אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה הצלחה בזוגיות ✔אובססיה בזוגיות, למה הוא לא רוצה אותי? למה היא לא רוצה אותי? רכושנות בזוגיות, רוצה חתונה וילדים, פחד ממחויבות, גבר שלא רוצה מחויבות...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






ייעוץ + טיפול גם בנושאים:
טיפול זוגי, ייעוץ זוגי, אימון זוגי, בעיות בזוגיות, משבר זוגי, הדרכה זוגית, גישור משפחתי, גישור גירושין, ייעוץ נישואים, הכרויות, דייטים, התאמה זוגית, אימון לזוגיות, הצלחה בזוגיות, להתגבר על חרדה של קשר זוגי, התאהבות בגבר בזמן מערכת יחסים, מערכת יחסים הגדרה, שחיקת יחסים זוגיים, זוגיות ודימוי עצמי, טיפול זוגי ומשפחתי, זוגיות ופרידה, להיות בתולה בזוגיות, תכונות אישיות לזוגיות, מחויבות משפחתית זוגית, מה בן זוגי מהווה עבורי, סוגים שונים של זוגיות, אמון בין בני זוג, איך להכניס אקשן בחיי הזוגיות, התמכרויות זוגיות, זוגיות ויחסים, מפתח לזוגיות בריאה, קושי להביע רגש בזוגיות, ניהול משבר זוגי, שיקום רגשי מפרידה במערכות יחסים, עקרונות לשמירה בזוגיות, זוגיות אחרי משבר נפשי, סיכונים בזוגיות ללא נישואים, התעללות רגשית בזוגית ותוצאות, למה בחורה משקרת במערכת יחסים, ייעוץ נישואים, זוגיות איך לריב נכון, הערכה עצמית נמוכה בזוגיות, איך להפסיק לשקר בזוגיות, איך לפתור בעיה זוגית, תכונות בזוגיות, איך לשקם חיי זוגיות, הפרעות קשב בתוך מערכת יחסים, זוגיות איך יודעים אם מתאימים, איך לשמור על זוגיות, ייעוץ זוגיות,
☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
אובססיה בזוגיות, למה הוא לא רוצה אותי? למה היא לא רוצה אותי? רכושנות בזוגיות, רוצה חתונה וילדים, פחד ממחויבות, גבר שלא רוצה מחויבות, אישה שלא רוצה מחויבות, פחד מחתונה, חוסר הצלחה בזוגיות, רצון מודחק, להרגיש טוב לבד
למה כשמישהו מתאהב, הצד השני מפסיק לרצות אותו?

אליעד כהן מציג מצב נפוץ שבו מישהי חווה באופן חוזר מצב שברגע שגבר רוצה אותה, היא לא בטוחה שהיא מעוניינת בו, אך לאחר זמן מסוים, כשהיא מחליטה שהיא מעוניינת, דווקא אז הוא מפסיק לרצות אותה. אליעד מסביר את המצב דרך ההנחה הבסיסית שכל אדם רוצה את מה שלדעתו יעשה לו טוב, וכי אם הרצון של הגבר כלפיה פחת, סימן שבעיניו היא הפסיקה לייצג מקור של טוב או הנאה עבורו.

בהמשך, הוא נותן דוגמה ומציין סיבות שונות למה גבר עשוי לאבד עניין באישה לאחר זמן מה: ייתכן שהוא גילה בה תכונות לא נעימות כמו אלימות או קנאות, או שהוא אפילו גילה שהיא יפה מאוד, וחשש שגברים אחרים ירצו אותה וייקחו אותה ממנו. באופן כללי, מה שהשתנה הוא שבעקבות הכרות מעמיקה יותר, הגבר הגיע למסקנה שלצאת איתה כבר לא מייצר עבורו את אותה תחושת טוב שהרגיש בתחילת ההיכרות.

אליעד מדגיש כי לא מדובר במקרה בו אותו גבר פשוט לא מחפש זוגיות או קשר רציני, מכיוון שלאחר מכן הוא הכיר מישהי אחרת והקשר איתה הצליח ונמשך שנים רבות. המסקנה מכך היא שהבעיה היא לא בהכרח אצל הגבר, אלא אצל האישה והדרך שבה היא מנהלת את מערכות היחסים שלה.

מדוע תחושת מחויבות יכולה להרוס קשר זוגי?

כדי להסביר את המצב לעומק, אליעד מתאר את הדפוס שקורה לאותה אישה. בהתחלה היא הייתה מאושרת לבד ולא הייתה זקוקה לזוגיות כדי להרגיש טוב. כשגבר התחיל איתה, היא זרמה ללא ציפיות או מחויבות, והכל היה בסדר. אבל לאחר שהתחילו לצאת יחד והיא התחילה להתאהב בו, היא התחילה לרצות יותר - חתונה, ילדים, מחויבות ברורה - ובעצם ניסתה "לשים עליו אזיקים". ברגע שהיא שידרה לו מחויבות מוחלטת, הוא נבהל והתחיל להתרחק ולברוח.

מה שאליעד מדגיש הוא שכאשר מישהו מרגיש שמנסים "לכבול" אותו לקשר, נוצרת תחושה שזו דרישה להישאר יחד גם אם יהיה רע. כי אם טוב לך, ברור שתישאר בקשר, ואין צורך במחויבות כפויה. אבל אם דורשים ממך להתחייב, המסר שעובר הוא שצריך להישאר גם אם יהיה רע, וזה בדיוק מה שמפחיד וגורם לאנשים לברוח מהקשר.

איך אפשר לגרום לצד השני לרצות מחויבות בלי להלחיץ אותו?

אליעד מציע שהפתרון הוא לא לשדר לצד השני שהוא חייב להיות מחויב. הדרך הנכונה לזוגיות טובה ובריאה, לדעתו, היא פשוט להמשיך ולשמור על תחושת החופש שהייתה בתחילת הקשר. אם האישה רוצה חתונה או מחויבות, זה צריך לקרות באופן טבעי ומתוך רצונו האמיתי של הגבר, ולא כתוצאה מלחץ או דרישה שלה. המצב האידיאלי הוא שהמחויבות תבוא באופן ספונטני וטבעי, כשהאדם השני מרגיש שהוא רוצה להיות רק איתך מתוך אהבה וחיבור אמיתיים.

למה טוב לבד זה לא תמיד טוב אמיתי?

אליעד מסביר נקודה חשובה נוספת: לפעמים תחושת הטוב שהאישה חווה כשהיא לבד אינה אמיתית, אלא נובעת מהדחקה של רצונות שיש לה, כמו למשל משפחה וילדים. כשהיא לבד, היא מדחיקה את הרצונות הללו כי היא חושבת שהם לא ניתנים להגשמה. בגלל ההדחקה הזאת, היא מרגישה טוב לכאורה, ולא מראה את הצורך שלה בזוגיות, מה שהופך אותה לאטרקטיבית בתחילת הקשר.

אך כאשר היא מתחילה לצאת עם גבר וחושבת שהוא מתאים למימוש הרצונות המודחקים הללו, הרצון המודחק צף למעלה, ואז פתאום הגבר מרגיש שהוא נדרש למלא את הרצונות שלה. כל הלחץ, הכעס והתסכול שהיו לה על כך שלא הייתה...
עכשיו היו הייתה מישהי שהיא הייתה והיה לה טוב בחיים היה לה מאוד טוב מה היא הייתה רווקה ומה היא הייתה בנוסף לכל רווקה מאושרת והיה לה חיים טובים באושר ובעושר עד עצם היום הזה וכעבור הרבה שנים הכיר אותה נסיך והנסיך התחיל איתה והנסיך חיזר אחריה והכל היה טוב ונחמד והכל היה לה טוב והכל היה טוב, סבבה והנסיך חיזר אחריה ורצה אותה וכו' והכל היה בסדר.

ש: היא רצתה אותו?

אליעד: היא זרמה היה לה סבבה היה לה הכל טוב לא רצתה אותו ולא לא רצתה אותו הכל זרם והכל היה טוב, מה קרה אחרי שהבחור מחזר ומחזר בעקבות כך היא אמרה בוא ניתן לו צ'אנס.

ש: למה?

אליעד: כי ככה היא רצתה היא נתנה צ'אנס לזוגיות מפה לשם משם לפה גם הכל היה טוב אבל מהר מאוד פתאום הדברים התחילו לדעוך פתאום הוא כבר לא כל כך רצה אותה וזרק אותה עכשיו מתברר שזה דפוס שחזר על עצמו הרבה היה לה תמיד טוב מישהו רצה אותה היא לא רצתה אותו ואז היא רצתה אותו ואז הוא המשיך לרצות אותה ואחרי x זמן זה היה נחלש והוא לא רוצה אותה, מה יכול להיות שעומד מאחורי התופעה הזאת אז יכול להיות הרבה דברים. עכשיו בוא ננתח את זה וניקח את זה לכיוון ספציפי בן אדם רוצה את מה שהוא חושב שיעשה לו טוב, זאת אומרת שכשהוא רצה אותה בהתחלה והוא חשב שלהיות איתה יעשה לו טוב או כשהוא התחיל לצאת איתה הוא חשב שלהיות איתה יעשה לו טוב ואחרי x זמן אם האהבה שלו כלפיה ירדה זה אומר שהוא חשב שלהיות איתה לא יעשה לו טוב זה קודם כל בוודאות.

עכשיו למה שאחרי שהוא יוצא איתה שפתאום הוא יחשוב שלצאת איתה לא יעשה לו טוב כי הוא הכיר אותה הוא גילה שהיא אישה אלימה זה הכל הוא גילה שעם השנים היא נותנת לו כאפות בסדר זה הבנו, עכשיו זאת תשובה אחת זאת אומרת במהות הוא גילה עליה משהו רע שעבורו זה רע אולי עבורה זה טוב הוא גילה שזה לא מתאים לו והוא גילה שהיא מאוד יפה יותר ממה שהוא חשב קודם ואז הוא התחיל לפחד שאחרים ירצו אותה והיא תעזוב אותו ואז הוא פחד שהוא ירגיש רע ואז הוא עזב אותה לא משנה משהו רע קרה שמה.

ש: שאלה לגבי הדפוס הדפוס אצלה או הדפוס אצלו?

אליעד: אצלה היא כל פעם כשהיא מכירה גבר בהתחלה הוא רוצה אותה אחר כך לא רוצה אותה, בקיצור אז ככה אם האהבה שלו כלפיה ירדה זה אומר שהוא חשב שפחות יהיה לו טוב איתה מאשר מה שהוא חשב קודם, עכשיו במקרה הנדון הסיבה שהאהבה שלו כלפיה ירדה היא משום שמה קרה?

ש: מילא לו את החיסרון.

אליעד: לא זאת התשובה הבנאלית הטריוויאלית לא ומתברר שאותו גבר אחרי שהוא עזב אותה הכיר מישהי אחרת ונשאר איתה באושר ובעושר חמישים שנה אז אי אפשר להגיד שהוא חיפש קשר רציני והוא רק רצה לכבוש אותה לא.

ש: הוא גילה משהו עליה.

אליעד: לא אז אני אסביר לך מה קרה במקרה מה שקרה זה כזה דבר שאחרי שהם התחילו לצאת היא התאהבה בו ואז היא אמרה לו בוא נתחתן היא שידרה לו מחויבות עכשיו אתה מחויב לי וברגע שהיא שידרה לו מחויבות אז הוא ברח, עכשיו בוא נספר את הסיפור מההתחלה אז הייתה בחורה שהיה לה טוב לבד היא הכירה גבר הכל טוב הוא אוהב אותה היא אוהבת אותו הכל טוב ואז בשלב כלשהו הייתה מתאהבת בו ובשלב שהיא הייתה מתאהבת בו היא הייתה מנסה לשים עליו אזיקים בשנייה שהייתה מנסה לשים עליו אזיקים הוא היה מתחיל לברוח ואז היא הייתה מתנגדת לזה שהוא בורח ואז היא הייתה שמה אזיקים יותר חזקים ואז הוא היה בורח וזה היה נגמר הבנו, עכשיו אז השאלה היא זה מה הפתרון לדבר.

עכשיו בוא ננתח את זה שוב בהתחלה כשהיא איתו שהוא מכיר אותה היא סתם ברחוב היא לא מנסה לשים עליו אזיקים הוא לא מחויב לה לכלום ברגע שמתחילים לצאת הוא גם לא מחויב לה לכלום אבל מתישהו אחרי שנה שנתיים חודש חודשיים זה לא משנה מתישהו היא מתחילה לאהוב אותו ואז היא מפחדת לאבד אותו ואז היא אומרת טוב עכשיו מה אני צריכה לעשות כדי שהוא לא יברח ואז כשהיא נכנסת ל - state of mind של מה אני צריכה לעשות כדי שהוא לא יברח לי אז הוא מרגיש עכשיו היא מנסה לצוד אותי נכון בורח, למה כי יש את השלב של בוא נהיה ביחד כי טוב לנו ויש את השלב של בוא תהיה איתי גם אם רע לך מה זה תהיה מחויב לי זה תהיה איתי גם אם רע לך זה הפירוש כי אם לא רע לך ברור שאתה תהיה איתי הרי מחויב כל הפואנטה היא כשלא טוב לך אם טוב לך ברור שאתה פה.

עכשיו אז השאלה היא מה הפתרון אז הפתרון כמובן זה להביא את זה למצב שגם כשהיא תהיה איתו ויהיה לה טוב איתו היא לא תנסה לשדר לו שהוא מחויב לה זה הפתרון ואיך עושים את זה על ידי זה שהיא לא תרצה שהוא יהיה מחויב לה ואיך עושים את זה שהיא לא תרצה שהוא יהיה מחויב לה על ידי זה שהיא תלמד להרגיש טוב גם בלעדיו ואז נשאלת השאלה היא אומרת רגע אבל לפני שהכרתי אותו הרגשתי טוב בלעדיו ואיך שהתחלתי לצאת איתו הרגשתי טוב איתו ופתאום עכשיו אז מה קורה, מה אמרנו אמרנו כזה דבר הסיבה שהוא לא רוצה אותה זה כי את משדרת לו שהוא מחויב לך אז הוא לא רוצה אותך ומה הפתרון הפתרון הוא אל תשדרי לו שהוא מחויב לך תמשיכי להיות ב - state of mind של ההתחלה של הקשר תזרמי בלי לשדר לו שום דבר את רוצה שהוא יתחתן איתך שזה יקרה מעצמו לא כי את אמרת לו בוא נתחתן את רוצה שהוא יהיה רק שלך אין בעיה שזה יקרה מעצמו לא כי את אמרת לו טוב אתה רק שלי או משהו כזה.

זה לגיטימי שהיא תרצה שהוא יהיה שלה ורק שלה לגיטימי כי זה מה שבא לה השאלה למה שהוא יהיה שלה ורק שלה כי היא אמרה לו תהיה שלי ורק שלי אם לא אני אעזוב אותך או כי הוא הרגיש מחויב אליה כי אני מחויב לה או כי באמת הוא כל כך אהב אותה אז הוא היה שלה ורק שלה, רוב האנשים אין להם עצבים להשקיע בבוא אני אתאמץ כל כך הרבה עד שהוא יאהב רק אותי אין הוא אומר בא נעשה קיצור נכון שהוא אוהב אותי כבר חצי בוא עכשיו נלחץ על הדוושה בוא נריץ את התהליך אני רוצה עכשיו שהוא יאהב אותי במאה אחוז כמו הפנטזיה שלשם מנסים להגיע ואז הפתרון אומר שהיא צריכה לא לשדר לו שהיא מנסה לקבל ממנו משהו שהוא לא רוצה לתת ואיך עושים את זה על ידי זה שהיא תרגיש טוב עם עצמה.

עכשיו כשאומרים לה את צריכה להרגיש טוב עם עצמך אז היא אומרת אבל מה זאת אומרת לפני שהכרתי אותו הרגשתי טוב עם עצמי ואם אני אעזוב אותו אני גם ארגיש טוב עם עצמי וגם כשהתחלתי לצאת איתו הרגשתי טוב עם עצמי אז מה קרה פה אז התשובה היא כזאת בן אדם אוהב את מה שעושה לו טוב, עכשיו לצורך העניין היא נגיד רוצה משפחה וילדים נגיד שהיא רוצה משפחה וילדים ועכשיו ככה בן אדם ברגע שיש רצון שהוא חושב שהוא לא יכול להשיג אותו הוא מתחיל להרגיש רע ואז הרבה פעמים הוא מדחיק את הרצון ועכשיו מה שקורה זה כזה דבר היא נגיד רוצה משפחה וילדים ואז היא נמצאת לבד, עכשיו בא נדבר על המצב שהיא לבד כשהיא לבד היא אומרת לעצמה וואלה אני אף פעם לא אשיג משפחה וילדים ואז מה שקורה זה שהיא פשוט מדחיקה את הרצון הזה היא לא חושבת עליו היא לא מתעסקת איתו והסיבה שטוב לה כשהיא לבד זה לא בגלל שהיא לא רוצה משפחה וילדים אלא בגלל שהיא לא חושבת שהיא תשיג וילדים אז היא מדחיקה את הרצון למשפחה וילדים.

ואז היא מדחיקה את הרצון למשפחה וילדים ואז רוצים להכיר אותה כי היא בחורה נחמדה היא כאילו לא מבטאת את זה שהיא רוצה משפחה וילדים כי היא לא מזדהה עם הרצון הזה כי היא חושבת שאין אפשרות להשיג אותו ואז מאוד כייף להיות איתה כי היא בן אדם שרק נותן ולא מנסה לקבל נניח ואז היא מכירה את הבחור בהתחלה והיא עדיין לא בטוחה אם הוא מתאים לה או לא אז היא עדיין לא מזדהה עם הרצון שהיא רוצה משפחה וילדים כי היא עדיין ב - state of mind שאומר אני לא יכולה להשיג משפחה וילדים אבל בשנייה שהיא חושבת שהיא אומרת הנה זה אני יכולה לעשות איתו משפחה וילדים אוטומטית הרצון שלה שהיה מודחק קודם שהיא רוצה משפחה וילדים קופץ ועכשיו היא מבטאת את הצורך שלה שהיא רוצה משפחה וילדים עליו ואז הסטרס שלה שהיא רוצה משפחה וילדים מי אמור לתת לה את זה הוא וזה שהיא עצבנית על זה שאין לה משפחה וילדים לאיפה זה הולך אליו וזה שהיא כועסת על זה שהיא מתבגרת ואין לה ילדים ולכולם יש ולה אין וכולם בזוגיות והיא לא וכל הסיפורים האלה איפה כל הסטרס הזה עכשיו הולך לכיוון שלו הוא עכשיו צריך לעשות אותה מאושרת.

אז מה היה פה לפני שהיא הכירה אותו לפני שהיא חשבה שהוא יכול למלא לה את הרצון היא הדחיקה את הרצון ברגע שהיא גילתה שהוא מתאים לה אז פתאום הרצון צף ועכשיו הוא צריך לספק לה את הרצונות שלה והבן אדם לא רוצה לעבוד בלספק לשני את הרצונות שלו אלא אם כן הוא נואש ואז הוא אומר טוב מצבי כל כך נואש שעדיף לי למלא לה את הרצונות שלה היא תמלא לי את הרצונות שלי בסדר, בהנחה שהוא...
👈 הספר "להיות אלוהים"    (2 חלקים, 336 פרקים - 656 עמ')
👈 400 ש"ח בלבד!    ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: מי ברא את אלוהים? איך להיות הכי חכם בעולם? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? למה יש רע וסבל בעולם? אולי אנחנו במטריקס? האם באמת הכל לטובה? האם יש הבדל בין חלום למציאות? איך להיות מאושר? האם לדומם יש תודעה? האם הכל אפשרי? מה המשמעות של החיים? האם יש משמעות לחיים? האם אפשר לדעת הכל? למה לא להתאבד? איך נוצר העולם? איך נוצר העולם? למה העולם קיים? מה יש מעבר לזמן ולמקום? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? האם המציאות היא טובה או רעה? האם יש אמת מוחלטת? האם יש בחירה חופשית? למה יש רע בעולם? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? בשביל מה לחיות? איך להנות בחיים? האם יש או אין אלוהים? מהי תכלית ומשמעות החיים ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

נושאים נוספים לעיונך...
האקס הכיר מישהי סקס מציאותי העצמה בזוגיות דייט בבית קפה להילחם על הזוגיות זוגיות טובה ומוצלחת אקסית להשתחרר החזרת אהבה איך להחזיר אקסים נטישה זוגית לבנות קשר זוגי בעיות מיניות מהי ההגדרה של זוגיות? להתנהג בדייט טיפול זוגי לגברים איך נוצרת התמכרות לסרטי סקס? המבחן של הסקס האם יש זוגיות מאושרת עם פשרות רומנטיות? הקטנת החשק המיני לרצות זוגיות יותר מידי נזכר באקסית חשק מיני ירוד התאוששות לאחר פרידה מבת זוג לגרום לה לרצות לעשות איתי סקס תלותי בזוגיות להתמודד עם חסרונות בבן זוג בן זוג מעצים להיות תלוי רגשית בזוגיות בחורה בזוגיות בן זוג חוזר בתשובה פרידה מבן זוג לשכנע מישהו לסלוח על בגידה חרדות אחרי בגידה הדחקה שמתפרצת בזוגיות להיפגש לדייט שני טיפול זוגי ביחד או בנפרד איך להתחבר לאקס? לשקם נישואין אחרי בגידה לא אוהבים סרטים רומנטיים יחסים בזוגיות תחושת כישלון בזוגיות מפלצות בזוגיות איך לשכנע בחורה לשכב איתך? זוגיות איתך פרטנרים מיניים לצאת בדייט ראשון בגידה זה רע קבלה ונתינה במערכות יחסים להיות בקשר זוגי פחד להתחייב לבחורה שקרים בזוגיות סקסולוג לגרום לאקסית להיפרד מערכות יחסים רעות להיפגע מבחורה להישאר ידיד של האקסית ריבים בזוגיות תחומי עניין וזוגיות איזה שאלות לשאול בדייט? לגשת לבחורה ברחוב מה לומר לאקס? לגרום לאקס לאהוב אותך שוב להיות לחוץ בדייט ראשון לא לפחד מבגידה בזוגיות מה הכי חשוב בלגרום לאקסית לאהוב אותך שוב? לופ זוגי להשתפר בזוגיות לגרום לאקסית לא להתאהב במישהו אחר אימון לזוגיות נושאי שיחה בדייט ראשון חרמנות וסרטי סקס האם זה טבעי להתחייב בזוגיות? אשמה זוגית להתמודד עם הטרדה מינית להיות בדייט מה היא אוהבת בסקס? זוגיות ללא חברים מה זה דייט מוצלח? לנסות לגרום לאקס בשביל האקס למצוא זוגיות טובה בגידה במחשבה סרטי סקס מחלישים את החשק המיני סרטי סקס ומיניות שנאה בגירושין חיסרון זוגי טיפול בחרדות זוגיות פונים לבחורה זוגיות לאורך זמן בן זוג ביישן ביחסי מין סיפורים על אקסים געגוע מודחק לאקסית לא טבעי להתחייב בזוגיות אימון לדייטים מי אשם בזוגיות? העדר משיכה מינית כללים בזוגיות אתר הכרויות חרדות בזוגיות איך שוכחים אקס? לגרום לאקס לאהוב עוד נושאים ...
האתר Relationship.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא קואצינג, ייעוץ זוגי, קאוצינג בתחום הצלחה בזוגיות - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר Relationship.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה נוצר ב 0.7188 שניות - עכשיו 05_09_2026 השעה 10:28:40 - wesi14