אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה חוסר סיפוק בזוגיות, חוסר סיפוק בעבודה, אכילה רגשית, לא מרוצה, לא מסופק, לא מאושר, ריקנות פנימית, אושר פנימי, שמחת חיים, שביעות רצון, לא מצליח למצוא, מה...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






ייעוץ + טיפול גם בנושאים:
טיפול זוגי, ייעוץ זוגי, אימון זוגי, בעיות בזוגיות, משבר זוגי, הדרכה זוגית, גישור משפחתי, גישור גירושין, ייעוץ נישואים, הכרויות, דייטים, התאמה זוגית, אימון לזוגיות, לפתח מערכת יחסים, מאמן עסקי, אימון אישי זוגיות, אגו בקשר זוגי, יחסים לסביים, זוגיות עם בעיות, שיקום זוגיות, נשים בטוחות בעצמן בזוגיות, למצוא אהבה וזוגיות, שיקום רגשי מפרידה במערכות יחסים, איך משיגים יציבות זוגית, האם אני בזוגיות מתאימה, איך להחזיר את הגלגל לאחור ביחסים, זוגיות למתמודדים במחלת נפש, בדיקת זוגיות, בעיות בזוגיות, איך להתגבר על בגידה בזוגיות, סדר עדיפויות בזוגיות, לא מסתפק בזוגיות, מה הכי חשוב לזוגיות, אימון למציאת זוגיות, אובססיביות בזוגיות, איך לדבר עם זוגות במשבר יחסים, לא מוצאת זוגיות, תחקור בזוגיות, תחושות במערכת זוגית, התנאי לזוגיות טובה, תאוריית חשיפה עצמית בזוגיות, פחד מבגידה בזוגיות, מבחן זוגיות, איך להכניס אקשן בחיי הזוגיות, התאמה בין בני זוג, טיפול משפחתי, זוגיות ופרידה, יחסי זוגיות, זוגיות מוצלחת,
☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
חוסר סיפוק בזוגיות, חוסר סיפוק בעבודה, אכילה רגשית, לא מרוצה, לא מסופק, לא מאושר, ריקנות פנימית, אושר פנימי, שמחת חיים, שביעות רצון, לא מצליח למצוא, מה מתאים לי?
למה אנשים מרגישים חוסר סיפוק בתחומים שונים בחיים?

הרבה פעמים אנשים חווים חוסר סיפוק בזוגיות, בעבודה, או אפילו במצבים פשוטים כמו אכילה. בן אדם יכול לאכול ולהרגיש שהוא אף פעם לא שבע באמת, תמיד רוצה לאכול עוד. אדם יכול להיות במקום עבודה ועדיין לחפש עבודה נוספת, או להיות במערכת יחסים ועדיין להרגיש שמשהו חסר לו. אליעד כהן מסביר שהתופעה הזאת מתרחשת כאשר האדם מנסה לפתור בעיה פנימית באמצעות אמצעי חיצוני, והפתרון הזה לעולם אינו יכול להיות יעיל לחלוטין.

מה הקשר בין חוסר סיפוק לריקנות פנימית?

אליעד מדגיש שכאשר אדם חש ריקנות פנימית או חוסר ערך פנימי ומנסה למלא את החיסרון הזה באמצעות דברים חיצוניים, כמו אוכל, עבודה או זוגיות, הדבר החיצוני לעולם לא יצליח לפתור לחלוטין את הבעיה הפנימית שלו. לדוגמה, אם אדם סובל מדיכאון ומנסה לפתור את הבעיה הזו באמצעות אכילה, האוכל לעולם לא יספק אותו באמת, כי הבעיה שהוא מנסה לפתור היא רגשית ולא פיזית. לכן האדם ממשיך לאכול עוד ועוד, אך עדיין מרגיש ריקנות פנימית ולא מצליח לחוות סיפוק אמיתי.

איך אפשר לדעת אם חוסר הסיפוק נובע מבעיה פנימית או חיצונית?

כדי להבין האם חוסר הסיפוק שלך נובע מבעיה אמיתית בתחום שבו אתה חש חוסר סיפוק, או שאתה פשוט מנסה לפתור בעיה פנימית אחרת, אליעד מציע מבחן פשוט: שאל את עצמך אם קיים דבר כלשהו שיכול לספק אותך באמת. אם התשובה היא "כן", וזה דבר ריאלי, אז הפתרון הוא פשוט - לך תשיג את אותו דבר. אבל אם אתה לא מסוגל לחשוב על שום דבר שיספק אותך באמת, אז כנראה שאתה מנסה לפתור בעיה פנימית עמוקה יותר באמצעות פתרונות חיצוניים.

לדוגמה, אדם שאומר שהוא לא יכול לעבוד במקום מסוים בגלל הפקקים, במקום אחר בגלל השכר הנמוך, במקום שלישי כי זה מלחיץ מדי ובמקום רביעי כי הוא בודד מדי, לכאורה נותן הסברים אובייקטיביים. אבל אם אין אף מקום שהוא יכול לומר בכנות שהיה שמח לעבוד בו, כנראה שהבעיה שלו היא פנימית. הוא פשוט לא רוצה לעבוד, ומחפש תירוצים שמסבירים את חוסר הרצון הפנימי שלו.

מדוע אנשים מאשימים אחרים בחוסר הסיפוק שלהם?

אליעד מסביר שאדם המנסה למלא ריקנות פנימית באמצעות מערכות יחסים חיצוניות, למשל, עלול להאשים את האחרים כשהם לא מצליחים למלא את החיסרון הזה. הוא מוציא את התסכול שלו על אחרים, כי הוא ציפה שהקשר איתם יפתור לו את הבעיה הפנימית. אך למעשה הם אינם יכולים לפתור זאת, מה שמביא את האדם לתחושה של כעס ואכזבה כלפיהם.

איך למצוא איזון בין סיפוק פנימי לחיצוני?

אליעד מסביר שצריך לשמור על איזון בין מילוי החסרונות הפנימיים בצורה פנימית לבין שימוש בחיצוניות לסיפוק יחסי. אם אדם יאמר שכל הבעיות שלו הן פנימיות והוא לא צריך בכלל דברים חיצוניים, הוא לא יוכל לקיים מערכות יחסים, כי הן יתייתרו. מצד שני, אם יטען שכל הבעיות שלו הן חיצוניות, הוא תמיד ירגיש חוסר סיפוק, כי אי אפשר למלא חיסרון פנימי באמצעות משהו חיצוני באופן מוחלט. לכן, האיזון הנכון הוא להשאיר מקום לחסרונות חיצוניים ופנימיים גם יחד, וכך למנוע מצב של אכזבה מתמשכת או חוסר סיפוק מתמיד.

לדוגמה, אם אדם ירצה לתחזק זוגיות, הוא לא יכול להסתמך רק על האהבה העצמית שלו, כי אז הוא לא יצטרך את הזוגיות בכלל. מצד שני, הוא גם לא יכול להסתמך רק על אהבת האחרים, כי אז...
עכשיו יש עוד נושא לפעמים בן אדם חווה חוסר סיפוק ממשהו מסוים כגון חוסר סיפוק מהעבודה חוסר סיפוק מזוגיות או אפילו חוסר סיפוק מאוכל, זאת אומרת שהוא אוכל והוא חווה חוסר סיפוק הוא תמיד רוצה לאכול עוד נגיד הוא נמצא במקום עבודה והוא תמיד מחפש עוד עבודה נוספת, נגיד הוא בזוגיות הוא תמיד רוצה עוד משהו. אוקי עכשיו השאלה היא למה זה.

ש: זה דומה למקרה הקודם בגלל שיותר מדי טוב לו.

אליעד: הכל דומה להכל לא אבל יש פה עוד שכל זה קשור יותר לשכל הראשון, בדבר הראשון אמרנו אם אתה מוסיף מוחלט למשהו הוא מתפרק אם תיקח משהו ותגיד "האם זה טוב באופן מוחלט?" הוא מתפרק. עכשיו מה שקורה זה שאם מישהו מנסה לפתור בעיה מסוימת בדרך הלא נכונה אז הרבה פעמים הדרך לא פותרת לו את הבעיה, כמו שמישהו לדוגמה נגיד ינסה לדפוק בקיר מסמר עם מברג וזה לא עובד לו למה כי לזה הוא צריך פטיש.

מה זאת אומרת אם מישהו נגיד יש לו ריקנות פנימית נניח חוסר ערך פנימי ריקנות פנימית, תסביך פנימי כלשהו והוא מנסה לפתור את זה באמצעי חיצוני אז הוא לא מצליח לפתור את זה או הסיבה שבן אדם חווה חוסר סיפוק מהצורה היא בגלל שהוא מנסה לפתור בעיה מסוימת בצורה לא נכונה מנסה לקמבן.

נגיד שמישהו נגיד אוכל כי הוא רוצה כרגע לא להיות רעב אז הוא יכול לאכול ולהיות שבע אבל אם הוא אוכל מתוך איזה נגיד דיכאון אז האוכל לא יכול לפתור לך את הדיכאון ולכן האוכל לא יספק אותו אף פעם לכן הוא יאכל ויאכל אבל הוא ממשיך לרצות לאכול כי הוא מנסה לפתור את בעיית הדיכאון באמצעות האכילה וזה בכלל לא קשור אולי זה קשור חלקית.

ש: זה די טריוויאלי זה לא שורש הבעיה.

אליעד: ולכן אם אתה לדוגמה נגיד לא מרוצה מהעבודה שלך לא מרוצה מאיזה משהו, מישהו לא מרוצה ממשהו ואתה מנסה להגיד "למה אני לא מרוצה מזה?" אז לא תמיד אתה לא מרוצה מזה כי זה לא טוב, לפעמים אתה לא מרוצה מזה כי אתה בכלל מנסה לפתור בעיה אחרת באמצעות הדבר הזה.

נגיד שמישהו מתלונן על האנשים סביבו עכשיו למה הוא מתלונן, עכשיו לפעמים בן אדם מתלונן על אנשים סביבו כי הם באמת "לא בסדר" ולפעמים הוא מתלונן על כולם, למה הוא מתלונן על כולם? כי הוא בכלל מתוסבך עם עצמו והוא חשב שהם ימלאו לו איזה חיסרון ואז מה לעשות שהם לא יכולים למלא לו את החיסרון ואז הוא מוציא עליהם את העצבים שהם לא יכולים למלא לו את החיסרון אבל הם באמת לא יכולים למלא לו את החיסרון.

כי הוא ניסה לפתור את בעיית החיסרון הפנימי שלו באמצעות מערכת יחסים חיצונית ומאחר שזה לא פותר לו את החיסרון כי אי אפשר למלא ריקנות פנימית באמצעות משהו חיצוני לכן הוא יתחיל לחפש חסרונות בחיצוני ויתחיל להאשים את החיצוני שהחיצוני אשם, "אתה יודע למה אני לא מרוצה? כי זה ככה" הוא ימצא סיבות. עכשיו ומה הדרך של הבן אדם לדעת, ניתן כיוון איך בן אדם יכול לדעת האם באמת הסיבה שהוא לא מרוצה מהדבר זה כי באמת הדבר לא מתאים לו או שהוא לא מרוצה מהדבר כי הוא בכלל מנסה לפתור בעיה אחרת בצורה לא נכונה, מה הסימן?

ש: הוא ימצא את זה גם במקומות אחרים.

אליעד: מה שאת אמרת זה נכון, עכשיו מה זה אומר שנייה נגיד שמישהו אומר שהוא לא מרוצה ממשהו ואז שואלים אותו "יש משהו שאתה כן מרוצה ממנו?", נגיד מישהו אומר "אני לא מרוצה" נגיד "לך תעבוד? לא אני לא יכול לעבוד פה, למה אתה לא יכול לעבוד פה? זה כל היום יש פקקים, אוקי אולי תעבוד שם? לא יכול לעבוד שם למה לא יכול לעבוד שם שכר נמוך, אוקי לך תעבוד שם למה אתה לא יכול לעבוד שם? זה מלחיץ אותי מדי, לך תעבוד שם? שם זה קל לי מדי שם זה קשה לי מדי, שם אנשים לא נעימים שם זה אני בודד מדי" כל פעם משהו אחר.

ואז אומרים לו, עכשיו לכאורה זה תשובות אובייקטיביות כאילו באמת מה לעשות מה הוא חייב לעבוד עם אנשים לא נחמדים, אבל אם הוא היה מוצא מה האמת "אוקי יש מקום שכן הייתי רוצה לעבוד בו?" עכשיו אם הוא אומר "כן הייתי רוצה לעבוד פה ופה" וזה משהו שהוא ריאלי סבבה, אבל שום מקום הוא "לא אני אין לי, לא יודע איפה אני רוצה לעבוד" יפה אז כנראה שכל התירוצים שתירצת למה אתה לא רוצה לעבוד זה סתם תירוצים כי אתה לא רוצה לעבוד ועכשיו אתה רק מלביש את זה ב - "לא רוצה לעבוד כי... אני לא רוצה לעבוד כי ככה אני לא רוצה לעבוד כי ככה" יש משהו שכן היה מספק אותך.

לכן כשבן אדם לדוגמה נגיד רודף אחרי איזה משהו והוא מרגיש שהוא חווה חוסר סיפוק הוא צריך לשאול את עצמו "יש משהו שכן היה מספק אותי?" אם התשובה אומרת כן אוקי סבבה לך תשיג את זה וזהו, אבל אם התשובה אומרת לא "וואלה באמת אין משהו שמספק אותי לא יודע מה יספק אותי" אתה יודע למה זה לא מספק אותך כי אתה מנסה לפתור בעיה פנימית כנראה באמצעות צורה חיצונית ולכן זה לא יכול לספק אותך.

ש: זה תמיד בעיה פנימית?

אליעד: בדרך כלל הסיטואציה היא שבן אדם יש לו איזה חיסרון פנימי והוא מנסה למלא אותו בצורה חיצונית, נגיד בן אדם נגיד מרגיש חוסר ערך עצמי ואז הוא רוצה שיאהבו אותו ואז אף פעם לא מספק אותו כמה שאוהבים אותו למה כי אם הוא היה מצפה שיאהבו באופן יחסי סבבה אז הנה באופן יחסי אוהבים אותך או אפילו באופן יחסי יאהבו אותו יותר אז באופן יחסי אוהבים אותו יותר אבל אם הוא אומר "לא אני רוצה יש לי בעיה פנימית עכשיו אני רוצה שהבן אדם השני יאהב אותי ושזה יפתור לי את התסביך הפנימי שלי עם עצמי" איך זה יכול לפתור לך את זה בדיוק אין אפשרות.

ואז עוד מעצים את זה נכון ואז עוד יכול להעצים את זה שבן אדם נמצא נגיד לדוגמה במערכת יחסים וזה לא פותר לו את התסביך הפנימי שמלכתחילה בגללו הוא נכנס למערכת יחסית אז הוא עוד יותר ואז הוא עוד יותר מאשים, למה כי הוא בא מהמקום הלא נכון. עכשיו מה ההפך של זה אם מישהו יגיד "בעיה פנימית אני פותר רק באופן פנימי" אז עוד פעם החיצוני מאבד את המשמעות, ואם בן אדם יגיד "בעיה פנימית אני פותר רק באופן חיצוני" החיצוני לא יכול לפתור לך את הבעיה.

ולכן עוד פעם הגענו למצב שבן אדם צריך כן להגיד "אני רוצה שהחיצוני ימלא לי את החיסרון הפנימי" בשביל לתחזק חיצוני בהנחה שאנחנו רוצים לתחזק תלות חיצונית, בן אדם נגיד רוצה לתחזק זוגיות אם הוא יאהב את עצמו מבפנים רק מבפנים אין אפשרות לזוגיות, אם הוא יגיד "לא אוהב את עצמי בפנים בכלל" גם אין אפשרות לזוגיות. אז צריך לאהוב מספיק את עצמך, אתה צריך להגיד "אוקי אני לא אוהב את עצמי מספיק אני רוצה שהוא יאהב אותי כדי לאהוב את עצמי אבל באופן יחסי וחלק אני אעשה השלמה לבד" כי אם אתה לא מוכן לעשות השלמה לבד ואתה רוצה שרק יאהבו אותך או שתעשה את כל ההשלמה לבד אתה לא יכול לתחזק זוגיות.

ש: אם בן אדם אוהב את עצמו הוא לא צריך שאחרים יאהבו אותו.

אליעד: אם בן אדם מה?

ש: אני אומרת אם בן אדם אוהב את עצמו הוא גם לא צריך שאחרים יאהבו אותו.

אליעד: לא אם בן אדם לא אוהב את עצמו.

ש: אם הוא רוצה שאנשים יאהבו אותו בגלל שהוא אוהב את עצמו, אם הוא לא היה אוהב את עצמו למה שיהיה לו צורך שאחרים יאהבו אותו.

אליעד: בן אדם רוצה שימלאו את כוס המים כי היא ריקה נכון?

ש: נכון.

אליעד: אז בגלל שהוא לא אוהב את עצמו הוא רוצה שיאהבו אותו, את אוכלת כי את רעבה. בוא ניתן דוגמה מרעב אם בן אדם יהיה רעב, נגיד שבן אדם הולך לדוגמה למסעדה מה אומרים לו במסעדה "אכול כפי יכולתך", עכשיו אז מה יש כאלה שעושים שלפני המסעדה הם לא אוכלים יומיים ואז הם מגיעים שלושה, ואז הם מגיעים רעבים והם גם מעולפים מתים ואז אין להם כוח לאכול אז לכן והיה אחד שאמר "טוב עכשיו יש לי אכול כפי יכולתך אני צריך לבוא במיטבי שאני אוכל לאכול" אז הוא אכל ואכל ואז ההוא לא במיטבו לא יכול היה לאכול לכן צריך לאכול מספיק כדי שיהיה לך מספיק כוח לאכול.

ש: ויש את זה שעשה חימום בבית לפני.

אליעד: כן...
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על חוסר סיפוק בזוגיות, חוסר סיפוק בעבודה, אכילה רגשית, לא מרוצה, לא מסופק, לא מאושר, ריקנות פנימית, אושר פנימי, שמחת חיים, שביעות רצון, לא מצליח למצוא, מה מתאים לי?
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
זוגיות, אהבה, הצלחה וחיים טובים - הספר על: ייעוץ זוגי, פתרון בעיות בזוגיות, גישור זוגי, טיפול זוגי, אימון לזוגיות, איך להצליח בזוגיות, זוגיות ויחסים, איך למצוא זוגיות ואהבה, איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך לשפר את הזיכרון? איך להאמין בעצמך? איך לשנות תכונות אופי? איך לפרש חלומות? איך לפתח יכולות חשיבה? איך להתמודד עם גירושין? איך לשתול מחשבות? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך להעביר ביקורת בונה? איך לעשות יותר כסף? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך להעריך את עצמך? איך להשיג ביטחון עצמי? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך למכור מוצר ללקוחות? איך להצליח בראיון עבודה? איך לנהל את הזמן? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך לקבל החלטות? איך לא להישחק בעבודה? איך להיגמל מהימורים? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך לחנך ילדים? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך למצוא זוגיות? איך ליצור אהבה? איך להצליח בזוגיות? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך להיות מאושר ושמח ועוד...

אהבה ושקט נפשי אמיתי - הספר על: פתרון בעיות בזוגיות, איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? דיכאון? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? מועקות נפשיות וייאוש? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? איך להתמודד עם לחץ? איך להתמודד עם אכזבות? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? כעס ועצבים? איך להשיג איזון נפשי? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? איך להתמודד עם בדידות? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? איך להתמודד עם עצבות ועוד...

להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: איך להצליח בזוגיות, האם באמת הכל לטובה? האם יש או אין אלוהים? למה יש רע בעולם? איך להנות בחיים? איך נוצר העולם? מה המשמעות של החיים? מהי תכלית ומשמעות החיים? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? האם לדומם יש תודעה? למה יש רע וסבל בעולם? האם יש אמת מוחלטת? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? האם יש הבדל בין חלום למציאות? בשביל מה לחיות? האם המציאות היא טובה או רעה? איך להיות מאושר? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? האם הכל אפשרי? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? האם אפשר לדעת הכל? מי ברא את אלוהים? איך להיות הכי חכם בעולם? מה יש מעבר לזמן ולמקום? אולי אנחנו במטריקס? האם יש משמעות לחיים? למה לא להתאבד? איך נוצר העולם? האם יש בחירה חופשית? למה העולם קיים ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

נושאים נוספים לעיונך...
לצאת בדייט ראשון התנהלות באתרי הכרויות להסתכל על בחורה האם לתת אמון אחרי בגידה? לשכנע אקסית לא להתאהב א מיני להצליח בזוגיות חדשה סקס עושה לך טוב לחיות עם בגידה חוסר רצון מיני המרדף אחרי האקסית נגעל מקיום יחסי מין קשר זוגי לא בריא להתחיל עם בחורה בפייסבוק שינוי עבור הזוגיות דייט במסעדה לעשות איתו סקס לגרום לאקסית להרגיש טוב בלעדיך בגידה פרידה ודחייה אקסית מיתולוגית פוסט טראומה מהאקסית רצון לסקס הכל על החזרת אהבה נטיה מינית מולדת טוב בלי סקס פוסט טראומה אחרי בגידה שיקום אחרי בגידה בגידה היא תוצאה לשכנע אקסית לא להתאהב בגבר אחר זוגיות מושלמת לצפות בפורנו על פני סקס חוסר רומנטיקה של גברים עצלנות בזוגיות דיכאון פרידה מקשר זוגי המוח נהנה מסקס להחזיר אהבה ישנה להתמודד עם זוגיות ללא משיכה מינית האם לנתק קשר עם האקס? האקס לא רוצה אותי נושאי שיחה בדייט ראשון לגרום לבת זוג לנסות לשכוח את האקסית סתם בחורה למה קשה לי למצוא זוגיות? להתמודד עם געגוע לאקס לריב בזוגיות האם באמת אפשר להוציא את האקס מהראש? תפקוד מיני לגרום למישהו ליהנות מינית בן זוג מושלם התמודדות עם תלות רגשית בבן זוג זוגיות גרועה נחלש החשק המיני רוצה בחורה שלא אוהבת את עצמה פחד מכל מיני להיות מכור לסרטי סקס צורך להיגמל מהאקסית גבר מטרוסקסואל להכיר בחורה אני בזוגיות הפקת הנאה מינית מה לעשות כשלא טוב בזוגיות? להישאר ידיד של האקסית טוב להיות בזוגיות החוקים של הזוגיות להיות מרוצה בזוגיות בעיות אחרי בגידה זוגיות מתוך בחירה איך לבנות קשר זוגי? התמודדות עם בן זוג מה המשמעות שאנשים נותנים לסקס? להתמודד עם דחייה בזוגיות ניתוח סיבתיות של פחד להתחיל עם בחורה קושי להסתיר בגידה שקרים במערכות יחסים סיבות למה אנשים אוהבים סקס מאושר לבד בלי זוגיות זוגיות עם חולה נפש לראות פורנו על פני סקס התמודדות עם בגידה של אישה אזור הזוגיות לריב בפרידה זוגית למה מישהו מעדיף סרטי סקס במקום סקס? לגרום לאקסית לעזוב אותך אמון בזוגיות דחף מיני בלתי נשלט ריגושים מיניים אינטימיות זוגית חיזור אחרי בחורה לא רוצה להיות בזוגיות להשקיע בקשר הזוגי ידידים וידידות בזוגיות שלמות זוגית לחזר אחרי אקס לגרום לאקס להסכים להיפרד חושב על בגידה אושר וסקס זוגיות כהשקעה בבורסה לקחת אחריות במערכת יחסים תכונות של בחורה מושכת עוד נושאים ...
האתר Relationship.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא ייעוץ זוגיות, מגשר לזוגות, ייעוץ גירושין ועוד אלפי תכנים נוספים, על כל נושאי החיים - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר Relationship.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.1250 שניות - עכשיו 06_02_2026 השעה 07:20:17 - wesi14