אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה העדר חשק מיני ✔איך לגרום למישהו ליהנות ממשהו? איך לגרום למישהו לאהוב משהו? איך לגרום למישהו לרצות משהו? איך ליצור חשק למישהו? איך לגרום למישהו...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






ייעוץ + טיפול גם בנושאים:
טיפול זוגי, ייעוץ זוגי, אימון זוגי, בעיות בזוגיות, משבר זוגי, הדרכה זוגית, גישור משפחתי, גישור גירושין, ייעוץ נישואים, הכרויות, דייטים, התאמה זוגית, אימון לזוגיות, העדר חשק מיני, זוגיות במשבר, לא מוצאת זוגיות, כיצד לסיים קשר זוגי, גישור זוגי, טיפול אישי, התמודדות נגד פרידות במערכות יחסים, שחיקת יחסים זוגיים, זוגיות ודימוי עצמי, הערכה מחודשת של זוגיות שניה, לבד בלי מערכת יחסים, איך להחזיר את הגלגל לאחור ביחסים, ערך עצמי וזוגיות, זוגיות ויחסים, טיפולי זוגיות, קבלת השונה בזוגיות, החלפת זוגיות, שינויי מצב רוח במערכת זוגית, איך לפתור שקרים בזוגיות, טיפול מיני זוגי, ייעוץ נישואין, יחסים וזוגיות, זוגיות ופרידה, טיפול משפחתי וזוגי, זוגיות ללא ילדים, אימון אישי, עקרונות לשמירה בזוגיות, מתי להתייאש מזוגיות מסויימת, הדרכת זוגיות, חיים ללא זוגיות, מערכת יחסים בריאה, יועץ נשואין, איך לבנות זוגיות, האם בזוגיות צריך לוותר ולהתעלם, איך לדבר עם זוגות במשבר יחסים, הפרעה אובססיבית קומפולסיבית וזוגיות, טיפול זוגיות,
☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
איך לגרום למישהו ליהנות ממשהו? איך לגרום למישהו לאהוב משהו? איך לגרום למישהו לרצות משהו? איך ליצור חשק למישהו? איך לגרום למישהו לאהוב סקס? טיפול באמיניות, איך להפוך רע לטוב? איך לגרום למישהו לאהוב את החיים? איך ליצור משיכה? חשק למין
איך לגרום למישהו ליהנות ממשהו?

הנושא המרכזי בהרצאה הוא כיצד לגרום לאדם ליהנות או לרצות משהו שהוא בתחילה לא אוהב או לא נמשך אליו. אליעד כהן מציע דרך שונה ממה שנראה לנו אינטואיטיבית. במקום לנסות לשכנע אדם שמה שהוא לא אוהב הוא טוב או חיובי, הוא מציע דרך פשוטה יותר: קודם כל, למנוע ממנו לסבול מהדבר.

הבנת השנאה במקום השכנוע

לדוגמה, אליעד מציין אדם שהוא א מיני, כלומר, אדם שלא נהנה מיחסי מין. במקום לנסות לשכנע אותו שיחסי מין יכולים להיות מהנים, הוא מציע להבין מה גרם לו לשנוא את החוויה הזאת. במקום להיאבק על החוויה החיובית, הכיוון הנכון הוא להבין את הסיבות לשלילה, לנסות להפחית את תחושת הסבל והשלילה של אותו אדם. על ידי כך, השנאה תוקטן ויהיה קל יותר להוביל אותו לאהוב את הדבר.

חיסול הסבל לפני יצירת רצון

הגישה של אליעד כהן היא שבמקרים רבים, הסבל או השנאה כלפי משהו הוא המכשול המרכזי, ולא בהכרח חוסר העניין או אהבת הדבר עצמו. כלומר, במקום לנסות לשכנע אדם לאהוב משהו, צריך קודם כל להוריד את הסבל שנגרם לו מהמחשבה או מהחוויה. אם לא נשכנע את האדם להרגיש רע או שלילי, השלב הבא יהיה הרבה יותר קל - הוא יוכל להרגיש אחרת לגבי הדבר ולפתח אליו עניין.

הכוח בשינוי תפיסה

כדי להבהיר את עקרון הגישה, אליעד מציין, לדוגמה, את הנושא של יחסי מין. אף אחד לא לימד אותנו לאהוב סקס - זה משהו שמתרחש באופן טבעי, בתנאים הנכונים. אם אדם לא מרגיש משיכה מינית, אין טעם להילחם עם התחושות הללו או לכפות עליו לשנות את התפיסה. במקום זאת, כדאי להתמקד בהפחתת השנאה כלפי הדבר, וכתוצאה מכך ייווצר יותר מקום למשיכה או עניין בהמשך.

איך להפוך רע לטוב?

לאחר מכן, אליעד עובר לנושא של איך לגרום לאדם לאהוב את החיים, או איך להפוך רע לטוב. הוא טוען שברוב המקרים לא כדאי להילחם בכוחות השלילה של החיים, אלא צריך להבין את תחושת הסבל של אותו אדם. כשאדם מרגיש חוסר רצון לחיות או להתמודד עם הקשיים, הדרך היא לא להציע לו רק את החיובי שבחיים, אלא להבין את ה"רע" שהוא מרגיש ולהטיל ספק במחשבות השליליות שלו. בכך ניתן להגיע להבנה טובה יותר של איך לעבור לשלב הבא ולהפוך את התחושות לשליליות לפחות חזקות.

הפחתת השנאה כשלב ראשוני

כשהאדם לא מרגיש שנאה כלפי משהו, כל שאר הרגשות הקשורים לכך - כמו אהבה, רצון, או עניין - הופכים הרבה יותר קלים ופשוטים. הכיוון, אם כן, הוא לא לשכנע מישהו לאהוב משהו, אלא קודם כל לגרום לו לא לשנוא את הדבר. ברגע שהשנאה יורדת, כל שאר התהליכים הופכים להרבה יותר קלים.

תהליך עבודה עם תחושות שליליות

כאשר מישהו מבקש עזרה ללמוד לאהוב משהו, אליעד מציע שתחילה יש להבין את תחושת השנאה של אותו אדם. הדרך שבה ניתן לעזור היא על ידי הורדת השנאה - זאת הדרך היעילה ביותר לפתח רצון או אהבה כלפי הדבר. אליעד מסביר שברוב המקרים לא מדובר על יצירת רצון ישיר או אמיתי, אלא על חיסול תחושות הסבל או השנאה כלפי הדבר.

סיכום

לסיכום, אליעד מדגיש את עקרון המפתח שבכל מקרה שבו אנחנו רוצים לגרום לאדם ליהנות ממשהו, להרגיש טוב או לרצות משהו, השלב הראשון הוא להפחית את תחושות השנאה או הסבל. כשאלה נחלשות או נעלמות, הדרך להרגיש טוב ולהתחיל לאהוב משהו הופכת הרבה יותר אפשרית ומובנת.
איך לגרום למישהו ליהנות ממשהו? איך לגרום למישהו לאהוב משהו? איך לגרום למישהו לרצות משהו? איך ליצור חשק למישהו? איך לגרום למישהו לאהוב סקס?

אליעד דיבר על נושא שקשור ליכולת לגרום לאנשים ליהנות ממשהו או לרצות משהו, גם אם בהתחלה הם לא אוהבים או לא מעוניינים בו. הוא נותן את הדוגמה של אדם שהוא א מיני, שאינו נהנה מיחסי מין, ומסביר כיצד יש לגשת לשאלה הזו.

במקום לנסות ולשכנע את האדם להרגיש או לחוות את הדברים באופן חיובי, אליעד מציע לגשת לכך בדרך אחרת. הוא טוען ש - 99.999% מהמקרים שבהם אנחנו מנסים לשנות אדם או לגרום לו לאהוב משהו, הכיוון הנכון הוא קודם כל לנסות למנוע ממנו לסבול מהמחשבה או מהחוויה עצמה.

לדוגמה, אם אדם לא נהנה מיחסי מין, במקום לנסות לשכנע אותו שזו חוויה טובה ומהנה, כדאי להבין למה הוא שונא את זה, למה זה לא טוב בעיניו, ולבדוק איך ניתן להקל עליו את התחושות השליליות הקשורות לכך. הרעיון כאן הוא להוריד את השנאה כלפי הדבר, ובכך לשחרר מקום להתרחק מהשלילה ולהתחיל לאהוב אותו בהמשך.

אליעד מסביר כי הרבה פעמים השנאה שמרגיש אדם כלפי משהו יכולה להיגרם מהמחשבות השליליות שהוא מחזיק. אם נשכיל להבין את תחושת הסבל של אותו אדם ונעבוד על לנטרל את השנאה הזאת, הדבר יאפשר לו לשדרג את חוויותיו ולהתחיל להרגיש אחרת כלפי אותו דבר.

בנוגע למין, הוא מציין שאף אחד לא לימד אותו לאהוב סקס, כמו שלא מלמדים אנשים לאהוב את החיים או אוכל. כל אלה הם תהליכים טבעיים שמתרחשים באופן אוטומטי, וחשוב להבין כי אם אדם לא נמשך לדברים האלה, אנחנו צריכים לעבוד קודם על חיסול השנאה ולא בהכרח על יצירת החוויה החיובית.

איך להפוך רע לטוב? איך לגרום למישהו לאהוב את החיים?

אליעד מסביר איך אנשים שוקלים את החיים והעולם סביבם כקשים או בלתי נסבלים. מה עושים במקרה כזה? לפי אליעד, הכיוון הוא לא להתמקד בלהראות את הדברים הטובים שיש בחיים, אלא קודם כל להוריד את תחושת הסבל והשלילה. הוא מציע לאדם שנמצא במצב של חוסר רצון לחיות או להרגיש טוב לבדוק ולהבין מה כל כך רע בעיניו.

השיטה היא לא להילחם על מה טוב, אלא לנסות להבין את מה שגורם לאדם להרגיש רע כלפי מה שיש. תהליך זה יכול להיות שיחה שמבוססת על בירור אמיתי: מה רע בחיים, למה החיים כך? חשוב להטיל ספק במחשבות השליליות ולברר אם הן אכן נכונות. ברגע שברור מהן המחשבות השליליות שמנוגדות לחוויות חיוביות, אז זה מקל הרבה יותר להבין איך להתקדם אל עבר חוויות חיוביות.

איך לגרום למישהו לאהוב משהו?

אליעד מסביר גם כיצד לגרום למישהו לאהוב משהו, ושוב, בהתחלה צריך לעבוד על העניין הלא - רצוי. לדוגמה, אם אדם אומר "אני לא אוהב את זה", מה שעושים זה קודם כל לנסות ולהבין מדוע הוא שונא את הדבר. כשלא שונאים משהו, כל שאר הדברים שקשורים לכך, כמו אהבה או רצון, יהפכו הרבה יותר קלים. לכן, הוא מציע להתחיל בלהפחית את תחושת השנאה כלפי אותו דבר, ובכך יהיה יותר קל לבנות רצון או אהבה לאחר מכן.

במקום לשכנע מישהו להרגיש או לחוות משהו, אליעד מציע לעבוד קודם כל על ניטרול התחושות השליליות כלפי אותו דבר.

איך לגרום למישהו לרצות משהו?

לגבי יצירת רצון, אליעד טוען שברוב המקרים זה לא עניין של שכנוע ישיר, אלא של להבין את הסבל או השנאה כלפי משהו ולהפחית אותם. השכנוע נעשה על ידי עבודה על המחשבות השליליות, על תחושות הסבל והכאב, ולא בהכרח על יצירת חשק ישיר.

סיכום

לסיכום, אליעד מדגיש את החשיבות בהבנה מעמיקה של מניעים פנימיים של אדם, ובפועל הוא טוען כי הדרך לגרום למישהו ליהנות או לרצות משהו, מתחילה בהבנה של סיבות השנאה או הסבל כלפי אותו דבר. כאשר נשפוך אור על הסבל הזה ונטפל בו, הדרך ליצירת חשק או אהבה למשהו תהיה הרבה יותר קלה.
איך ליצור חשק למין? אין חשק לסקס, לא אוהב סקס, לא אוהבת סקס, איך לגרום למישהו לאהוב לעבוד? איך לגרום למישהו לאהוב להתאמץ? איך לגרום למישהו לאהוב להתאמן? איך לגרום למישהו לאהוב זוגיות? איך לגרום למישהו לרצות לעבוד? חוסר חשק מיני, איך לגרום למישהו לרצות להתאמץ? איך לגרום למישהו לרצות להתאמן? איך לגרום למישהו לרצות זוגיות? איך לגרום למישהו לרצות סקס? איך לגרום למישהו לרצות את החיים? איך לשכנע ילד לעשות שיעורי בית? איך לשכנע ילדים לעשות משימות בבית? לא אוהב לעבוד, לא אוהב לחיות, לא אוהב להתאמץ, איך לאהוב את הרע?
👈 הספר "להיות אלוהים"    (2 חלקים, 336 פרקים - 656 עמ')
👈 400 ש"ח בלבד!    ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: האם הכל אפשרי? מהי תכלית ומשמעות החיים? בשביל מה לחיות? האם יש או אין אלוהים? האם יש אמת מוחלטת? האם באמת הכל לטובה? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? למה העולם קיים? איך להיות הכי חכם בעולם? למה יש רע וסבל בעולם? איך נוצר העולם? למה יש רע בעולם? מי ברא את אלוהים? האם יש בחירה חופשית? מה המשמעות של החיים? איך להיות מאושר? האם יש משמעות לחיים? איך נוצר העולם? איך להנות בחיים? האם לדומם יש תודעה? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? האם אפשר לדעת הכל? מה יש מעבר לזמן ולמקום? אולי אנחנו במטריקס? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? למה לא להתאבד? האם המציאות היא טובה או רעה? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? האם יש הבדל בין חלום למציאות ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

נושאים נוספים לעיונך...
לנסות לשכוח את האקסית הנאה מינית מכאב האם להחזיר אקס? קומבינות בזוגיות מטפל זוגי מומלץ קל להשגה בזוגיות האם חייבים לעשות סקס? חרדת נטישה בזוגיות למה גברים לא רומנטיים? זוגיות חתונה וילדים בעד ונגד האם ניתן לשנות את הנטייה המינית? יחסים פתוחים בזוגיות סקס עם אחרות דייט בקולנוע איך לעשות שינוי בזוגיות? מערכות יחסים במשפחה פחד מזוגיות ובררנות סקס מחוץ לנישואים יחסים מונוגמים שיקולי עלות מול תועלת בזוגיות להכיר בן זוג טיפול בסטיות מיניות לגרום לאקסית לאהוב אותי מסרים לאקס נקמה באקס המלצות על יועץ זוגי זוגיות חילונית גברים רוצים רק סקס להתגבר על בגידה להצליח בזוגיות מאושרת חוסר ביטחון בזוגיות האם אפשר לא להתגעגע לאקסית? זוגיות מיד אחרי בגידה זוגיות טובה לאורך זמן זוגיות מתוך שלמות לחשוב על בחורה אחרת קורונה ומיניות לוותר על זוגיות ליצור התאהבות בדייט ראשון לקיים יחסי מין החשק המיני הוא בגלל ההורמונים אובדן של בת זוג התמודדות עם גירושים זוגיות או רווקות ידידות לבן זוג להתאהב בבחורה להיכנס לזוגיות סודות החשק המיני עצות לדייטים מטפלת זוגית חזרתי לאקס איך לנקום באקס? בגידה בזוגיות חרדת החמצה בזוגיות מערכת יחסים לא שוויונית השפעת טראומה על הזוגיות לגרום לאקסית להפסיק לחזר אחריך אישיות שונה בזוגיות לפתח משיכה פרידה אחרי בגידה בן זוג מעצים זוגיות מתוך פשרה האקסית המיתולוגית פחד מבגידה במחשבה סיפורים על אקסית להוציא אקס מהראש איך לגשת לבחורה? להכיר בדייט ראשון איך להשתחרר מהאקס? לגרום לבחורה לאהוב אותך פחד להיפגע מבחורה הפקת הנאה מינית מהתחככות באחר לשנות משיכה מינית לעשות סקס כשאת לא רוצה האם חייב זוגיות? סקס עם בחורה יפה סקס והיגיון שנאה עצמית בגלל בגידה קשה להשגה בזוגיות האם אפשר להחזיר אקס ולפחד להיפגע? פחד מקשר זוגי אחריות רגשית בזוגיות סרטי סקס וחשק מיני להיות רומנטי מתי לא לחזור לאקסית? חוסר כבוד בזוגיות למנוע גירושים למצוא את הבחורה הנכונה גבר צריך להתנהג בדייט ראשון להשתנות עבור הזוגיות לעשות שינוי למען הזוגיות להיפגע מבגידה לשכנע בחורה להיזכר להצליח להחזיר אקס בחורה בתולה לחיות עם בגידה להבין את האקס בגידה שיקום נפשי מציאת זוגיות איך להכיר בדייט? עוד נושאים ...
האתר Relationship.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא מאמן אישי לזוגיות, קואצינג, קאוצינג זוגות בתחום העדר חשק מיני - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר Relationship.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה נוצר ב 1.3281 שניות - עכשיו 18_10_2026 השעה 21:38:36 - wesi14