אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה טעויות בזוגיות ✔טעויות בזוגיות, איך לא להיות מובן מאליו? לתת לבת הזוג שלך להתגעגע אליך, לאפשר לבן הזוג שלך להתגעגע אליך, איך לגרום למישהו לא לקחת...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






ייעוץ + טיפול גם בנושאים:
טיפול זוגי, ייעוץ זוגי, אימון זוגי, בעיות בזוגיות, משבר זוגי, הדרכה זוגית, גישור משפחתי, גישור גירושין, ייעוץ נישואים, הכרויות, דייטים, התאמה זוגית, אימון לזוגיות, טעויות בזוגיות, ייעוץ אישי, הפרעת חברים לזוגיות, יועץ זוגיות, טיפולים זוגיים, איך לשמר זוגיות, סיכונים בזוגיות ללא נישואים, טיפול מיני זוגי, כיצד לסיים קשר זוגי, איך לדבר עם זוגות במשבר יחסים, ייעוץ משפחתי, סדנאות זוגיות, הפרעות קשב בתוך מערכת יחסים, זוגיות מושלמת, קושי להביע רגש בזוגיות, תת מודע זוגיות, להביע רגשות במערכת זוגית, קנאות מטורפת, ייעוץ זוגיות, חוסר תקשורת בזוגיות, קנאה זוגיות, חמדנות בזוגיות, איך לשקם חיי זוגיות, מה זה זוגיות, איך משיגים יציבות זוגית, גבר שמפחד מהגדרת מסגרות בזוגיות, איך לפתור שקרים בזוגיות, יועץ נישואים, חיסרון בזוגיות, סקס בזוגיות, התמודדות נגד פרידות במערכות יחסים, יחסים וזוגיות, מבחן זוגיות, יועץ נישואין, ייעוץ זוגי, תכונות אישיות לזוגיות, משבר זוגיות,
☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
7:35טעויות בזוגיות, איך לא להיות מובן מאליו? לתת לבת הזוג שלך להתגעגע אליך, לאפשר לבן הזוג שלך להתגעגע אליך, איך לגרום למישהו לא לקחת אותך כדבר ברור מאליו? איך לתת לו לאהוב אותך? לאפשר לה לאהוב אותך
למה לפעמים כדאי להיות פחות זמין בזוגיות?

אליעד כהן מסביר באמצעות סיפור על אדם שכמעט איבד את היד שלו, מדוע חשוב בזוגיות לשמור על איזון בין זמינות יתר לחיסרון מבוקר. הוא מתאר אדם שנמצא במצב בו היד שלו הייתה כבולה באזיק במהלך שריפה, וכמעט כרתו לו את היד כדי להצילו. בדיוק רגע לפני שהיד נכרתה, הגיע מישהו עם מפתח ושחרר אותו. האיש היה מאושר מאד מכך שידו נשארה שלמה, אך מעניין לציין שלפני אותו אירוע, אותו אדם כלל לא שם לב ולא היה מאושר מהעובדה שיש לו יד, משום שלא הרגיש בחיסרון שלה.

אליעד משתמש בדוגמה זו כדי להמחיש עיקרון עמוק: כדי שבני אדם יעריכו וייהנו ממשהו, הם חייבים להכיר באפשרות של חסרונו. אותו אדם שמח ביד שלו רק לאחר שחווה את האיום באיבודה. כשאין חיסרון, אין אפשרות אמיתית ליהנות מהדבר הקיים.

מדוע חשוב שבת הזוג שלך תרגיש את החיסרון שלך?

באותו אופן בדיוק, כאשר אדם נמצא בזוגיות, הוא חייב להבין את החשיבות של יצירת חיסרון מסוים אצל בת הזוג שלו, כדי שהיא תוכל להעריך וליהנות ממנו באמת. אם בת הזוג יודעת שאתה תמיד שם, ללא תנאי ובכל מצב, היא תאבד את היכולת ליהנות מנוכחותך, משום שאין איום ממשי על כך שלא תהיה שם.

אליעד מסביר שהאדם המפחד שבת זוגו תבגוד בו, מנסה כל הזמן לשמח אותה ולעשות לה טוב כדי למנוע מצב שבו יהיה לה רע ותעזוב אותו. אך דווקא כאשר הוא משקיע מדי וממלא את כל צרכיה כל הזמן, הוא עלול לגרום לה לאבד עניין, כיוון שהיא כבר לא מרגישה שהוא דבר בעל ערך מיוחד עבורה. כשאין פער בין הרצוי למצוי, אין הנאה. הוא מדגיש שכדי שבת הזוג תוכל להרגיש שאתה חסר לה, אתה חייב לפעמים לא להיות שם באופן מלא ומוחלט.

איך לאהוב נכון בלי להפוך למובן מאליו?

ההסבר הוא לא ליצור מניפולציה, אלא להכיר את הפסיכולוגיה האנושית. אנשים חייבים לחוש חיסרון מסוים כדי להעריך מילוי. אם כל בוקר תקבל את כל מה שאתה רוצה ללא מאמץ, החיים יאבדו משמעות ויהפכו למשעממים וחסרי ערך. לכן, כדי לשמור על משיכה ועניין בזוגיות, חשוב למצוא את נקודת האיזון המדויקת בין קרבה וביטחון לבין ריחוק קל ומבוקר.

אליעד נותן דוגמה נוספת עם הנשימה או העיניים, שאלו דברים מאוד חשובים שאנו תלויים בהם לחלוטין, אך אנחנו כמעט לעולם לא מרגישים את הכיף או את ההערכה כלפיהם, כי אין לנו שום ספק שהם תמיד יהיו שם. באותו אופן, אם בת הזוג שלך תקבל תמיד את מה שהיא צריכה ממך, היא תפסיק להעריך את זה.

איך לאפשר לבת הזוג להתגעגע אליך?

אליעד מסביר את האיזון הנכון: אם אתה אוהב מישהי מאוד ואתה מראה לה את זה בצורה מוחלטת כל הזמן, היא תאבד עניין ולא תוכל ליהנות מנוכחותך, כי היא לא תחוש שחסר לה משהו. הדרך לפתור זאת היא שבפעמים מסוימות תפתור את הבעיות והמצוקות שלך בעצמך ולא תמהר מיד לפנות אליה בכל מצב. כך, כאשר אתה לא כל הזמן פונה אליה, היא תוכל להרגיש את חסרונך, להתגעגע אליך, וכאשר כן תפנה אליה, היא תעריך אותך יותר.

זו לא מניפולציה זדונית אלא הכרה בצורך האנושי הטבעי לחוש פער בין "יש" ל"אין". בזוגיות, חשוב מאד לשמור על האיזון הזה, כך שבת הזוג תוכל להרגיש שהיא משיגה משהו מיוחד כשהיא איתך, ולא רק מקבלת כמובן מאליו משהו שתמיד זמין לה.

איך ליישם את האיזון בין קרבה לריחוק בפועל?

בפועל, אתה צריך לדעת להרגיש טוב גם לבד. אליעד מסביר שאם כל פעם שאתה חש ברע אתה מיד רץ לבת הזוג לקבל ממנה נחמה, אתה לעולם לא תחסר לה. אם לעומת זאת תדע מדי פעם להתמודד עם הבעיות שלך לבד ולמצוא נחמה בעצמך, בת הזוג תרגיש את חסרונך, תתגעגע אליך, וכך תעריך את הזמן איתך הרבה יותר.

האיזון הזה הוא המפתח להנאה אמיתית בזוגיות. כשאתה מסוגל ליהנות גם לבדך, אתה לא תלוי לחלוטין באחר, והאחר יוכל ליהנות הרבה יותר מנוכחותך כי הוא ירגיש שאתה לא דבר ברור מאליו.

לסיכום, אליעד כהן מסביר שעקרון החיסרון והאיזון בין קרבה לריחוק הוא הכרחי כדי לא להיות מובן מאליו בזוגיות וכדי שבת הזוג תוכל להעריך ולרצות אותך באמת. כאשר כל הזמן מעניקים הכל ללא שום חיסרון, מתבטלת האפשרות ליהנות ולהעריך את הקשר. בדיוק כפי שהאיש בסיפור למד להעריך את היד שלו רק לאחר שעמד בפני הסכנה לאבד אותה, כך בזוגיות נדרשת הבנה של הפער בין קיום לחוסר, כדי להמשיך להרגיש את המשיכה, האהבה והגעגוע.
מהו הסיפור על האיש שכמעט הורידו לו את היד?

היה איש שאמרו לו שצריך להוריד לו את היד, כי חשבו שיש לו גידול ביד. אחרי שהבינו שזה לא באמת גידול, אלא אזיק שהיה נעול על ידו בזמן שהיתה שריפה, נאמר לו שאם לא יפתחו את האזיק - או שימות בשריפה או שיצטרכו לכרות לו את היד כדי שיוכל לברוח. האיש ממש לא רצה שיכרתו לו את היד, אבל גם לא רצה למות בשריפה. פתאום, ממש רגע לפני שכרתו לו את היד, הגיע מישהו עם מפתח, פתח את האזיק, והאיש נשאר שלם עם ידו.

ש: הוא מאוד שמח אז שהוא נשאר עם היד, נכון?

אליעד: כן, בדיוק. הוא שמח שיש לו יד, אבל מתברר שרק שבוע לפני כן, הוא כלל לא שם לב לעובדה שיש לו יד ולא היה באמת שמח מזה. הוא פשוט לא חשב בכלל על האפשרות שלא תהיה לו יד.

כיצד קשור הסיפור לתחושת החסר ולהנאה ממה שכבר יש לנו?

אליעד: הרעיון הוא שיכול להיות משהו שמאוד חשוב לך, אבל אם אתה לא מרגיש שהוא חסר לך, לא תוכל ליהנות ממנו באמת. כאשר הודיעו לאיש שעומדים לקחת לו את היד, רק אז הוא הבין כמה הוא רוצה אותה ושמח ברגע שהיד נשארה. אבל כעבור שבוע הוא כבר הפסיק לשמוח שיש לו יד, כי הוא שכח שוב את האפשרות שלא תהיה לו יד.

איך הסיפור מתקשר לזוגיות ולתחושת הביטחון?

אליעד: בזוגיות, כדי שאדם ייהנה ממשהו, הוא צריך להבין שיש אפשרות שלא יהיה לו אותו. אם יגידו לך שבת הזוג שלך תמיד תהיה איתך בלי שום תנאי, זה כבר לא יהיה מלהיב. לא תוכל להעריך את זה במלואו. אתה נהנה מזה שהיא איתך, דווקא בגלל שיש אפשרות שהיא לא תהיה איתך.

מצד שני, אם אתה לא רוצה שהיא תבגוד בך, אתה תחשוב: "מה יגרום לה לבגוד בי? אולי זה יקרה אם יהיה לה רע איתי." אז אתה מנסה כל הזמן לעשות לה טוב, כדי שלא יהיה לה רע ושתישאר איתך. אבל כשאתה כל הזמן עושה לה טוב בצורה מוחלטת ולא נותן לה לחוות מצב שבו היא קצת בלעדיך - אז היא לא מרגישה שחסר לה משהו. ואז היא לא באמת יכולה ליהנות ממך, כי אין פער של חסר מול קיים.

מדוע חשוב לאזן בין קרבה לריחוק, ואיך זה קשור להנאה בזוגיות?

ש: אז מה זה אומר שעדיף לי לפעמים לעשות לה רע?

אליעד: לאו דווקא. הרעיון הוא שלא תיתן לה את כל מה שהיא רוצה כל הזמן בלי שום חיסרון, כי אז היא לא תרגיש צורך בך, ולא תוכל לחוות את הערך שבך. אם כל בוקר אתה מספק לה את כל מבוקשה באופן מושלם, אין שום אתגר או חיסרון שנפער. זה כמו אדם שקיבל את כל מה שרצה ואין לו לאן להתקדם יותר.

אותו עיקרון מופיע ביחס שלנו לעיניים או לנשימה - אלה דברים כל כך קבועים וחשובים לנו, אבל אנחנו כמעט אף פעם לא מרגישים כיף מזה שיש לנו אותם, בדיוק כי אין לנו ספק בקיומם ואין סכנה שייעלמו.

ש: אז מה קורה כשאני רוצה אותה יותר מדי?

אליעד: אם אתה אוהב בחורה יותר מדי ומראה לה את זה כל הזמן, היא לא יכולה לאהוב אותך באמת. לא בגלל שהיא לא אוהבת אותך, אלא כי היא לא יכולה להרגיש שחסר לה משהו אם אתה כל הזמן זמין ותמיד מספק לה הכל. כדי לאפשר לה לרצות אותך, אתה צריך לייצר מציאות שבה אתה לפעמים לא שם, או שאתה משיג את הסיפוק שלך לבד, בלי לפנות אליה בכל פעם שרע לך. ככה היא יכולה להבחין בהבדל בין היעדרך לנוכחותך, ולהעריך אותך יותר.

ש: זה לא סוג של משחק או מניפולציה?

אליעד: לא בהכרח. זה להבין שבני אדם חייבים לחוות חיסרון מסוים כדי להעריך את המילוי שלו. אם אתה כל הזמן מראה לה שאתה תלוי בה באופן מוחלט, אין סיכוי שהיא תרגיש רצון לרדוף אחריך או להתגעגע אליך. עליך ליצור איזון: מצד אחד, כן לעשות לה טוב, ומצד שני להשאיר לה מקום להרגיש חיסרון, כך שהיא תוכל להעריך את מה שיש לה כשהיא איתך.

ש: כלומר, להשתדל לפעמים לפתור את הבעיות שלי לבד, כדי שהיא לא תהיה הפתרון היחיד שלי כל הזמן?

אליעד: בדיוק. אם כל פעם שרע לך אתה פונה רק אליה, אז אף פעם היא לא מרגישה שאתה חסר. כל הזמן אתה שם בשבילה, והיא לא צריכה להתאמץ להשיג את הקרבה שלך. כשאתה לומד להרגיש טוב לבד לפעמים, זה מאפשר לה להתגעגע אליך ולחוות הנאה כשהיא בסביבתך.

איך הרעיון הזה מתבטא בפועל בחיי היומיום?

אליעד: צריך למצוא את נקודת האיזון. מצד אחד, לתת לבת הזוג מספיק ביטחון כדי שלא יהיה לה רע ותחשוב לעזוב. מצד שני, לא להציף ולחנוק, כי אז לא נותנים לה סיכוי להרגיש צורך. בדיוק כמו בסיפור על האיש והיד שלו - כשאתה מבין את האפשרות לאבד משהו, אתה לומד להעריך אותו יותר.

לסיכום, כדי שאדם יוכל להעריך וליהנות ממה שיש לו, הוא צריך לחוות פער מסוים בין "יש" ל"אין". אם הכל בטוח וקבוע, לא ניתן לחוות התלהבות והנאה באותה עוצמה. לכן בזוגיות, חשוב לאזן בין ביטחון ורציפות לקצת חיסרון, שנותן מקום להערכה ולגעגוע.
איך לתת לה לאהוב אותך? לאפשר לו לאהוב אותך? איך לתת למישהו להתגעגע אליך? איך לאפשר למישהו להתגעגע אליך? איך לאפשר למישהו להרגיש שאתה חסר לו? איך להיות קשה להשגה בזוגיות? מתי להיות קשה להשגה בזוגיות? למה לתת לה להתגעגע אליך? איך לגרום לו לחזר אחריך? מתי לתת ספייס? למה לתת לו להתגעגע אליך? איך לגרום לה לחזר אחריך? איך ליצור משיכה בזוגיות?
היו היה איש שאמרו לו שצריך להוריד לו את היד עד כאן הבנו למה כי יש לו גידול ביד סתם זה לא היה לו גידול ביד בסך הכל היה לו אזיק על היד והאזיק היה מחובר למשהו והייתה שריפה והוא היה חייב לברוח ולא היה מפתח אז מה היה צריך לעשות או שהוא מת בשריפה או שמורידים לו את היד, עד כאן הבנו והוא ממש לא רצה שיורידו לו את היד אבל הוא גם ממש לא רצה למות בשריפה ואז הוא אמר טוב תורידו את היד ואז שנייה לפני שהורידו לו את היד מישהו הביא מפתח ואז פתחו את המפתח פתחו את האזיקים ונשארה לו יד עד כאן הבנו את הסיפור יפה ואז מאוד שמח שיש לו יד, עד כאן הבנו אבל מה מתברר שאותו איש בדיוק שבוע לפני כן לא שמח מזה שיש לו יד נכון או לא נכון הוא מאוד רצה שתהיה לו יד אבל הוא לא שמח מזה כי הוא לא חשב שיש אפשרות.

ש: שיורידו לו.

אליעד: שלא תהיה לו יד יפה אז מה הבנו בעצם שיכול להיות משהו שאתה מאוד רוצה אותו מאוד חשוב לך אבל אם אתה לא חווה שהוא חסר לך אתה לא יכול ליהנות ממנו ברגע שאמרו לך ניקח לך את היד אני ממש רוצה את היד אמרו טוב לא ניקח לך את היד אחרי שבוע הוא כבר שכח שיש לו יד בסדר, איך זה קשור לזוגיות בזוגיות כדי שבן אדם יהנה ממשהו הוא צריך לדעת שיש אפשרות שלא יהיה לו את זה עכשיו כשאתה נמצא בזוגיות אתה מצד אחד רוצה לדעת שהבחורה שאיתך היא תמיד תהיה עבורך אבל מצד שני אתה גם רוצה לדעת שהיא לא תמיד כאילו אם יגידו לך טוב תקשיב היא תמיד איתך לא משנה מה תעשה היא איתך אתה בטוח במאה אחוז לא משנה אין בעיה זה שלי אז זה לא מעניין כאילו אין לזה יותר משמעות אתה לא יכול להגיד איזה כייף שאני איתה אם אין אפשרות שהיא לא תהיה איתך כאילו אם לא הייתה אפשרות שהיא תבגוד בך לא הייתה אפשרות שתהנה מזה שאתה איתה, זאת אומרת אתה יכול ליהנות מזה שאתה איתה רק בגלל שיש אפשרות שהיא לא תהיה איתך.

עכשיו אבל בוא אני אחדש לך פה משהו נוסף אם אתה מאוד לא רוצה שהבחורה תבגוד בך אז אתה אומר לעצמך אוקי מה יגרום לה לבגוד בי אם יהיה לה רע איתי נכון יפה אז מה אני צריך לעשות כדי שהיא לא תבגוד בי כל הזמן להשתדל לעשות לה טוב נכון שים לב, כן למה כי אם אתה לא תשתדל לעשות לה טוב אז יהיה לה רע ואם יהיה לה רע אז יש יותר סיכוי שהיא תבגוד בך לא בהכרח יש יותר סיכוי נכון אבל שים לב אם אתה כל הזמן תשתדל לעשות לה טוב היא בראש שלה מה תרגיש שאתה בטוח רוצה אותה אם אתה בטוח רוצה אותה היא לא יכולה ליהנות מזה שהיא איתך ואז יש גם סיכוי שהיא תבגוד בך, כשאתה עושה לבחורה טוב לפעמים לעשות לה טוב זה אומר לעשות לה רע מה הכוונה נגיד שיש בחורה שכל בוקר באה עם רשימה היא צריכה מאה דברים אם אתה כל יום תביא לה את המאה דברים שהיא צריכה יתחיל להיות לה רע.

אם אתה כל בוקר תקום ותגיד אני רוצה מאה דברים וכל יום המציאות תביא לך את כל מה שאתה רוצה אתה תתאבד אם כל יום תבוא לאלוהים בבוקר ותגיד לו אלוהים יש לי מאה דברים להיום תסדר לי אותם הוא אומר לך קח זה מגניב נכון אבל אתה החיים שלך ישעממו כי לא נשאר לך כלום זה כמו להרוג אותך כי לא נשאר לך כלום בחיים כי קיבלת את כל מה שרצית, זאת אומרת שכדי שיהיה לך עניין אלוהים מה הוא אומר הוא אומר אין בעיה מה רצית אין בעיה זה אני אתן לך ואת זה אני לא אתן לך עכשיו בא נתחיל לשחק מה הכוונה שאם אתה יותר מדי מפחד שיבגדו בך ואתה יותר מדי אוהב את הבחורה ואתה יותר מדי תשקיע בה ואתה כל הזמן תדבר איתה לראות מה איתה איך היא כל הזמן אתה איתה היא לא יכולה להרגיש שאתה חסר לה ואז היא לא יכולה ליהנות מזה שהיא איתך.

ולכן אתה צריך למצוא את האיזון מצד אחד שיהיה לה טוב איתך שהיא לא תרגיש רע כדי שהיא לא תהיה איתך כי אם אתה לא תהיה זמין בכלל נגיד היא תבגוד בך יש יותר סיכוי אבל מצד שני גם אל תהיה זמין כל הזמן, עכשיו זמין זאת מטאפורה זה לא באמת על הזמין זה באופן כללי אם אתה אוהב את הבחורה מאוד זה בסדר אבל אם אתה תראה לה שאתה אוהב אותה מאוד היא לא יכולה לאהוב אותך כי בן אדם לא יכול ליהנות ממשהו שתמיד יש לו אותו. אתה הבנת את זה מה הבנת?

ש: שזה שאני עושה לה רע זה לא בהכרח אומר שאני עושה לה רע.

אליעד: עוד פעם מה יקרה אם אתה יותר מדי תאהב בחורה היא?

ש: היא תאבד את המשמעות של זה.

אליעד: היא לא יכולה לאהוב אותך למה כי לא משנה כמה טוב אתה תעשה לה אם זה קבוע אי אפשר ליהנות מזה, יש לך עיניים העיניים שלך עושות לך טוב כמה אתה תלוי בעיניים שלך המון אבל אתה אומר איזה כייף שיש לי עיניים לא אתה מחפש ריגושים אחרים או מספיק לך שיש לך עיניים?

ש: ריגושים אחרים.

אליעד: יפה זאת אומרת שגם אם אתה תעשה לבחורה טוב כמו עיניים שהיא תגיד לך עיניים שלי אתה ממש העיניים שלה אבל היא תחפש ריגושים אחרים למה כי העיניים שם הן לא זזות לכן אתה צריך לדעת שגם אם אתה ממש אוהב בחורה אתה לא יכול להראות לה יותר מדי שאתה אוהב אותה.

ש: מן סתירה כזאת.

אליעד: לא בקטע של מניפולציות בקטע תהיה מודע לזה אתה צריך לאפשר לה לאהוב אותך לאפשר לה לאהוב אותך לאפשר לה להתגעגע אליך לאפשר לה לרצות אותך, הבנת את הכוונה?

ש: כן.

אליעד: לאפשר לה לרצות אותך.

ש: אתה צריך ליצור חיסרון.

אליעד: עכשיו ולמה זאת בעיה כי לפעמים אתה מאוד אוהב אותה ואתה חייב לדבר איתה ואתה חייב זה ואתה חייב שם ואז היא אף פעם לא מרגישה שאתה חסר אז מה היא תעדיף להיות עם מישהו שהיא מרגישה שהוא חסר ולכן איך אתה יכול לעשות שאתה תהיה בזוגיות ואתה לא תאהב את הבחורה יותר מדי אתה צריך עוד פעם חזרנו לאהוב את עצמך יותר למה כי אם כל פעם שרע לך אתה יודע להרגיש טוב רק דרכה אז כל פעם שיהיה לך רע מה אתה תעשה תפנה אליה ואז אף פעם אתה לא תהיה חסר לה ואז לא משנה כמה טוב ונחמד אתה תהיה היא לא יכולה ליהנות ממך כי אתה כל הזמן שם, מה הדרך לעשות הדרך לעשות זה כשיהיה לך רע יש לך שתי אופציות פעם להרגיש טוב לבד ופעם להרגיש טוב איתה ואז אתה יכול לגוון להגיד אוקי עכשיו אני רוצה להרגיש טוב איתה נפנה אליה ניצור איזו דינמיקה איתה ומדי פעם כשרע לך להרגיש טוב לבד ואז היא אומרת איפה הוא חסר בא נראה מה איתו ואז היא נהנית כשהיא איתך היא אומרת איזה כייף השגתי אותו כי היא הרגישה שאתה חסר אבל זה רק בגלל זה שכשהיה לך רע אתה מצאת דרך להרגיש טוב לבד כי אם לא תרגיש טוב לבד אז גם אם אתה תהיה מושלם זה לא טוב. הבנת תסביר.

ש: שצריך להרגיש טוב לבד.

אליעד: למה?

ש: כי אם לא אז אני לא אהיה חסר לה כי אני כל הזמן אחפש את הטוב ממנה.

אליעד: ואז מה הבעיה בזה?

ש: שאז היא לא תרגיש שאני חסר לה.

אליעד: ואז?

ש: וזה יהיה כמו עיניים שיש לך אותן ואתה לא מרגיש שזה חסר לך.

אליעד: כמו שאתה לא נהנה מזה שאתה נושם הדבר הכי חשוב לך בעולם זה לנשום אתה נהנה מזה שאתה אומר איזה כיף שאני נושם לא ברוך השם שאני נושם. הבנו את הסיפור?
טעויות במערכות יחסים, איך לא להציב אולטימטום לעצמך? איך לא לשתול מחשבות שליליות? איך לתקן טעויות בזוגיות? איך לדבר נכון? איך לתקשר נכון? מיומנויות תקשורת זוגית, איך לפתח שיחה? תקשורת בין אישית
טעויות במערכות יחסים, איך לא להציב אולטימטום לעצמך? איך לא לשתול מחשבות שליליות? איך לתקן טעויות בזוגיות? איך לדבר נכון? איך לתקשר נכון? מיומנויות תקשורת זוגית, איך לפתח שיחה? תקשורת בין אישית
... במערכות יחסים, איך לא להציב אולטימטום לעצמך? איך לא לשתול מחשבות שליליות? איך לתקן טעויות בזוגיות? איך לדבר נכון? איך לתקשר נכון? מיומנויות תקשורת זוגית, איך ... אותו בלי לקשור אותו להוכחה של אהבה או חברות. הגישה הזו מאפשרת לצד השני מרחב פעולה נוח ולא מלחיץ, ובאופן טבעי התקשורת נעשית חיובית ובריאה יותר. איך להימנע מטעויות בזוגיות? כיצד לשפר תקשורת בין אישית? למה אולטימטום פוגע בזוגיות? איך ...
פחד ממחויבות, פחד מזוגיות, פחד להתחייב, פחד מנישואים, איך לדעת האם מישהו אוהב אותך? פחד מקשר זוגי, למה אנשים מפחדים להתחייב? האם להציע נישואים? טעויות בזוגיות, טעויות בחיפוש זוגיות, להתמקד בסיבה, לא להגדיר, להחזיר אקסית
פחד ממחויבות, פחד מזוגיות, פחד להתחייב, פחד מנישואים, איך לדעת האם מישהו אוהב אותך? פחד מקשר זוגי, למה אנשים מפחדים להתחייב? האם להציע נישואים? טעויות בזוגיות, טעויות בחיפוש זוגיות, להתמקד בסיבה, לא להגדיר, להחזיר אקסית
... ממחויבות, פחד מזוגיות, פחד להתחייב, פחד מנישואים, איך לדעת האם מישהו אוהב אותך? פחד מקשר זוגי, למה אנשים מפחדים להתחייב? האם להציע נישואים? טעויות בזוגיות, טעויות בחיפוש זוגיות, להתמקד בסיבה, לא להגדיר, להחזיר אקסית למה אנשים מפחדים להתחייב? אנשים מפחדים להתחייב בעיקר בגלל החשש שלא יצליחו לעמוד בהתחייבות שלהם. הפחד הזה כולל את ...
לתת לו להתגעגע, לתת לו לרדוף אחריך, להיות קשה להשגה בזוגיות, לתת לה להתגעגע, לתת לה לרצות אותך, לתת לו לחזר אחריך, התרחקות לצורך התקרבות, לתת ספייס, טעויות בזוגיות, איך להצליח בזוגיות? איך ליצור משיכה? חלק 1
לתת לו להתגעגע, לתת לו לרדוף אחריך, להיות קשה להשגה בזוגיות, לתת לה להתגעגע, לתת לה לרצות אותך, לתת לו לחזר אחריך, התרחקות לצורך התקרבות, לתת ספייס, טעויות בזוגיות, איך להצליח בזוגיות? איך ליצור משיכה? חלק 1
... להיות קשה להשגה בזוגיות, לתת לה להתגעגע, לתת לה לרצות אותך, לתת לו לחזר אחריך, התרחקות לצורך התקרבות, לתת ספייס, טעויות בזוגיות , איך להצליח בזוגיות? איך ליצור משיכה? חלק 1 למה חשוב להיות קשה להשגה בזוגיות? כאשר אדם אוהב מישהו, באופן טבעי הוא רוצה להיות כמה שיותר קרוב ...
לתת לו להתגעגע, לתת לו לרדוף אחריך, להיות קשה להשגה בזוגיות, לתת לה להתגעגע, לתת לה לרצות אותך, לתת לו לחזר אחריך, התרחקות לצורך התקרבות, לתת ספייס, טעויות בזוגיות, איך להצליח בזוגיות? איך ליצור משיכה? חלק 2
לתת לו להתגעגע, לתת לו לרדוף אחריך, להיות קשה להשגה בזוגיות, לתת לה להתגעגע, לתת לה לרצות אותך, לתת לו לחזר אחריך, התרחקות לצורך התקרבות, לתת ספייס, טעויות בזוגיות, איך להצליח בזוגיות? איך ליצור משיכה? חלק 2
... קשה להשגה בזוגיות, לתת לה להתגעגע, לתת לה לרצות אותך, לתת לו לחזר אחריך, התרחקות לצורך התקרבות, לתת ספייס, טעויות בזוגיות , איך להצליח בזוגיות? איך ליצור משיכה? חלק 2 למה קל יותר להתחיל עם מישהו כשלא ממש רוצים אותו? אליעד כהן מסביר שבמקרים רבים, קל יותר לאנשים להתחיל עם מישהו ...
זוגיות - הכל כולל הכל על זוגיות - רשימת כל הנושאים
... התשוקה בזוגיות לאורך זמן? איך לשמור על זוגיות טובה לאורך זמן? איך לשמור על זוגיות לאורך זמן? איך לתקן טעויות בזוגיות? איך נוצרת התאהבות זוגית? איך נוצרת זוגיות? איך נוצרת ... זוגיות טיפולים זוגיים טיפים להצלחה בזוגיות טיפים להצליח בזוגיות טיפים לזוגיות טיפים לזוגיות מוצלחת טעויות בזוגיות טעויות בחיפוש זוגיות טראומה בזוגיות טראומה זוגיות אחרי ... על זוגיות לשמור על זוגיות טובה לאורך זמן לשמור על זוגיות לאורך זמן לשפר את הזוגיות לשתף בזוגיות לתקן טעויות בזוגיות לתת את המאה אחוז שלך בזוגיות לתת ספייס בזוגיות מאושר ...
אובססיה בזוגיות, למה הוא לא רוצה אותי? למה היא לא רוצה אותי? רכושנות בזוגיות, רוצה חתונה וילדים, פחד ממחויבות, גבר שלא רוצה מחויבות, אישה שלא רוצה מחויבות, פחד מחתונה, חוסר הצלחה בזוגיות, רצון מודחק, להרגיש טוב לבד
אובססיה בזוגיות, למה הוא לא רוצה אותי? למה היא לא רוצה אותי? רכושנות בזוגיות, רוצה חתונה וילדים, פחד ממחויבות, גבר שלא רוצה מחויבות, אישה שלא רוצה מחויבות, פחד מחתונה, חוסר הצלחה בזוגיות, רצון מודחק, להרגיש טוב לבד
... שמבריח אותו. מדוע אנשים חוזרים שוב ושוב על אותן טעויות בזוגיות? אליעד מביא דוגמה נוספת שבה זוג נפרד, אחד מהם מצליח להרגיש טוב לבד כביכול, אבל ברגע ... האמיתית של עצמו, הוא תמיד יחזור שוב על אותן טעויות בזוגיות. איך לגרום לגבר לרצות מחויבות? מה גורם לגבר לפחד מזוגיות? למה זוגיות הופכת לרכושנות? ...
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על טעויות בזוגיות, איך לא להיות מובן מאליו? לתת לבת הזוג שלך להתגעגע אליך, לאפשר לבן הזוג שלך להתגעגע אליך, איך לגרום למישהו לא לקחת אותך כדבר ברור מאליו? איך לתת לו לאהוב אותך? לאפשר לה לאהוב אותך
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
זוגיות, אהבה, הצלחה וחיים טובים - הספר על: טעויות בזוגיות, ייעוץ זוגי, פתרון בעיות בזוגיות, אימון לזוגיות, זוגיות ויחסים, איך למצוא זוגיות ואהבה, טיפול זוגי, גישור זוגי, איך להצליח בזוגיות, איך לפתח יכולות חשיבה? איך לנהל את הזמן? איך להצליח בזוגיות? איך להיגמל מהימורים? איך לפרש חלומות? איך לשנות תכונות אופי? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך לעשות יותר כסף? איך להיות מאושר ושמח? איך להאמין בעצמך? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך להעריך את עצמך? איך להתמודד עם גירושין? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך להעביר ביקורת בונה? איך לשפר את הזיכרון? איך לשתול מחשבות? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך להצליח בראיון עבודה? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך למכור מוצר ללקוחות? איך לא להישחק בעבודה? איך להשיג ביטחון עצמי? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך לקבל החלטות? איך ליצור אהבה? איך לחנך ילדים? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך למצוא זוגיות ועוד...

אהבה ושקט נפשי אמיתי - הספר על: טיפול זוגי, טעויות בזוגיות, איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? איך להתמודד עם עצבות? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? איך להתמודד עם אכזבות? איך להתמודד עם בדידות? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? איך להשיג איזון נפשי? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? דיכאון? איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? מועקות נפשיות וייאוש? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? כעס ועצבים? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להתמודד עם לחץ? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה ועוד...

להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: גישור זוגי, איך להיות הכי חכם בעולם? למה העולם קיים? איך להיות מאושר? למה לא להתאבד? האם אפשר לדעת הכל? מה המשמעות של החיים? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? מי ברא את אלוהים? האם יש אמת מוחלטת? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? איך נוצר העולם? האם הכל אפשרי? האם לדומם יש תודעה? איך נוצר העולם? האם באמת הכל לטובה? בשביל מה לחיות? האם יש הבדל בין חלום למציאות? האם יש בחירה חופשית? איך להנות בחיים? האם המציאות היא טובה או רעה? מה יש מעבר לזמן ולמקום? מהי תכלית ומשמעות החיים? למה יש רע בעולם? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? אולי אנחנו במטריקס? האם יש משמעות לחיים? האם יש או אין אלוהים? למה יש רע וסבל בעולם ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

האתר Relationship.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא מגשר בין בני זוג, ייעוץ נישואים, טיפול בזוגות בתחום טעויות בזוגיות - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר Relationship.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.1875 שניות - עכשיו 15_08_2025 השעה 16:07:29 - wesi14