעיון הוא למצוא פעילויות שהיית עושה בכל מקרה גם בלי קשר לדייט. כך לדוגמה, אפשר ללכת להליכה, לצאת לריצה, לבקר בתערוכה, ללכת להופעה או אפילו סתם לשבת בבית קפה. מה שחשוב הוא שהפעילות תהיה טבעית עבורך, כזו שתעשו בהנאה ללא הלחץ של שיחת מכירה. אם תצליחו לעשות זאת, אתם תרגישו טבעיים ונינוחים, והקשר ביניכם יתפתח בצורה אמיתית וספונטנית. איך לתאם דייט שני בלי לחץ? אחרי שנפגשתם בפעם הראשונה וערכתם פעילות משותפת, אין צורך לתאם באופן פורמאלי דייט שני. דייט שני שתוכנן מראש שוב מכניס את האווירה של ריאיון עבודה או מבחן שאתם חייבים לעבור. במקום זה, אפשר לסיים את הדייט הראשון במשפט כללי כגון: נהיה בקשר בימים הקרובים, ורק לאחר מכן לתאם פעילות משותפת נוספת לפי רצונכם. אפשר פשוט לומר משהו כמו: אני הולך לפעילות מסוימת, רוצה להצטרף אליי? כך תחושת הלחץ יורדת באופן משמעותי, והמפגש הבא מרגיש טבעי יותר, פחות מחייב, והרבה יותר דומה לחיים האמיתיים. מדוע תכנון מראש של מספר דייטים מוסיף לחץ ומתח? כאשר אנשים מתכננים מראש דייט ראשון, דייט שני,
דייטים וזוגיות, אימון לדייטים, איך להצליח בדייט? איך להגיע לדייט השני? איך ליצור משיכה בדייט? איך לגרום לדייט שלך לרצות אותך? מה לעשות בדייט? איך להתנהג בדייט? איפה לעשות דייט? על מה לדבר בדייט? מה עושים בדייט? אימון לזוגיות
דייטים וזוגיות, אימון לדייטים, איך להצליח בדייט? איך להגיע לדייט השני? איך ליצור משיכה בדייט? איך לגרום לדייט שלך לרצות אותך? מה לעשות בדייט? איך להתנהג בדייט? איפה לעשות דייט? על מה לדבר בדייט? מה עושים בדייט? אימון לזוגיות
דייטים וזוגיות, אימון לדייטים, איך להצליח בדייט? איך להגיע לדייט השני? איך ליצור משיכה בדייט? איך לגרום לדייט שלך לרצות אותך? מה לעשות בדייט? איך להתנהג בדייט? איפה לעשות דייט? על מה לדבר בדייט? מה עושים בדייט? אימון לזוגיות למה אני לא מצליח בדייטים? אליעד כהן מסביר כי חוסר הצלחה בדייטים נובע בעיקר מכך שאנשים מגיעים לדייט עם מטרה ספציפית להשיג זוגיות, במקום ליהנות מהרגע ולהתמקד ביצירת חוויה נעימה. כאשר אדם מגיע לדייט במטרה ברורה מדי, זה יוצר לחץ אצל הצד השני, שהופך את הסיטואציה למעין ראיון עבודה. במקום לנסות להרשים או לבדוק התאמה כבר בהתחלה, ... ציפיות ספציפיות, אני פשוט רוצה ליהנות מהרגע ומהשיחה. אליעד מציע שאם ידעת מראש שלא יצא כלום מהדייט ועדיין היית הולך אליו ונהנה ממנו, אז אתה במצב הנכון. אם לא היית הולך, סימן שכל מטרתך הייתה רק התוצאה ולא ההנאה מהדרך. איך להתנהג בדייט כדי ליצור משיכה? אליעד כהן מדגיש שזוגיות היא תוצאה של אנשים שנהנים יחד מפעולות משותפות. הוא ממליץ להגיע לדייט כמו לפגישה חברתית קלילה, כמו עם חברים או אנשים שהכרת במצבים טבעיים, ולא להגיע עם תחושת לחץ להשגת משהו. לדוגמה, אם אוהבים ללכת לסרטים או בתי קפה, אפשר להזמין את הדייט לפעילויות אלה באופן טבעי, ללא הצהרת כוונות או ציפייה לקבל החלטה מיידית על זוגיות. לדבריו, ההצלחה מגיעה כשהדייט הופך לפעילות פנאי נעימה, ולא למשימה שצריך להצליח בה. האם כדאי לדבר על זוגיות כבר בדייט הראשון? אליעד ממליץ לא לדבר על זוגיות או לבדוק התאמה זוגית באופן מפורש כבר בדייט הראשון. במקום זאת, כדאי לדבר על תחביבים, פעילויות שנהנים מהם ומה כיף לעשות ביחד. הוא ממליץ להימנע מיצירת תחושה של ראיון שבו כל ... זה יוצר אצל הצד השני דימוי חיובי בראש שבו הוא מקשר את ההנאה הזו אליכם. איך ליצור אינטימיות בדייטים מתקדמים? לדברי אליעד, אינטימיות נוצרת מתוך חוויות משותפות חיוביות. אם הדייטים הראשונים היו כיפיים, הדבר גורם לצד השני לרצות לבלות עוד זמן משותף ולהעמיק את הקשר. חשוב לא למהר ללחוץ על החלטה של זוגיות, אלא ... התחייבות מוקדמת. אינטימיות תיווצר באופן טבעי מתוך רצון הדדי להמשיך ליהנות יחד. מה לעשות כדי שהדייט ירצה אותי? הדרך לגרום לדייט שלך לרצות אותך, לפי אליעד כהן, היא ליצור מצב שבו הצד השני נהנה מהזמן המשותף איתך באופן אותנטי. אם אתה נהנה באמת ממה שאתם עושים בדייט, הצד השני ירגיש זאת וירצה לשחזר את ההנאה הזו שוב ושוב. לדוגמה, אם ביליתם שלוש שעות בשיחה מעניינת וכיפית, הצד השני יחשוב עליך ... עליך להראות ביטחון, רוגע ויכולת לתמוך, ולא להקרין תלות או חוסר ביטחון. מה הטעות הנפוצה ביותר בדייטים? הטעות הגדולה ביותר, על פי אליעד כהן, היא להגיע לדייט מתוך גישה של אני חייב להשיג משהו או אני חייב להצליח. זה גורם ללחץ לא טבעי שהצד השני מרגיש ויכול להרחיק אותו. במקום זאת, צריך ... בגישה של אני בא ליהנות איתך, וכך ליצור סביבה טבעית ונעימה. גישה זו מגדילה משמעותית את הסיכוי שהדייט יצליח ויהפוך למערכת יחסים אמיתית. איך לבחור מקום מתאים ל
הכרויות, דייטים, להצליח בדייט, התאמה זוגית, לא מוצא בת זוג, לא מוצא בן זוג, דייט מוצלח, הצלחה זוגיות, אימון לזוגיות, מאמן לזוגיות, גישור זוגי, בעיות בזוגיות, למצוא זוגיות, למצוא אהבה
הכרויות, דייטים, להצליח בדייט, התאמה זוגית, לא מוצא בת זוג, לא מוצא בן זוג, דייט מוצלח, הצלחה זוגיות, אימון לזוגיות, מאמן לזוגיות, גישור זוגי, בעיות בזוגיות, למצוא זוגיות, למצוא אהבה
... דייטים, להצליח בדייט, התאמה זוגית, לא מוצא בת זוג, לא מוצא בן זוג, דייט מוצלח, הצלחה זוגיות, אימון לזוגיות, מאמן לזוגיות, גישור זוגי, בעיות בזוגיות, למצוא ... להיות מצב שבו שני אנשים יוצאים לדייט, שניהם מחפשים תכונות מסוימות, ובפועל, למרות שהם מתאימים בדיוק למה שכל אחד חיפש, הם ירגישו ... (למשל, התנהגות או משפט שנאמר בדייט) הופך לשגוי, וגורם לאדם לחשוב שהשני לא מתאים לו, אף על פי שבמהות הוא מתאים בדיוק. מדוע ... נכונים של התנהגות גורמים לבעיות בדייטים? אליעד מדגיש שישנו הבדל בין עובדה לפירוש. עובדה היא מה שקרה בפועל (למשל, הגבר פתח ... המעשי לבעיה של פירושים לא נכונים בדייטים? אליעד ממליץ להיות מודעים לכך שכל פירוש שניתן לעובדה הוא רק אפשרי ולא בהכרח נכון. כאשר ... דרך חשיבה שמטרתה למנוע טעויות בדייטים ולשפר את הסיכוי להצלחה זוגית, על ידי הבנת המנגנון הפסיכולוגי של התניות, פירושים שגויים ... למצוא התאמה אמיתית ומדויקת יותר בדייטים ובזוגיות. איך להצליח בדייט? למה דייטים נכשלים? פירושים מוטעים בזוגיות ההבדל בין מהות לצורה בזוגיות איך למצוא זוגיות מוצלחת? ... עכשיו בהקשר אחר אוקי בא נדבר על דייטים בסדר, עכשיו איך יכול להיות השאלה היא כזאת כי צריך להפוך את זה לשאלה קודם כל למה צריך ... איך יכול להיות שני אנשים שיוצאים לדייט לצורך העניין ונניח שהם מתאימים אחד לשני לא במובן השלילי במובן הפשוט מתאימים אחד לשני ובכל זאת הם לא יסתדרו בדייט נגיד, עוד פעם איך יכול להיות שני אנשים נגיד נשאל בחורה מה את מחפשת היא תגיד אני מחפשת גבר ... וכזאת איך יכול להיות מצב שהם יהיו בדייט וידברו ולא יודע מה ובסוף הדייט הם עוד ישנאו אחד את השני נגיד יגידו אין מצב שהוא מתאים לי למרות שמצד האמת הם מתאימים ... בחשבון לפני והיא מגלה את זה רק בדייט. אליעד: לא הבנתי אז זה אומר שהוא לא מתאים לה באמת, בהנחה שהוא כן מתאים לה. ש: הוא מציג ... יש בו גם חלק כזה וגם חלק כזה ובדייט הוא ביטא את החלק שהיא לא אוהבת. ש: לא. אליעד: אז מה? ש: אני אומר שהוא יש לו את החלק ... אליעד: לא אז בהנחה שהוא אומר בסוף הדייט אני שידרתי לה כל הדייט הזה ביטחון עצמי אני לא מבין למה היא אומרת שלא שידרתי ביטחון עצמי הוא אומר אני באתי אני ... יודע איך יכול להיות מצב שהוא יהיה בדייט עם מישהי או מישהו ושזה יתאים לו ושהוא בכל זאת יחשוב שזה לא מתאים לו אם בן אדם היה יודע את ... הזאת יש יותר סיכוי שכשהוא היה בדייט זה היה מתאים לו, עוד פעם נניח שיש תופעה ותכף נסביר גם מה היא התופעה ואיך היא נובעת ובמה ... תופעה שבה שני אנשים יכולים להיות בדייט הם מתאימים אחד לשני ובסוף הדייט הם יחשבו שהם לא מתאימים אחד לשני בגלל שהבן אדם הוא הפוך ממה שהם חיפשו למרות שהוא באמת מה ... בו ואז יש יותר סיכוי שהוא ימצא את הדייט שלו בסדר. אוקי עכשיו ואני אספר עוד סיפור שאותו דבר גם יש אותו הפוך שיש מצב ששני אנשים ... וזה בכלל לא בגלל זה אבל הם בסוף הדייט בטוחים שהם מתאימים אחד לשני ורק בגלל זה הם ביחד לא בגלל שהם לא רוצים להיות לבד אבל אם הם ... לא אבל הלבשתי דרך המציאות אתה בדייט עם המציאות נגיד הטלפון שלך נשבר אתה אומר זה לא מתאים לי שהוא נשבר אולי זה מתאים לך ואתה ... הוא יהיה משהו אחד והבחורה בסוף הדייט תאפיין אותו כהפוך ממה שהוא. ש: כי אין משהו אחד כי אחד זה הכל. אליעד: באופן יחסי הוא משהו ... יחסי הוא יותר חזק מחלש ובסוף הדייט היא חשבה שהוא חלש ולא חזק מה מסובך לך בזה הוא בן אדם באופן יחסי שהוא איש עבודה והיא בסוף הדייט הייתה בטוחה שהוא לא איש עבודה והוא בכל ה
זוגיות, דייטים, הכרויות, איך להכיר בן זוג, דייט ראשון, פרפרים בבטן, למצוא זוגיות, למצוא אהבה, להתאהב, חיפוש אהבה
זוגיות, דייטים, הכרויות, איך להכיר בן זוג, דייט ראשון, פרפרים בבטן, למצוא זוגיות, למצוא אהבה, להתאהב, חיפוש אהבה
... דייטים, הכרויות, איך להכיר בן זוג, דייט ראשון, פרפרים בבטן, למצוא זוגיות, למצוא אהבה, להתאהב, חיפוש אהבה למה אנשים לא מוצאים זוגיות או אהבה ... קשורה לשום אדם אחר חיצוני. רק דרך התבודדות, חיבור לעצמך וקבלה מוחלטת של המציאות תוכלי להגיע לאהבה אמיתית ומוחלטת. למה אנשים לא מצליחים להתאהב בדייט ראשון? אליעד מסביר שלא הגיוני לצפות להתאהב כבר בדייט הראשון, כיוון שהיכרות והתאהבות הן תהליך. אנשים מגיעים לדייטים עם ציפייה להתרגש ולהרגיש פרפרים בבטן, וכאשר זה לא קורה, הם מתאכזבים ולא נותנים הזדמנות אמיתית לקשר. אליעד אומר שלהתאהב זה משהו שנבנה לאורך זמן, בדיוק כמו עסק שלא מרוויח מיד כשהוא נפתח, אלא צריך להשקיע בו לפני שרואים תוצאות. הוא ממליץ להגיע לדייט עם ציפיות נמוכות יותר ועם פתיחות פשוט להכיר את האדם שמולך. במקום לחפש מיד התאהבות ופרפרים, עדיף לבדוק ... הוא נותן כדוגמה את הבחירה לצפות בתוכנית טלוויזיה בשפה אחרת: אם זה מעורר עניין וסקרנות, את ממשיכה לצפות, ואם לא, את פשוט מעבירה ערוץ. כך גם בדייטים - צריך לבדוק אם נעים ומעניין לך כרגע, לא אם האדם שמולך מתאים לכל הציפיות והדרישות שלך לעתיד הרחוק. ... שלך. הוא ממליץ להבין מראש שאת הולכת להכיר אנשים עם חסרונות, ולהיות מוכנה לאהוב אותם עם החסרונות האלה. אם תצליחי לקבל את המציאות הזאת, גם חיי הדייטים והזוגיות יהיו נעימים וקלים יותר. הוא נותן דוגמה על כך שאם אדם מתאהב בפעם הראשונה בחייו, הוא חושב שמצא ... מתוך הבנה שהתרגשות אמיתית ואהבה עמוקה נבנות בהדרגה עם הזמן ולא מופיעות באופן מיידי. למה קשה למצוא אהבה? האם אפשר למצוא אהבה מושלמת? איך להצליח בדייט ראשון? למה אין פרפרים בבטן בדייט ראשון? איך להתחיל קשר זוגי? איך לבחור בן זוג נכון? ...
הכרויות, שידוכים, דייטים, להקים משפחה, דייט למטרת נישואים, היכרות למטרת נישואים, הקמת משפחה, קשר רציני, להכיר בן זוג, למצוא זוגיות
הכרויות, שידוכים, דייטים, להקים משפחה, דייט למטרת נישואים, היכרות למטרת נישואים, הקמת משפחה, קשר רציני, להכיר בן זוג, למצוא זוגיות
... שידוכים, דייטים, להקים משפחה, דייט למטרת נישואים, היכרות למטרת נישואים, הקמת משפחה, קשר רציני, להכיר בן זוג, למצוא זוגיות ... משפחתית יש חשיבות לזמנים (כמו לאסוף ילד מהגן בשעה מסוימת), אז כבר בשלב הדייטים , אם אותו בן זוג מתחיל לאחר באופן קבוע לפגישות, ברור שלא מתאים לקשר ארוך טווח ... האדם שעומד לצידי? להגדיר במדויק את התכונות של האדם שיתאים לתמונה הזאת. בזמן דייטים לבדוק באופן מעשי ומדויק האם האדם הזה עומד בקריטריונים האלה (לדוגמה: האם הוא עומד ... משפחה אז כן תגדירי הגדרות. עכשיו שמה זה אומר פרקטית? זה אומר לדוגמה שבדייט תבדקי שיש לו עבודה מסודרת, תבדקי מה חשוב לי כדי שיהיה לי איתו משפחה וילדים, כאילו ... מישהו, מה הוא צריך להיות כזה?. אוקי עכשיו איפה מתחילה הבעיה? ואז את ניגשת לדייט, אז זאת אומרת אוקי ואיך אני אדע שהוא כזה או לא כזה? אז גם זה הבדל איך לבדוק, לדוגמה ... קבענו שילד צריך לחזור בשעה 16:00, הוא צריך להיות אז אם הוא מתחיל לאחר לך לדייטים את אומרת תקשיב זה לא בן אדם שיתחתן עם משפחה וילדים. תקשיבו שניה חברים, אם רוצים אפשר ...
דייטים ויצירת זוגיות, איך להצליח בדייט? על מה לדבר בדייט? איך ליצור משיכה בדייט? איך להגיע לדייט שני? נושאי שיחה לדייט, איך לעשות למישהו טוב? לפתח שיחה בדייט, לגרום למישהו לומר לך תודה, מה לשאול בדייט? לגרום למישהו לרצות אותך
דייטים ויצירת זוגיות, איך להצליח בדייט? על מה לדבר בדייט? איך ליצור משיכה בדייט? איך להגיע לדייט שני? נושאי שיחה לדייט, איך לעשות למישהו טוב? לפתח שיחה בדייט, לגרום למישהו לומר לך תודה, מה לשאול בדייט? לגרום למישהו לרצות אותך
דייטים ויצירת זוגיות, איך להצליח בדייט? על מה לדבר בדייט? איך ליצור משיכה בדייט? איך להגיע לדייט שני? נושאי שיחה לדייט, איך לעשות למישהו טוב? לפתח שיחה בדייט, לגרום למישהו לומר לך תודה, מה לשאול בדייט? לגרום למישהו לרצות אותך איך להצליח בדייט וליצור משיכה אמיתית? אליעד כהן מסביר לעומק מה הדרך הנכונה להצליח בדייט, איך לדבר בצורה שתיצור משיכה, ואיך להפוך דייט ראשון למפגש שני ושלישי. המפתח להצלחה הוא להבין באמת מה הצד השני ... השיחה וההתנהגות שלכם. מדוע עצות לדייטים לרוב לא עובדות? אליעד מסביר מדוע עצות כלליות כמו תהיה עצמך או תשדר ביטחון לרוב אינן עובדות בדייטים. הסיבה היא שהן כלליות מדי ולא מותאמות למצבים האישיים של כל אדם. ... אתה אוהב לאכול פיצה ואתה מזמין בחורה לדייט לאכול פיצה, חשוב לא רק לאכול את הפיצה אלא ליצור חוויה משותפת. ... רגשי? לפי אליעד, סוד ההצלחה בשיחות בדייט הוא להפוך אותן משיחות טכניות או אינפורמטיביות לשיחות רגשיות ... בשיחה? אליעד מדגיש שהמטרה העיקרית בדייט היא לגרום לצד השני להרגיש טוב, ושירצה להמשיך את השיחה איתך. כל ... נכון לדבר על בעיות אישיות או שליליות בדייט? אליעד מסביר שאין בעיה לדבר על נושאים שליליים או בעייתיים בדייט, בתנאי שהתוצאה של השיחה היא שהאדם השני מרגיש טוב יותר לאחר מכן. ... החשיבות של להבין את עצמך כדי להצליח בדייט? אליעד טוען שכדי להצליח בדייטים, אדם חייב להבין את עצמו ואת מה שהוא רוצה וצריך. אם אתה לא יודע ... וקשר משמעותי עולה. לסיכום: איך להפוך דייט למוצלח באמת? אליעד מסביר שדייט מוצלח באמת הוא כזה שבו הצד השני מרגיש טוב יותר לאחר הפגישה, ושיש ... שנמצא מולך, ולרגשות שלו. איך להצליח בדייט ראשון? על מה לדבר בדייט כדי ליצור משיכה? איך להפוך ידידות לזוגיות? איך לגרום למישהו להרגיש טוב בשיחה? למה עצות לדייטים לא עובדות? איך להגיע לדייט שני ושלישי? טיפים לדייט, איך להתנהג בדייט? איך לעשות לה טוב? איך לעשות לו טוב? לגרום לה לשאול שאלות, לגרום ... האם העצות טובות או רעות? פעילויות לדייט, איך לעשות דייט? איפה לקבוע
איך להצליח בדייט? על מה לדבר בדייט? איך לפתח שיחה בדייט? מה לשאול בדייט? איזה שאלות שואלים בדייט? מה עושים בדייט? שאלות היכרות בדייט, שאלות לדייט, נושאי שיחה בדייט, איך להתנהג בדייט? אימון לזוגיות, אימון אישי למציאת בן זוג
איך להצליח בדייט? על מה לדבר בדייט? איך לפתח שיחה בדייט? מה לשאול בדייט? איזה שאלות שואלים בדייט? מה עושים בדייט? שאלות היכרות בדייט, שאלות לדייט, נושאי שיחה בדייט, איך להתנהג בדייט? אימון לזוגיות, אימון אישי למציאת בן זוג
... להצליח בדייט? על מה לדבר בדייט? איך לפתח שיחה בדייט? מה לשאול בדייט? איזה שאלות שואלים בדייט? מה עושים בדייט? שאלות היכרות בדייט, שאלות לדייט, נושאי שיחה בדייט, איך להתנהג בדייט? אימון לזוגיות, אימון אישי למציאת בן זוג על מה לדבר בדייט כדי להצליח להכיר באמת את הצד השני? כדי להבין על מה לדבר בדייט, אליעד כהן מסביר שיש להגדיר קודם כל מהי המטרה של השיחה או של הדייט עצמו. לדבריו, כאשר נפגשים לדייט או מדברים עם מישהו בשלב הראשוני, בין אם זו שיחת טלפון או פגישה פיזית, המטרה היא לא סתם להעביר את הזמן אלא להכיר את הבן אדם השני למטרת קשר רציני וזוגיות. לכן, השיחה צריכה ... לך להבין מי הבן אדם באמת, כלומר, מהן תכונות האופי שלו, מה המחויבים שלו ומה יכול לגרום לכם להיות מתאימים או לא מתאימים כזוג. למה אנשים לא מצליחים להכיר באמת בדייטים? אליעד כהן מסביר שרוב האנשים מנהלים שיחות בדייטים בדרך לא נכונה. הם מתמקדים בדברים חיצוניים כמו איפה הבן אדם גר, מה הוא למד, במה הוא עובד, באיזה מזל הוא, דברים שהם יחסית פחות נתונים לבחירתו ופחות מייצגים את מי שהוא באמת. ... להבדיל בין פרטים שטחיים, שאין להם משמעות אמיתית לאישיות, לבין פרטים פנימיים, שמספרים על מי שהאדם באמת. איך לשאול שאלות נכונות כדי להכיר את האופי של האדם בדייט? אליעד מדגיש שצריך לגשת לדייט מתוך מודעות למה שאתה מחפש מבן זוג ומה אתה רוצה שהוא לא יהיה. את הדברים האלה רצוי לנסח לפני הדייט כדי שתדע מה לשאול ואיך להעריך את התשובות של הצד השני. למשל, אם חשוב לך שהבן אדם לא יהיה קמצן, לא יהיה עצבני ולא יהיה צמחוני, אז כדאי לכוון את השיחה כך שתוכל להבין ממנו האם ... לא תמיד תוכל לקבל תשובה ישירה, ולכן חשוב לדעת איך לשאול שאלות בצורה עקיפה שתוביל אותך לתשובות אמיתיות יותר. איך אפשר להעריך את האופי של אדם מתוך השיחה בדייט? אליעד נותן דוגמה כיצד להעמיק בשיחה ולהגיע להבנה של הצד השני. אם הצד השני מספר למשל שטייל בפרו ואומר שאהב את הנופים, אליעד מציע לא להסתפק בתשובה שטחית כזו אלא להמשיך לשאול ... במקום זאת, הוא ממליץ לנהל שיחה חופשית שבה השאלות מגיעות באופן טבעי, ואפשר דרכן לראות איך הצד השני מגיב למצבים שונים, מה שמעיד על האופי האמיתי שלו. האם לשקר בדייט כדי למצוא חן בעיני הצד השני? אליעד מתייחס גם לשאלה של האם מומלץ לשקר בדייט כדי להרשים את הצד השני, ומשיב שזה תלוי בשתי שאלות עיקריות: האם באמת חשוב לך שהאדם השני ירצה אותך, והאם הקשר הזה יחזיק מעמד גם אם הוא מבוסס על שקר. כלומר, אפשר אומנם להציג את ... יהיו מכוונות יותר כלפי דברים שקשורים לאיך האדם חושב, מרגיש ומתמודד עם מצבים, במקום להתמקד רק בפרטים ביוגרפיים. למה חשוב לדבר דווקא על ההווה ולא על העבר בדייט? אליעד כהן מדגיש נקודה נוספת: כדאי להתמקד בשאלות על ההווה והעתיד ולא על העבר, משום שהעבר לא תמיד משקף את האדם כפי שהוא היום. אנשים שמתרכזים בעבר יוצאים מנקודת הנחה שמה שהיה ... היום, אך זאת הנחה לא בהכרח נכונה. לדבריו, שאלות על ההווה ועל התוכניות לעתיד יתנו לך תמונה הרבה יותר מדויקת על מי האדם היום ומה הוא מחפש בקשר. כיצד לבדוק בדייט האם האדם יודע להעמיק בשיחה? אליעד נותן דוגמה נוספת כיצד לבדוק את עומק השיחה: אפשר להעלות נושא פילוסופי ולראות איך הצד השני מתייחס לנושא, כמה הוא מסוגל להעמיק בו ולנתח אותו. ... עדיף להעריך מראש ולא לחכות לפגישה העשירית או לחתונה? אליעד מדגיש שעדיף לדעת את הדברים האלה מראש ולתת לעצמך ציונים ברורים לגבי תכונות אופי של הצד השני כבר בדייט הראשון, במקום להמתין למצב שבו כבר השקעת זמן רב בזוגיות או אפילו התחתנת ואז לגלות שהאופי של האדם לא מתאים לך. עבודה מסודרת בשלב מוקדם יכולה לחסוך כאב לב ואכזבות בעתיד, וליצור יותר בהירות ופחות ספקות לגבי האם הזוגיות הזאת נכונה או לא. איך לנהל שיחה בדייט? על מה לדבר בפגישה ראשונה? שאלות להכיר לעומק בדייט איך לדעת אם בן הזוג מתאים? איך להעמיק בשיחה בדייט? איך לגרום למישהו לרצות אותי? טיפים להצלחה בדייט ראשון עכשיו נניח נגיד שאתה מכיר מישהי, שמעת עכשיו ברגע שאתה מכיר אותה לא משנה או מישהי מכירה מישהו לצורך העניין, כן עכשיו ברגע שמכירים אז איך זה עובד יש נגיד קודם כל מדברים ... כלל קורה בעולם שלנו נכון. ש: או בפייסבוק. אליעד: לא בסדר יש מתכתבים אחר כך מדברים נגיד בטלפון אחר כך נפגשים וכו עכשיו השאלה היא על מה, עכשיו בן אדם נמצא בדייט עכשיו ה
להצליח למכור את עצמך, להצליח בדייט, להצליח בפרזנטציה, להצליח בגיוס הון, להצליח מול משקיע, להצליח למכור ללקוח, להצליח בראיון עבודה, לגרום לקונה למכור את עצמו, לראיין את המראיין, לראיין את המשקיע, להפוך את הקונה למוכר
להצליח למכור את עצמך, להצליח בדייט, להצליח בפרזנטציה, להצליח בגיוס הון, להצליח מול משקיע, להצליח למכור ללקוח, להצליח בראיון עבודה, לגרום לקונה למכור את עצמו, לראיין את המראיין, לראיין את המשקיע, להפוך את הקונה למוכר
... למכור את עצמך, להצליח בדייט, להצליח בפרזנטציה, להצליח בגיוס הון, להצליח מול משקיע, להצליח למכור ללקוח, להצליח בראיון עבודה, לגרום לקונה ... במכירת עצמך בכל סיטואציה? כאשר אנחנו רוצים להצליח במצבים כמו ריאיון עבודה, דייט, שיחת מכירה או פרזנטציה, השיטה המרכזית להצלחה היא לגרום לצד השני למכור את עצמו לנו. המפתח טמון בכך שאנחנו לא ... אלא גורמים לאדם השני להרגיש צורך למכור את עצמו לנו. מה צריך לעשות כדי להצליח בדייט? במקום לנסות להרשים את בן הזוג הפוטנציאלי, צריך להימנע מהשדר של נואשות ולגרום לו לרצות אותנו. לדוגמה, אם אתה נמצא בדייט עם מישהי, במקום לשדר לה כמה אתה מעוניין בה, עליך לשדר שאתה לא בהכרח רוצה אותה, שאתה בודק אם היא מתאימה לך. ... שהיא מתאימה לך, וזה מעלה את הערך שלה בעיניך. אותו הדבר נכון גם אם את נמצאת בדייט עם גבר - את צריכה לשדר לו שאת לא בטוחה אם הוא מתאים לך, מה שיגרום לו להרגיש צורך לרצות אותך יותר. איך ליישם ... להצלחה: להיות טוב באמת הבסיס להצלחה בכל סיטואציה, בין אם זה ריאיון עבודה, דייט, מכירה או גיוס משקיעים, הוא להיות טוב באמת במה שאתה עושה. ככל שתהיה יותר טוב בתחום שלך, יהיו לך יותר אופציות, ... איך ליצור משיכה? איך לדבר עם משקיעים? איך להצליח בראיון עבודה? איך לגרום לדייט שלך לרצות אותך? איך להצליח בריאיון עבודה, שיחת מכירה, דייט או פרזנטציה? אם אתה רוצה להגדיל את הסיכוי שלך להצליח במכירת עצמך - בין אם זה בריאיון עבודה, דייט, שיחת מכירה או פרזנטציה - הסוד טמון בכך שתגרום לצד השני למכור את עצמו כלפיך. הפוך את היוצרות - במקום למכור את עצמך, תגרום להם לרצות אותך לדוגמה, בדייט, במקום לנסות להרשים ולשווק את עצמך, תשדר לצד השני שאתה לא בהכרח רוצה אותו ושאתה בוחן אם הוא בכלל מתאים לך. ... לסיכום בכל אינטראקציה שבה אתה מוכר את עצמך - בין אם זה בריאיון עבודה, מכירה, דייט או גיוס השקעה - נסה להפוך את היוצרות ולגרום לצד השני למכור את עצמו לך. כך תיצור לעצמך יתרון ותגדיל משמעותית ... ההצלחה שלך. שיטות שכנוע איך להצליח בריאיון עבודה טכניקות מכירה איך לנהל דייט מוצלח איך לשכנע משקיעים איך לבנות פרזנטציה מנצחת להפוך את המוכר לקונה, איך לגרום למישהו לרצות אותך? איך ליצור ... איך לדבר עם משקיעים? איך להתקבל לעבודה? איך להצליח בראיון עבודה? איך לגרום לדייט שלך לרצות אותך? ...
דייטים, הכרויות, אומנות הפיקאפ, אומנות הפיתוי, אקסית מיתולוגית, לא התגבר על האקסית, סיפורים על אקסים, איך לגרום למישהו לרצות אותך? איתור צרכי הלקוח, שיטות מכירה, יצירת כימיה
דייטים, הכרויות, אומנות הפיקאפ, אומנות הפיתוי, אקסית מיתולוגית, לא התגבר על האקסית, סיפורים על אקסים, איך לגרום למישהו לרצות אותך? איתור צרכי הלקוח, שיטות מכירה, יצירת כימיה
דייטים, הכרויות, אומנות הפיקאפ, אומנות הפיתוי, אקסית מיתולוגית, לא התגבר על האקסית, סיפורים על אקסים, איך לגרום למישהו לרצות ... מכירה, יצירת כימיה האם לדבר על אקסים או מערכות יחסים אחרות בזמן דייט? כאשר אנשים נמצאים בדייט או במערכת יחסים, קורה לפעמים שאחד הצדדים מספר על מערכות יחסים קודמות שלו, או על אנשים אחרים שהוא יוצא איתם במקביל. ... או להציע אותם בצורה טובה יותר אצלו, במסעדה שלו. באותה צורה, גם בדייט או במערכת יחסים, אפשר ללמוד ממה שהצד השני אומר על בני הזוג האחרים שלו, להבין את היתרונות שלהם, ואז להציע אותם בדרכים ... בך? איך להבין את הצרכים של בן הזוג? איך לנהל שיחה אפקטיבית בדייט? איך להפוך מידידה לבת זוג? איך להתמודד עם סיפורים על אקסים בזמן דייט או מערכת יחסים? לעיתים במהלך דייט או מערכת יחסים, אחד מבני הזוג מספר על מערכות יחסים קודמות או מדבר על אנשים אחרים שהוא יוצא איתם. הסיטואציה הזו עשויה לעורר ... בך? איך להבין את הצרכים של בן הזוג? איך לנהל שיחה אפקטיבית בדייט? איך להפוך לידידה לבת זוג? עכשיו לפעמים אנשים נמצאים בדייטים יש כזאת תופעה, אוקי או נניח נגיד אנשים נגיד נמצאים בזוגיות אפילו והמהות של הסיפור הוא שלפעמים תוך כדי הדייט או תוך כדי הזוגיות אז הבן זוג או הדייט מספר על מערכות יחסים קודמות או אפילו וריאציה נגיד של ידידים נניח שאחד רוצה את השני והשני לא רוצה או פחות רוצה, המהות של מה ...
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על טכניקות שכנוע, טיפים לראיון עבודה, טיפים לדייט, איך לדעת מה לענות בראיון עבודה? איזה תשובה לענות בראיון עבודה? להתכונן לראיון עבודה, תקשורת בין אישית, לדעת מה לשאול, מה לענות לשאלות?
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
זוגיות, אהבה, הצלחה וחיים טובים - הספר על: דייט, פתרון בעיות בזוגיות, איך להצליח בזוגיות, ייעוץ זוגי, טיפול זוגי, גישור זוגי, איך למצוא זוגיות ואהבה, אימון לזוגיות, זוגיות ויחסים, איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך לקבל החלטות? איך להיגמל מהימורים? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך להיות מאושר ושמח? איך לשתול מחשבות? איך להצליח בזוגיות? איך למכור מוצר ללקוחות? איך לפרש חלומות? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך להעביר ביקורת בונה? איך לשנות תכונות אופי? איך למצוא זוגיות? איך לנהל את הזמן? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך להתמודד עם גירושין? איך לא להישחק בעבודה? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך להשיג ביטחון עצמי? איך לפתח יכולות חשיבה? איך לעשות יותר כסף? איך להאמין בעצמך? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך לשפר את הזיכרון? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך לחנך ילדים? איך להעריך את עצמך? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך להצליח בראיון עבודה? איך ליצור אהבה ועוד...

אהבה ושקט נפשי אמיתי - הספר על: איך להצליח בזוגיות, דייט, איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך להתמודד עם אכזבות? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? איך להתמודד עם עצבות? איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להשיג איזון נפשי? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? איך להתמודד עם לחץ? איך להתמודד עם בדידות? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? דיכאון? כעס ועצבים? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? מועקות נפשיות וייאוש? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית? איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים ועוד...

להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: ייעוץ זוגי, איך להיות מאושר? האם הכל אפשרי? האם אפשר לדעת הכל? האם יש או אין אלוהים? למה יש רע וסבל בעולם? מה יש מעבר לזמן ולמקום? בשביל מה לחיות? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? איך להיות הכי חכם בעולם? מה המשמעות של החיים? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? אולי אנחנו במטריקס? האם המציאות היא טובה או רעה? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? האם יש משמעות לחיים? האם יש אמת מוחלטת? איך נוצר העולם? איך להנות בחיים? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? למה לא להתאבד? האם יש הבדל בין חלום למציאות? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? האם באמת הכל לטובה? מי ברא את אלוהים? האם לדומם יש תודעה? איך נוצר העולם? מהי תכלית ומשמעות החיים? האם יש בחירה חופשית? למה יש רע בעולם? למה העולם קיים ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

האתר Relationship.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא ייעוץ גירושים, קאוצינג לזוגיות, טיפול בזוגות בנושא דייט - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר Relationship.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.1250 שניות - עכשיו 04_07_2025 השעה 09:13:32 - wesi14