אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה להרשים בחורה ✔איך להרשים בחורה? איך להתחיל עם בחורה ברחוב? איך להרשים נשים? איך להרשים בנות? מכירות דור טו דור, פחד גישה, מכירות שטח, שיחות יוצאות...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






ייעוץ + טיפול גם בנושאים:
טיפול זוגי, ייעוץ זוגי, אימון זוגי, בעיות בזוגיות, משבר זוגי, הדרכה זוגית, גישור משפחתי, גישור גירושין, ייעוץ נישואים, הכרויות, דייטים, התאמה זוגית, אימון לזוגיות, להרשים בחורה, חיים בלי זוגיות, יחסים אסורים, קנאה בזוגיות, יחסים וזוגיות, זוגיות בחינוך הילדים, תכונות אישיות לזוגיות, להיות בתולה בזוגיות, לא מוצאת זוגיות, להישאר לבד בלי זוגיות, פחד מבגידה בזוגיות, מה חשוב בזוגיות, זוגיות ודימוי עצמי, תחושות במערכת זוגית, יחסי גומלין בזוגיות, איך לשמור על זוגיות, התאמות זוגיות, איך משיגים יציבות זוגית, יחסים אינטימיים, עקרונות לזוגיות טובה, סוגי מערכות זוגיות, איך להפסיק לשקר בזוגיות, אימון פרידה זוגית, איך למצוא אהבה, זוגיות עם בעיות, תכונות בזוגיות, סדנא זוגית, איך לפתור שקרים בזוגיות, טיפול זוגי ומשפחתי, מה בן זוגי מהווה עבורי, אימון זוגי, איך להצליח במערכת יחסים, איך מקיימים יחסים, זוגיות אמון, מערכות יחסים ללא נתינה, מניעות זוגיות, למצוא אהבה וזוגיות,
☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
איך להרשים בחורה? איך להתחיל עם בחורה ברחוב? איך להרשים נשים? איך להרשים בנות? מכירות דור טו דור, פחד גישה, מכירות שטח, שיחות יוצאות, שיחות קרות, פחד ממכירות, מה להגיד לבחורה? איך לפנות לבחורה?
איך להרשים בחורה ברחוב וליצור רושם ראשוני חיובי?

כאשר רוצים להתחיל עם בחורה ברחוב, השאלה המרכזית היא כיצד לעשות רושם ראשוני שיגדיל את הסיכוי שהאינטראקציה תמשיך בצורה חיובית. אליעד כהן מסביר שהצלחה ביצירת קשר ראשוני עם בחורה דומה מאוד להצלחה בתחום המכירות, כמו מכירות שטח, מכירות door-to-door, או שיחות קרות ללקוחות חדשים. המפתח לשיפור ההצלחה נעוץ בשינוי המיקוד הפנימי של האדם מהצורך שלו עצמו, אל התועלת שהוא יכול להביא לצד השני.

איך בחורה שופטת את הגבר כשהוא פונה אליה ברחוב?

כל אדם - ובמקרה זה, הבחורה - עושה באופן לא מודע חישוב לגבי האינטראקציה החדשה: "האם האדם שמתקרב אליי עכשיו עומד להועיל לי, להזיק לי, או בכלל לא להשפיע עליי?" כאשר אדם ניגש לבחורה, היא מיד בוחנת בראש שלה האם האינטראקציה הזו תגרום לה להרגיש טוב או רע, ואם היא תרגיש שהמשך האינטראקציה הוא לטובתה, היא תבחר להמשיך אותה.

לדוגמה, אם אדם מחלק ברחוב שטרות של 100 דולר, סביר שאנשים יתקבצו סביבו, כי הם מיד רואים בו מקור לטוב ולתועלת. באותו אופן, כאשר ניגשים לבחורה, חשוב להתמקד בלייצר תחושה חיובית וערך עבורה.

למה לא מספיק רק להחמיא לבחורה?

אליעד כהן מדגיש שהניסיון הפשטני לעשות לבחורה טוב באמצעות מחמאה לא תמיד עובד. לדוגמה, אם בחורה רגילה שמתחילים איתה רק בגלל המראה החיצוני שלה, ייתכן שמחמאה על יופייה דווקא תגרום לה להרגיש רע. היא עלולה לחשוב שהמחזר שטחי וממוקד רק ביופי חיצוני, וזה בדיוק מה שהיא רוצה להימנע ממנו. לכן, חשוב לנסות להיכנס לראש של הבחורה ולשאול "מה היה עושה לה טוב?" מנקודת מבטה האישית, במקום להניח באופן כללי שכל בחורה אוהבת מחמאות או התייחסות למראה שלה.

איך להתגבר על פחד גישה לבחורה ברחוב?

הסיבה המרכזית לפחד גישה היא שהגבר חושב על עצמו כחלש ביחס לבחורה, כי הוא רוצה ממנה משהו (טלפון, תשומת לב, פגישה), ולכן מפחד שהיא תגיד לו "לא". עצם הפחד הזה נובע מתחושה של נחיתות וחוסר ביטחון, הנגרמים מההנחה שהבחורה היא החזקה במצב זה. כדי להתגבר על הפחד, יש לשנות את ה - state of mind למצב שבו האדם הוא הצד החזק, המעניק והנותן, ולא המקבל. בדיוק כפי שאדם שמחלק כסף ברחוב לא מפחד שיסרבו לו, כי הוא מגיע מעמדת נותן הערך.

הדוגמה להמחשה: כאשר מישהו רעב יוצא לחפש אוכל ולא מוצא, הוא מרגיש גרוע יותר מאשר מישהו רעב שפשוט לא מחפש אוכל. באותו האופן, מי שמתחיל עם בחורה מתוך תחושת נחיתות ומקבל סירוב, ירגיש הרבה יותר רע ממי שכלל לא ניגש. הפתרון הוא להתמקד בנתינה ובערך עבור הצד השני.

מה קורה כאשר הגבר מפחד שהיא תגיד "לא"?

הפחד מדחייה מושפע מדימוי עצמי שלילי של האדם. אם נבחן עשרה גברים שמפחדים להתחיל עם בחורה, וכל אחד יישאל למה הוא מפחד שהיא תגיד "לא", כל אחד ייתן סיבה אחרת, לרוב כזו שמשקפת את מה שהוא לא אוהב בעצמו: "היא תגיד לא כי אני נמוך", "כי אין לי כסף", "כי אני שמן" וכדומה. בפועל, הבחורה עשויה לסרב מסיבות אחרות לגמרי, שלא קשורות כלל לדימוי העצמי של הגבר. מכאן עולה ההבנה שהפחדים הללו הם בעצם מראה שמשקפת את...
עכשיו איך לעשות רושם ראשוני על בחורה איפה שבא לך ברחוב לצורך העניין, איפה אמרת בבית ננגיד?

ש: ברחוב.

אליעד: בא נלך על הרחוב סבבה עכשיו אתה הולך ברחוב אתה רואה בחורה אתה רוצה להתחיל איתה מה החוקיות מה צריך לעשות מה הדבר שאם תעשה אותו אתה מגדיל את הסיכוי באופן דרמתי שיצא מזה משהו, עכשיו שימו לב יש את השאלה איך להתחיל איתה יש את השאלה איך כאילו גם בתוך שאתה מתחיל איתה יש שלבים יש את השלב שאתה מתחיל איתה יש את השלב שאתה מבקש טלפון יש את השלב שאתה מזמין אותה יש שלבים נכון אז השאלה היא מה החוקיות לעבור משלב לשלב זאת השאלה.

מה אתה אומר זה המשך של הקודם אבל נכון אז בעצם השאלה היא על מה אתה צריך להמר כי מה בעצם השאלה השאלה זה איך לעשות רושם ראשוני זאת אומרת אם היית יודע איך להרשים אותה אבל מה לעשות שיש בך אינסוף דברים ובסוף כאילו היא לא מכירה אותך והיא רואה דבר אחד היא רואה את הכובע אז היא אומרת "רגע אני צריכה לשפוט על פי הכובע" כאילו נכון, אוקי אז מה התשובה מה הדרך אם בן אדם אומר "שלום אני רוצה לדעת איך להתחיל עם בחורה ברחוב" אפשר להפוך את זה לאנלוגיה "אני רוצה לדעת איך למכור ללקוח מוצר איך לעשות פרזנטציה איך לדבר בפני קהל איך לשכנע מצביעים" אפשר כל מיני עניינים.

אבל שבחורה ברחוב יש לך דקה עכשיו כאילו עשר שניות לדבר איתה יכול להיות שהיא תפסול אותך איך שאתה תתקרב אליה יכול להיות שתפסול אותך אחרי עשר שניות יכול להיות אחרי חצי דקה כאילו יש לך זמן מוגבל אתה לא יכול לעשות פה מצגת, נכון אז מה החוקיות אומרת אז בא נבדוק אז קודם כל יכול להיות שאין חוקיות אפשרות אחת אומרת "תקשיב אדוני מצטערים אין חוקיות זה אקראי לגמרי זה בדיוק כמו לשאול איזה מספרים צריך למלא בלוטו" זאת אפשרות אחת לגשת לעניין אפשרות אחת ואפשרות שנייה שיש חוקיות אבל אולי אתה לא יכול ליישם אותה כי אין לך את הכישורים ליישם אותה בקיצור יש כל מיני אפשרויות.

עכשיו בא נדבר על מה בטוח נכון עכשיו אבל מה האמת האמת היא שיש חוקיות חלקית יש דברים שהם בטוח נכונים ויש דברים שזה אקראי עכשיו בא נראה מה בטוח נכון אז מה שבטוח נכון זה כזה דבר עכשיו היה לאחרונה מישהו בכותל שלקח שטרות של מאה דולר וחילק לאנשים, ראיתם את הסרטון?

ש: המיליונר הזה.

אליעד: נכון חילק שטרות לאנשים של מאה דולר מה כולם עשו קפצו עליו מישהו חילק מאה דולר קפצו "תביא לנו מאה דולר" נכון יפה למה כי בחוויה שלהם הוא עשה להם טוב אם הם היו יודעים שזה מאה דולר מזויף לא היו הולכים נכון מזויף אם הם היו יודעים שאין להם מה לעשות עם הכסף, סתם בכל מקרה הם חשבו שהוא הולך לעשות להם טוב לקחו את הכסף זאת אומרת שאם אתה היית עכשיו עומד באמצע הרחוב ומחלק כסף כנראה שגם בחורות היו ניגשות אליך נכון אז הנה כבר פתרנו את הבעיה נכון.

ש: לא בהכרח.

אליעד: לא בהכרח חלק עכשיו אתה יכול לבוא לבחורה להגיד לה "שלום יש לי מיליון דולר לתת למישהו אפשר לתת לך" נכון יש בחורות שיגידו לך לא דרך אגב כי לא ידעת להציג נכון היא תגיד "מי אתה מה אתה בא להסתלבט עלי מה אני נראית לך זונה מה פתאום" אוקי אבל מה שאני מנסה להגיד מה אני מנסה לומר פה שאנחנו חוזרים לבסיס בן אדם רוצה להרגיש טוב בן אדם בכל רגע נתון עושה קלקולציה חישוב במוח "מה אני חושב שהדבר הזה יעשה לי טוב או לא" אתה מתקרב לבחורה בחורה אוטומטית איך שהיא רואה אותך היא בראש שלה עושה חישוב "רגע האם אני חושבת שזה שהוא מתקרב אלי זה מהווה לי סכנה או מהווה לי הזדמנות או לא משפיע עלי".

ש: רושם ראשוני.

אליעד: נכון שנייה ואתה צריך לדעת את זה שכשאתה מתקרב לבחורה איך שאתה הולך לכיוון שלה סתם עובר לידה ברחוב ואתה ברחוב עובר לידך רכב נכון שאתה נזהר מהרכב אתה כאילו כל הזמן עושה חישוב "רגע זה יכול לפגוע בי זה יכול לעשות לי טוב או שזה לא משפיע עלי" אתה רואה עמוד אתה אומר "אוקי אני אתרחק מזה לא להיפגע ממנו" תמיד יש לך את החישוב בעצם כשאתה הולך ליד בחורה אוטומטית היא עושה את החישוב, עכשיו כל פעולה שאתה מדבר איתה אתה אומר לה שלום היא אומרת "רגע אם אני אמשיך איתו את השיחה זה יעשה לי יותר טוב יותר רע או לא יודעת" עכשיו אתה אומר לה משהו מסוים היא אומרת כאילו כל רגע ורגע היא עושה את החישוב מחדש "רגע האם אני חושב שהולך להיות לי יותר טוב יותר רע או לא משנה" זה קודם כל תהיה מודע לזה שזה מה שהיא עושה בראש.

עכשיו מה המסקנה הנגזרת ואם היא תחשוב שיותר טוב לה להמשיך איתך את האינטראקציה לעוד שנייה היא תמשיך אם היא תחשוב שכדאי לה להפסיק את האינטראקציה היא תפסיק זה הגיוני זה בטוח נכון, מה זה בעצם אומר לנו שאם אתה רוצה להתחיל עם בחורה ברחוב מה שאתה צריך לעשות זה לשאול את עצמך זה "אם הייתי היא אם אני הייתי היא מה אני חושב שיכל לעשות לי טוב" תתחיל משם, נגיד שעכשיו הבחורה נגיד מה עושה איפה היא מה היא עושה?

ש: הולכת ברחוב.

אליעד: הולכת ברחוב עכשיו תדמיין שאתה היא תדמיין שאתה הולך ברחוב איזה דבר טוב אתה חושב שהיא רוצה שתיתן לה או שאתה יכול לתת לה או מה היא רוצה מה הרצונות שלה יש לה רשימת רצונות עכשיו אתה צריך לחשוב מה אני יכול לעשות כדי שהיא תחשוב שאני הולך לעשות לה טוב, עכשיו זה יכול להיות סתם להגיד לה שלום "וואלה היה לי כייף מישהו אמר לי שלום" יכול להיות שהחמאת לה על משהו היה לה כייף שהחמאת לה יכול להיות שהיא לא רוצה שיחמיאו לה.

אתה זוכר את השיחה על הקטע של הפרגון אם נגיד יש מישהי שאתה חושב שאתה רוצה אותה כי היא נראית טוב והיא נמאס לה שמתחילים איתה כי היא נראית טוב כי זה מעצבן אותה שחושבים שהיא נראית טוב כי נמאס לה שרואים רק את זה שהיא נראית טוב ולא דברים אחרים ואתה תבוא לבחורה ותגיד לה "אני רוצה להחמיא לך שאת נראית טוב" אתה בראש שלך מה רצית לעשות לה טוב מה קרה היא אמרה לך לך למה לך כי עשית לה רע לכן זה לא פשטני של בא נעשה לה טוב נחמיא לה זה פשטני מדי צריך להיכנס לראש שלה "אם הייתי היא מה אני חושב שהיה עושה לה טוב" להתחיל משם.

עכשיו הרעיון הוא שלא משנה מה אתה עושה או לא משנה מה אתה אומר לא משנה מה היא אמרה לא משנה מה הגבת לא משנה מה קורה הפוקוס שלך צריך להיות איך אני גורם לה להרגיש טוב, עכשיו זה דבר שהוא בטוח נכון מה בדיוק אתה צריך להגיד להגיד לה שלום להגיד לה הי להגיד לה אהלן להגיד לה היי זה כבר אקראי זה תלוי בסיטואציה זה תלוי בבחורה בך בסיטואציה במזג האוויר תלוי אין אפשרות לדעת מראש אלא אם כן כל מקרה לגופו אולי יש מקרים שכן ניתן לדעת מראש, יכול להיות שיש מקרים שניתן לדעת מראש אם עדיף לך להגיד לה שלום הי הלו אפשר לדעת מראש אם היא נגיד מדברת אנגלית אתה לא תגיד לה שלום נכון אתה תגיד לה הלו נכון יפה.

אפשר לדעת אבל אני לא יכול להגיד לך את זה כנוסחה כי זה אקראי כל מקרה לפי מה שהוא מה שאני כן יכול להגיד לך כנוסחה זה כל הזמן תחשוב "אוקי איך אני גורם לה להרגיש טוב, עכשיו מה הבעיה שכשאתה מתחיל עם בחורה למה אתה מתחיל איתה כי מה אתה רוצה שלך יהיה טוב אז על מי אתה חושב על עצמך אז מה אתה חושב "איך אני גורם לה לעשות לי טוב" אתה לא חושב "איך אני עושה לה טוב" ופה משתבש הכל זה כל הסיפור, אתה ניגש לבחורה למה אתה ניגש אליה כי אתה רוצה לעשות לה טוב אתה אומר "יש פה בן אדם אני רוצה לעזור לו" כשאתה הולך לזקנה לעזור לה להרים את הסלים מה אתה מנסה לעשות לה טוב אתה רואה עני אתה בא לתת לו צדקה אתה רוצה לעשות לו טוב עכשיו בסוף זה בשביל עצמך אבל בא נגיד שאתה רוצה לעשות לו טוב.

עכשיו אתה רואה בחורה ברחוב אתה תתחיל איתה אתה מתחיל איתה כי אתה אומר "תראה יש שמה איזה מישהי לבד אולי אני אעשה לה נחמד יש מישהי שהיא עצובה אולי אני אנסה לשמח" אז זה מה שאתה חושב או אתה חושב משהו אחר אתה לא חושב מתוך מקום של אני בא לעשות לה טוב אתה חושב מתוך המקום של "אני עצוב אולי היא תעשה אותי שמחה אני רוצה ממנה משהו" ואז כל הפוקוס שלך ואז אתה בכלל לא מתפקס על מה עושה לא טוב אתה מתפקס על מה עושה לך טוב ואז היא מרגישה שאתה מבלבל לא את המוח בממוצע ואז בממוצע כנראה היא אומרת לך תעזוב אותי זה הסיפור.

במילים אחרות אם אתה רוצה להתחיל איתה תשנה את הפוקוס שלך את ה - state of mind שלך במקום "מה אני רוצה ממנה טוב איך אני גורם לה לתת לי את הטלפון איך אני גורם לה להסכים איך אני גורם לזה" במקום לחשוב על מה שאתה רוצה שהיא תעשה לך טוב כי אז אתה בא לקחת ממנה משהו תחשוב "אוקי אני עכשיו יש פה מישהי אני רוצה לעשות לה טוב למה אני רוצה לעשות לה טוב אני חושב שאחר כך יצא גם לי מזה טוב אולי יצא לי מזה טוב אולי לא יצא לי מזה טוב" תתפקס "אני עכשיו לא רוצה ממנה כלום רק רוצה לעשות לה טוב, בהנחה שאני לא רוצה ממנה כלום שום דבר לא רוצה ממנה עכשיו יש לי רק מטרה אחת איך אני יכול לגרום לה להרגיש יותר טוב איך אני יכול לגרום לה להגיד לי תודה איך אני יכול להעלות חיוך על פניה איך אני יכול לגרום לה להיות שמחה איך אני יכול לעשות את זה" שזה יהיה הפוקוס שלך "איך אני אעשה לה טוב".

עכשיו כל מקרה לגופו לפי העניין לפי ההקשר יש דברים שאתה צריך להמר ויש דברים שאתה יכול לדעת בוודאות אבל כל מקרה לגופו אבל לא ניתן להגיד אותם כרגע אבל מה שבוודאות נכון שאתה צריך לחשוב על איך לעשות לה טוב זה בוודאות נכון.

ש: אתה עלול יותר להיכנס לקטע שאתה מרצה אותה מה - state of mind הזה.

אליעד: לא מעניין אותי.

ש: מי אמר שזה ככה.

אליעד: לא יודע זאת שאלה אחרת כרגע הייתה שאלה איך לגרום לה איך להתחיל איתה או איך ליצור אינטראקציה ראשונה אחרי שתצבור אצלה נקודות זכות שהיא תדבר איתך שהיא תכיר אותך היא תגיד "וואלה הבן אדם הזה יכול לעשות לי טוב" עכשיו תתחיל לבקש גם אתה תרשום בפנקס "אוקי מתישהו אני צריך לבקש" תבקש גם אתה.

ש: אבל אם כל מקרה לגופו אז הוא בעצם לא אמר כלום.

אליעד: לא אמרנו המון דיברנו על ה - state of mind שלך מול הבחורה שאתה ניגש אליה דיברנו המון, עכשיו למה יש לאנשים פחד גישה מה שנקרא הם יפחדו להתחיל עם הבחורה בדיוק מאותה סיבה כי אם ה - state of mind שלך הוא "אני רוצה ממנה משהו" מי החלש ומי החזק היא החזקה אתה החלש אם היא החזקה ואתה החלש מה אתה מרגיש חלש, אם אתה פונה אליה כי אתה רוצה ממנה משהו מה בעצם אתה אומר אני חלש נכון אז מה אתה תרגיש חלש אם היא תגיד לך "אני לא רוצה לתת לך את מה שאתה רוצה" מה אתה עוד יותר מרגיש עוד יותר חלש.

יש מישהו רעב שאין לו אוכל אז הוא הולך לקרוא ספר יש מישהו רעב שאין לו אוכל והוא הולך לחפש אוכל והוא לא מוצא אוכל מי היה לו יותר גרוע?

ש: זה שהלך לחפש ולא מצא.

אליעד: הלך לחפש זאת אומרת אם אתה מרגיש חלש ביחס אליה והיא אמרה לך "לא רוצה" אתה מרגיש עוד יותר רע אבל מאיפה הכל התחיל ואז אתה לוקח סיכון כי תגיד "אני מרגיש יותר רע מאשר אם לא הייתי מתחיל איתה" והכל התחיל מזה שהיית ב - state of mind של חלש חשבת על מה שאתה רוצה ממנה אם היית חושב מהמקום של "איך אני יכול לתת לה משהו" למה אתה מפחד, ההוא שעמד קודם וחילק שטרות הוא פחד שאנשים לא ירצו אותו לא אמר "אני נותן להם מי שלא רוצה לא צריך" הוא היה בעמדת המשפיע לא בעמדת המקבל מה האמת שבתוך תוכו הוא גם ציפה לקבל מהם אהבה אם כולם היו מתעלמים ממנו הוא גם היה מרגיש רע "תראה מה זה אנשים לא רוצים את הכסף שלי בשביל מה אני התאמצתי כל כך קשה מה יצא לי מהכסף שלי" אוקי אבל זה סיפור אחר.

אז על פי פשוטו הוא בא לתת כשהוא בא לתת הוא לא הרגיש פחד שלא ירצו כי הוא אומר אני בא לתת זאת אומרת שכשאתה עומד מול הבחורה אם אתה מפחד להתחיל איתה זה אומר שאתה מרגיש חלש ביחס אליה וזה אומר שאתה מתמקד במה שאתה רוצה לקבל ממנה ולא במה שאתה רוצה לתת לה אם היית מרגיש חזק "אני יכול לתת לה משהו ואני רוצה לעשות לה טוב" מה אתה מפחד, אוקי מעניין לעניין באותו עניין עד כאן ברור עד כאן ברור יפה עכשיו מעניין לעניין באותו עניין אם עכשיו תהיה בחורה ברחוב ויעמדו עשרה גברים ויפחדו להתחיל איתה אוקי "למה אתה מפחד להתחיל איתה? כי אולי היא תגיד לי לא, למה אתה מפחד להתחיל איתה? כי אולי היא תגיד לי לא" אוקי כולם מפחדים להתחיל איתה.

"אוקי אם היא תגיד לך כן אתה תפחד להתחיל איתה" בא נגיד שכולם אומרים לא "אני לא אפחד להתחיל איתה" אז למה אתה מפחד להתחיל איתה כי היא תגיד לך לא עד כאן נכון נגיד שזאת הסיטואציה, עכשיו נשאל את הבן אדם הראשון "תגיד לי אדוני אם היא תגיד לך לא למה היא אמרה לך לא" נשאל את הבן אדם השני "תגיד לי אם היא תגיד לך לא למה שהיא תגיד לך לא" לבן אדם השלישי "אם היא תגיד לך לא למה שתגיד לך לא" כל אחד יתן תשובה אחרת, זאת אומרת כולם יפחדו להתחיל איתה כי כולם מפחדים שהיא תגיד להם לא שהיא לא תרצה אותם אבל אם אני אשאל אותו "ולמה שהיא תגיד לך לא? כי היא לא תרצה אותי, למה שהיא לא תרצה אותך?" כל אחד יתן תשובה אחרת.

וכל אחד איזה תשובה יתן בממוצע יתן את מה שהוא לא אוהב בעצמו אחד יגיד "היא לא תרצה אותי כי אני נמוך" אחד יגיד "היא לא תרצה אותי כי אני שמן" אחד יגיד היא לא תרצה אותי כי אין לי כסף" איך יגיד "היא לא תרצה אותי כי אני...
טעויות בחיזור, איך להרשים בחורה בדייט? איך להרשים גבר בדייט? איך לא לגרום לה לרצות אותך? איך לא לגרום לו לאהוב אותך? האם היא באמת אוהבת אותי? האם הוא באמת אוהב אותי? למה שהיא תאהב אותי? למה שהוא יאהב אותי?
טעויות בחיזור, איך להרשים בחורה בדייט? איך להרשים גבר בדייט? איך לא לגרום לה לרצות אותך? איך לא לגרום לו לאהוב אותך? האם היא באמת אוהבת אותי? האם הוא באמת אוהב אותי? למה שהיא תאהב אותי? למה שהוא יאהב אותי?
... בחיזור, איך להרשים בחורה בדייט? איך להרשים גבר בדייט? איך לא לגרום לה לרצות אותך? איך לא לגרום לו ... היא אוהבת את האופי שלי? האם הוא אוהב את האופי שלי? האם היא אוהבת את היופי שלי? איך להצליח בדייט? איך להרשים בחורה בדייט? איך להרשים גבר בדייט? איך לגרום למישהו לרצות אותך? טעויות בדייטים, ...
מה לומר לבחורה? איך פונים לבחורה? איך להתחיל שיחה עם בחורה? איך לפנות לבחורה? איך לגשת לבחורה? איך להציע לבחורה לצאת? איך להראות לבחורה שאתה מעוניין? איך לא לפחד להתחיל עם בחורה? איך להתחיל עם בחורה ברחוב? פחד גישה, חלק 1
מה לומר לבחורה? איך פונים לבחורה? איך להתחיל שיחה עם בחורה? איך לפנות לבחורה? איך לגשת לבחורה? איך להציע לבחורה לצאת? איך להראות לבחורה שאתה מעוניין? איך לא לפחד להתחיל עם בחורה? איך להתחיל עם בחורה ברחוב? פחד גישה, חלק 1
... זרים, תקשורת עם אנשים זרים, משפטים יפים לומר לבחורה, איך לדעת מה לומר לה? איך לעשות פרזנטציה לבחורה? איך להרשים בחורה? איך לפנות לבן אדם זר? איך לעזור לבן אדם? איך לבחור את שיטת הטיפול? איך לטפל בפחד גישה? איך לטפל בפחד להתחיל עם בחורה? גישות טיפוליות, פחד מדחייה, פחד להידחות, פחד ...
איך להרגיש טוב בלי תלות בחיצוני? איך לא להיות תלוי רגשית בדברים? איך להרגיש טוב לבד בלי זוגיות? למה אני רוצה אותה? איך להשיג את הטוב של הביחד לבד? איך להרגיש טוב בלי זוגיות? איך להרגיש טוב בלי תנאים? למה אני רוצה זוגיות?
איך להרגיש טוב בלי תלות בחיצוני? איך לא להיות תלוי רגשית בדברים? איך להרגיש טוב לבד בלי זוגיות? למה אני רוצה אותה? איך להשיג את הטוב של הביחד לבד? איך להרגיש טוב בלי זוגיות? איך להרגיש טוב בלי תנאים? למה אני רוצה זוגיות?
... אומר שזו אשליה, כי האדם מנסה להוכיח לעצמו שהוא טוב דרך גורם חיצוני במקום לחקור מה באמת קורה בתוכו. לדוגמה, אליעד מציג מצב שבו אדם חולם חלום ובחלום הוא מנסה להרשים מישהי . כאשר האדם מתעורר, הוא יכול לשאול את עצמו: את מי בעצם ניסיתי להרשים? האם באמת ניסיתי להרשים אותה או שאולי ניסיתי להרשים חלק בתוכי שאומר לי שאני לא ...
למה אני רוצה להרגיש שווה? להרגיש שאני שווה - מהו המקור האמיתי לרצון שלנו להרגיש "שווה"? איך הרצון להיות שווה הופך אותנו ל"שחקני דמויות"? איך הרצון להיות שווה משפיע על מערכות יחסים? מה ההבדל בין בחירה מודעת לבין תכנות אוטומטי? איך משתחררים מהמנגנון האוטומטי של "להיות שווה"? איך הרצון להרגיש "שווה" גורם לדיכאון ולחרדה? איך משתחררים מהצורך להרגיש שווה?
... בשאלה למה אנחנו צריכים להרגיש שווים? מגלים שהצורך הזה נובע מהתניות חיצוניות ולא מצורך פנימי אמיתי. איך הרצון להיות שווה משפיע על מערכות יחסים? אליעד כהן מביא דוגמה מעשית של גבר המנסה להרשים אישה : כדי להיראות שווה בעיניה הוא נכנס לדמות מסוימת, מאבד את הטבעיות שלו ויוצר מתח פנימי. התוצאה היא קשר מלאכותי ושטחי. אליעד מציע לשאול שאלות עמוקות יותר: מדוע בכלל חשוב לו ... מתגלה שהצורך בשוויון הוא תוצאה של התניות חברתיות ותרבותיות חיצוניות, ולא של צורך פנימי אמיתי. מה ההשפעה של הרצון להרגיש שווה על מערכות יחסים? אליעד כהן מציג דוגמה מעשית שבה אדם שמנסה להרשים אישה, נכנס למצב של שחקן דמות ומאבד את הכנות והטבעיות. הוא מנסה להיות משהו אחר, יותר שווה או יותר מושך, וזה יוצר מתח פנימי וחוסר נוחות. התוצאה היא שהקשר נהיה מלאכותי ושטחי, כי ...
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על איך להרשים בחורה? איך להתחיל עם בחורה ברחוב? איך להרשים נשים? איך להרשים בנות? מכירות דור טו דור, פחד גישה, מכירות שטח, שיחות יוצאות, שיחות קרות, פחד ממכירות, מה להגיד לבחורה? איך לפנות לבחורה?
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
זוגיות, אהבה, הצלחה וחיים טובים - הספר על: להרשים בחורה, גישור זוגי, ייעוץ זוגי, פתרון בעיות בזוגיות, אימון לזוגיות, איך להצליח בזוגיות, זוגיות ויחסים, איך למצוא זוגיות ואהבה, טיפול זוגי, איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך ליצור אהבה? איך להעריך את עצמך? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך לנהל את הזמן? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך להצליח בזוגיות? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך להיגמל מהימורים? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך למצוא זוגיות? איך לפרש חלומות? איך לחנך ילדים? איך לא להישחק בעבודה? איך לשפר את הזיכרון? איך להיות מאושר ושמח? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך לפתח יכולות חשיבה? איך לשנות תכונות אופי? איך למכור מוצר ללקוחות? איך לשתול מחשבות? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך לעשות יותר כסף? איך להאמין בעצמך? איך להשיג ביטחון עצמי? איך לקבל החלטות? איך להצליח בראיון עבודה? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך להעביר ביקורת בונה? איך להתמודד עם גירושין ועוד...

אהבה ושקט נפשי אמיתי - הספר על: גישור זוגי, להרשים בחורה, דיכאון? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? איך להתמודד עם עצבות? מועקות נפשיות וייאוש? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? איך להתמודד עם אכזבות? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? איך להתמודד עם בדידות? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך להתמודד עם לחץ? כעס ועצבים? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? איך להשיג איזון נפשי? איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד ועוד...

להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: איך להצליח בזוגיות, האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? איך להנות בחיים? למה יש רע וסבל בעולם? מה המשמעות של החיים? מי ברא את אלוהים? האם לדומם יש תודעה? למה יש רע בעולם? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? בשביל מה לחיות? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? למה לא להתאבד? מהי תכלית ומשמעות החיים? איך נוצר העולם? האם יש או אין אלוהים? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? איך נוצר העולם? האם יש אמת מוחלטת? האם יש הבדל בין חלום למציאות? למה העולם קיים? האם יש בחירה חופשית? אולי אנחנו במטריקס? האם אפשר לדעת הכל? האם יש משמעות לחיים? האם הכל אפשרי? איך להיות הכי חכם בעולם? האם המציאות היא טובה או רעה? האם באמת הכל לטובה? מה יש מעבר לזמן ולמקום? איך להיות מאושר ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

האתר Relationship.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא קאוצינג לזוגיות, קואצינג, ייעוץ לזוגות בתחום להרשים בחורה - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר Relationship.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.2656 שניות - עכשיו 24_06_2025 השעה 07:45:40 - wesi14