אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה איך להחליט? האם בן הזוג שלי מתאים לי? האם בן הזוג שלך מתאים לך? בדיקת התאמה זוגית, נשמה תאומה, זיווג משמיים, איך לבחור בן זוג לחיים? לבחור בת זוג, בחירת...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






ייעוץ + טיפול גם בנושאים:
טיפול זוגי, ייעוץ זוגי, אימון זוגי, בעיות בזוגיות, משבר זוגי, הדרכה זוגית, גישור משפחתי, גישור גירושין, ייעוץ נישואים, הכרויות, דייטים, התאמה זוגית, אימון לזוגיות, בעיות זוגיות, איך לתקן בעיות בזוגיות, תכונות אישיות לזוגיות, איך משיגים יציבות זוגית, זוגיות עם בעיות, טיפולים זוגיים, מערכת יחסים בריאה, מטפל אישי, הערכה עצמית נמוכה בזוגיות, סוגי מערכות זוגיות, יחסים וזוגיות, טיפולי זוגיות, התאמה זוגית, זוגיות ואהבה, זוגיות מוצלחת, אימון אישי זוגיות, זוגיות בחינוך הילדים, להתגבר על חרדה של קשר זוגי, התחלה קשר זוגי חדש, זוגיות איך לריב נכון, זוגיות ויחסים, תקשורת בין זוגית, התעללות רגשית בזוגית ותוצאות, חמדנות בזוגיות, יחסים אסורים, סדנת זוגיות, נסיבות לקונפלקטים בזוגיות, איך לדבר עם זוגות במשבר יחסים, מטפל זוגי מומלץ, מניעות זוגיות, תכונות בזוגיות, אימון לזוגיות, אגו בקשר זוגי, זוגיות עם הפרעות קשב וריכוז, יועץ נישואים, איך להצליח במערכת יחסים,
☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
12:48איך להחליט? האם בן הזוג שלי מתאים לי? האם בן הזוג שלך מתאים לך? בדיקת התאמה זוגית, נשמה תאומה, זיווג משמיים, איך לבחור בן זוג לחיים? לבחור בת זוג, בחירת מקצוע, איזה מקצוע לבחור? נשמות תאומות
האם יש באמת רק בן זוג אחד שמתאים לך?

אחת הטעויות הנפוצות והבעייתיות ביותר שאנשים עושים בתהליך קבלת החלטות, ובמיוחד בבחירת בן זוג, מקצוע, דירה, או אפילו נעליים, היא המחשבה שיש רק אפשרות אחת נכונה או מתאימה. לפי אליעד כהן, החשיבה הזו גורמת לאנשים לשיתוק, לבלבול ולסבל מתמיד. אנשים חושבים בטעות שאם יבחרו לא נכון הם יפסידו את הדבר האחד והיחיד שנועד להם, והתחושה הזו יוצרת קושי בקבלת החלטות.

לדוגמה, אם אדם מחפש את "הנשמה התאומה" או "הזיווג המשמיים" שלו, הוא תמיד יהיה במצב של ספק וחוסר ביטחון לגבי בן הזוג הנוכחי שלו או כל בן זוג פוטנציאלי. הוא חושב לעצמו, "אולי יש מישהו אחר שמתאים לי יותר, " וכתוצאה מכך נמנע מלהתחייב או מתקשה לבחור ולהחליט.

למה אנשים מחפשים משהו מוחלט במקום יחסי?

הנטייה האנושית לחפש משהו מוחלט נובעת מהרצון להרגיש תחושת שלמות פנימית. אנשים מעדיפים להאמין שקיים משהו אחד מושלם - בן זוג אחד ויחיד או מקצוע אחד בלבד שמתאים להם. האמונה הזו מעניקה משמעות עמוקה יותר להחלטות שלהם ויוצרת תחושת "מיוחדות". אך בפועל, גישה זו היא מקור לסבל וחרדה, שכן הם כל הזמן מוטרדים בשאלה אם באמת מצאו את "האחד".

אליעד כהן מסביר שהתחושה הזו, של משהו מוחלט ואמיתי שמחכה רק לך, יוצרת קושי עצום. אם מישהו מאמין שקיים דבר אחד ויחיד, הוא תמיד יפחד לטעות. לדוגמה, צעיר שמתלבט מה ללמוד באוניברסיטה, תמיד יחשוש שאולי יש מקצוע אחר שהיה מתאים לו יותר, ולכן הוא ייתקע ולא יקבל החלטה כלל.

איך אפשר לצאת מהשיתוק ולקבל החלטות בקלות?

הדרך להימנע מהשיתוק בקבלת החלטות היא להבין שאין רק אפשרות אחת שמתאימה לך באופן מוחלט. לפי אליעד כהן, הכל תלוי ברצונות שלך. אם אתה יודע מה הרצונות שלך, תוכל לבדוק אילו אפשרויות קיימות שעונות על הרצונות האלה. אם יש לך רצון מסוים וברור שקיימת רק אפשרות אחת שעונה על הרצון הזה, אז באמת יש רק דבר אחד שמתאים לך. אבל ברוב המקרים, קיימות עשרות, מאות או אלפי אפשרויות, וכולן מתאימות לך באותה מידה.

לדוגמה, אם אדם אומר שהוא רוצה "מקצוע שבו אפשר לטפל באנשים, " קיימים עשרות מקצועות כאלה: רפואה, פסיכולוגיה, ייעוץ וכו'. כל אחד מהם יכול להתאים לו, ולכן הוא יכול לבחור בקלות רבה יותר.

האם כל בן זוג יכול באמת להתאים לך?

ברמה עמוקה, אליעד כהן מסביר, שכל דבר בעולם יכול להתאים לך, כולל כל בן זוג. מה שקובע אם משהו מתאים לך או לא הוא הרצון שלך בלבד. אם אדם ירצה להיות מאושר, הוא יוכל למצוא את האושר בכל בן זוג או בכל מצב בחיים. גם אם הוא לבד, הוא יוכל להיות מאושר אם הוא בוחר בכך. למעשה, האדם הוא זה שקובע את ההתאמה ולא הגורל או משהו חיצוני.

לדוגמה, אדם יכול לבחור להרגיש מאושר בזוגיות עם אדם אחד, ויכול גם לבחור להיות מאושר עם אדם אחר. אין באמת נשמה תאומה אחת ויחידה שחייבת להיות דווקא עם בן אדם מסוים.

מדוע אנשים מתקשים לשחרר את האמונה ב"נשמה תאומה"?

הסיבה לכך שאנשים לא רוצים לוותר על המחשבה שיש "האחד" או "האחת" היא שהגישה הזו מעניקה להם משמעות מיוחדת לזוגיות שלהם. ברגע שאדם מבין שבן הזוג שלו אינו האחד והיחיד, אלא רק מישהו שמתאים לו באופן יחסי לפי רצונותיו, התחושה של משהו "מיסטי" ועמוק מתפוגגת. אנשים מעדיפים לחשוב שהקשר שלהם הוא מיוחד, ושיש מאחוריו משמעות עמוקה או רוחנית.

מה המשמעות האמיתית של "נשמה תאומה" ושלמות פנימית?

הדבר היחיד שבאמת יכול להיות "האחד והיחיד" בחיים, על פי אליעד, הוא השלמות הפנימית. זו אותה תחושה פנימית של אושר מוחלט ושלמות שאינה תלויה בשום דבר חיצוני. השלמות הזו לא תלויה בבן זוג, במקצוע, או בכל דבר אחר. האדם יכול לחוות אותה כשהוא מבין מי הוא ומה הוא באמת רוצה בחיים. ברגע שמגיעים לשלמות פנימית, הכל הופך למושלם, וכבר אין משמעות לחיפוש אחר ה"אחד" החיצוני.

אליעד מסביר שתחושת "האחד והיחיד" בזוגיות היא למעשה השלכה של התחושה הזו של שלמות פנימית. האדם לוקח את התחושה העמוקה של "הכל בדיוק כמו שאני רוצה" ומלביש אותה על בן זוג או בת זוג, ואז חושב ש"הנה מצאתי את האחד שלי".

כיצד להפוך את ההחלטות שלנו לפשוטות יותר?

כדי לפשט את ההחלטות שלך, אליעד מציע להפסיק לחפש את הדבר המוחלט ולהתחיל לחשוב באופן יחסי על הרצונות שלך. במקום לשאול "האם זה האחד או האחת, " תשאל את עצמך: "האם זה עונה כרגע על הרצונות שלי?" אם התשובה היא כן, אז זה מתאים, גם אם יש עוד אלפי אפשרויות אחרות שיכולות להתאים לך.

ההבנה הזו מפחיתה חרדה ולחץ מהחלטות כי היא מסירה את הפחד שאולי אתה טועה. אתה לא טועה כל עוד אתה עושה את מה שמתאים לך כרגע לפי הרצונות שלך. אם הרצונות שלך משתנים בעתיד, פשוט תבחר אחרת.

אליעד כהן מדגיש שהחיים הם לא בחירה אחת מוחלטת, אלא אוסף של בחירות יחסיות המבוססות על הרצונות שלך ברגע הנוכחי. כשמבינים זאת, קל יותר לקבל החלטות ולהפסיק להיתקע בשאלות חסרות תשובה כמו "האם זה באמת האחד או האחת?"
מהן הטעויות הנפוצות בהחלפת בחירות, ובמיוחד בהחלפת בן זוג?

כאשר אנשים בוחרים דברים בחיים - בין אם מדובר במקצוע, דירה, נעליים או בן זוג - אחת הטעויות הנפוצות ביותר היא לחשוב שהם בחרו את הדבר הנכון או את הדבר היחיד שמתאים להם. אנשים לעיתים מאמינים שיש רק מקצוע אחד או בן זוג אחד שמתאים להם, וזה גורם להם להתבלבל ולחפש את הדבר המושלם. טעות נוספת היא להרגיש שלפני קבלת החלטה, עליהם למצוא את הדבר "המוחלט" - הדבר הנכון ביותר שיתאים להם ללא שום ספק.

לדוגמה, בחירת בן זוג - רבים מאמינים שיש "נשמה תאומה" או "הזיווג המשמיים" שממתינים להם. זו טעות שמובילה לבלבול ולהימנעות מלקבל החלטות.

האם כדאי לצפות לדברים מוחלטים? איך זה משפיע על ההחלטות שלנו?

הציפייה למשהו מוחלט היא מה שמסבך את האדם. אם מישהו מאמין שיש רק דבר אחד שמיועד לו בחיים - בין אם מדובר במקצוע או בן זוג - הוא לא יוכל לדעת אם הוא באמת עשה את הבחירה הנכונה. כשאדם חושב "אולי זה לא זה", הוא נשאר במקום ולא מקבל החלטות. התחושה של "אולי יש משהו אחר", שגורמת לאדם להימנע מלקבל החלטות, נובעת מהאמונה שיש רק דבר אחד "נכון".

לפי הגישה הזו, כל מה שחשוב הוא לדעת את הרצונות שלך ולהתמקד בהם, ולא להאמין שמדובר במשהו מוחלט.

מהי הדרך הנכונה לקבל החלטות? איך להימנע מהשיתוק בקבלת החלטות?

הגישה הנכונה היא להבין שאין רק דבר אחד שיכול להתאים לך. כל אדם יכול למצוא את עצמו במצבים שונים, ויכולים להיות אלפי אפשרויות שמספקות את הצרכים שלך. אם אדם מבין שכל מקצוע יכול להתאים לו, כל בן זוג יכול להתאים לו, הוא לא ייתקע בקבלת החלטות. למעשה, כל אדם יכול למצוא את ההתאמה שלו בקלות רבה יותר, אם הוא לא מחפש משהו מוחלט.

במקום להחפש את האחד והיחיד, מומלץ לבדוק באופן יחסי את הרצונות שלך ולראות איזה אפשרויות קיימות בשוק.

האם יש משהו שגורם לנו להתעקש על "האחד והיחיד"?

הרבה פעמים המושג של "הנשמה התאומה" או "הזיווג המשמיים" נובע מתוך תחושת שלמות פנימית. אנשים מחפשים חוויות שיגרמו להם להרגיש שמצאו את האחד האמיתי. זה יכול להוביל למערכת יחסים שבה הם מחפשים את התחושה של "השלמות". תחושת האושר הזו מבוססת על הרצון להרגיש שכל מה שקורה כרגע הוא מה שמתאים להם.

מבחינה זו, כאשר אדם מרגיש "המציאות בדיוק מה שאני רוצה", הוא חווה את התחושה של "הנשמה התאומה". אך גישה זו מסבכת את האדם ומביאה לחרדה - איך אני יכול לדעת אם באמת מצאתי את הדבר הנכון?

מהי הדרך לצאת מהלופ הזה?

הדרך להימנע מהשיתוק בקבלת החלטות היא להבין שאין באמת "האחד" או "האחת". במקום לחפש את הדבר המוחלט, יש לבדוק את הרצונות שלך ולמצוא את ההתאמה האפשרית. אם אדם אומר לעצמו, "אני רוצה משהו כזה וכזה", אז כל האפשרויות שמתאימות לצרכים אלו יהיו רלוונטיות לו. במקום להיאחז באמונה שיש רק "הדבר האחד", כדאי להרחיב את האפשרויות ולהבין שכל דבר יכול להתאים לך באופן יחסי, תלוי במה שאתה רוצה.

האם כל בן זוג יכול להתאים לך? איך זה קשור לכל תחום בחיים?

ההבנה ש"כל אחד יכול להתאים לך" מתייחסת לא רק לבחירת בן זוג, אלא לכל תחום בחיים. אם אדם מבין שאין משהו אחד שמתאים לו באופן מוחלט, הוא יכול להתחיל לבחור מתוך אפשרויות רבות ולהיות הרבה יותר גמיש ופתוח. כל בן זוג יכול להתאים לך במידה והם ממלאים את הרצונות שלך, כך שאין צורך להילחם במחשבה שיש "הבן זוג האחד והיחיד" שמיועד לך.
אחת מהטעויות הכי נפוצות נשאל אתכם מה לדעתכם אחת הטעויות הכי נפוצות בבחירת משהו כגון לדוגמה בחירת מקצוע בחירת קריירה בחירת בן זוג, בחירת דירה בחירת נעליים בחירת מה שזה לא יהיה מה אחת הטעויות הכי נפוצות?

ש: לחשוב שבחרת נכון.

אליעד: זה אחת הטעויות הכי נפוצות לחשוב שבחרת נכון?

ש: כן להיות בטוח.

אליעד: אתה חושב שרוב האנשים חושבים שהם בחרו נכון?

ש: כן באמת ככה אני חושב.

אליעד: אוקי מה עוד אני אספר לך על טעות שאני מכיר, אחת הטעויות הכי נפוצות זה ושממררת לבן אדם גם את החיים בוא נגדיר את זה ככה, אחת הטעויות שממררת לו את החיים אחת הטעויות המחשבתיות הכי נפוצות בתהליך של קבלת החלטות כגון להחליט מה לעשות להחליט איזה מקצוע ללמוד להחליט אם הבן זוג מתאים או לא להחליט כל דבר, מה אחת הטעויות הכי נפוצות שהורסת לבן אדם את החיים?

ש: אני לא בטוח אני חושב.

אליעד: ש...?

ש: שהוא חושב מצפה כאילו למוחלט והיחסי.

אליעד: מה זה אומר תסביר.

ש: הכוונה שכאילו שנניח הוא מאמין שהטוב לדוגמה שיש איזה טוב אמיתי בתוך הצורה עצמה.

אליעד: מה לא אתה תסביר אז מה זה קשור לקבלת החלטות תגיד זה רע לאנשים בחיים באופן כללי כי הם מצפים למשהו מוחלט בתוך יחסי.

ש1: אוקי זה משפיע על הבחירות שלהם זה משפיע על הבחירה שלהם על הגישה והבחירה אולי.

ש2: אוקי התשובה שלי עכשיו זה עניין הפוך לא להיות בטוח לחשוב שאולי אם הייתי בוחר במסלול אחר היה יותר טוב.

אליעד: נכון לא להיות בטוח ומה השורש של זה אז אני אגיד את הפרספקטיבה הזאת, אחת הטעויות הכי קשות של אנשים בחיים זה שהם חושבים שיש משהו אחד שאמור להתאים להם.

ש: זה מה שאמרתי עכשיו.

אליעד: אתה צודק חבל על הזמן.

ש: אבל זה מה שאמרתי.

אליעד: אלא איך אמרת את זה.

ש: אז כל מה שאמרתי צריך מההתחלה.

אליעד: מה?

ש: אמרתי את זה בסדר אחר לא טוב?

אליעד: אתה אמרת את זה אולי חשב בהתחלה לא פסלתי ישר את מה שאמרת נכון אבל אחר כך אמרת נתת את זה לכיוון אחר שהם מצפים לקבל משהו מוחלט לא דיברתי מההיבט הזה. אנשים לפעמים חושבים שיש משהו אחד שמתאים להם יש מקצוע שמתאים להם יש נשמה תאומה באים גם לפני שהבן אדם נולד מכריזים עליו מי יהיה הבן זוג שלו וככה זה ביהדות הנפש התאומה האחד והיחיד כל מיני מושגים כאלה נכון, הדבר שלא נועדת היעוד שלך כל הדברים האלה בדיוק.

ועכשיו שברגע שבן אדם יוצא למשחק עם כזאת תחושה נניח שיש בה מן האמת נניח אבל אז כשהוא בא עם כזאת תחושה הוא אומר "איך אני אדע שזה זה אולי זה משהו אחר, איך אני אדע שזה אולי זה משהו אחר" ואז הבן אדם נדפק הוא לא יכול להתקדם.

ש: למה?

אליעד: כי איך הוא יכול לדעת שזה זה אולי זה משהו אחר, עכשיו אתה אומר לעצמך בן אדם צעיר "איך אני אדע מה אני אמור לעשות בחיים" איזה תשובה איך אתה רוצה תשובה לשאלה הזאת אפשר למצוא את התשובות אבל אם אתה בטוח ככל שאתה יותר בטוח שיש איזה דבר אחד ויחיד שאותו אתה אמור לעשות ככה אתה יותר תיתקע כי כל דבר שתדמיין את עצמך עושה תגיד "אולי זה לא זה אולי הדבר האחד והיחיד שלי אני לא יודע מה הוא אולי אני אדע מה הוא בעוד שלוש שנים, אולי אני צריך להמשיך עוד חודש לחכות אולי יש משהו יותר טוב".

ש: רגע אבל למה מחויב שזה יתקע אותו?

אליעד: כי אין כזה.

ש: אוקי אין כזה "ולכן אני אתחיל לנסות דברים".

אליעד: אתה לא יכול אין לך את כל החיים לנסות דברים אתה צריך לבחור מסלול לימודים מה זה לנסות דברים.

ש: "אבל אני לא יודע".

אליעד: אז הוא בבעיה ואז הוא לא עושה כלום כי הוא לא יודע מה לעשות הוא לא יודע מה מתאים לו.

ש: אני מתאים את האופציה של "אם אני לא יודע אז אני אעשה משהו".

אליעד: אתה לדוגמה נגיד נניח מכיר מישהי נניח אוקי ואז אומר לך המוח "האם היא הנשמה התאומה שלי".

ש: כן יש דברים כאלה.

אליעד: יפה ואז אתה לא מכיר אתה אומר "אז אני לא מכיר אותה אז אני לא רוצה להכיר אותה כי אני לא בטוח שהיא הנשמה התאומה שלי, האם זאת באמת האחת שנועדה לי" אבל מה האמת שצריך לעשות הפוך זה עובד הפוך האם יש מישהו או משהו אחד שיכול להתאים לך מה התשובה תשובה תלוי, במה זה תלוי ברצון שלך.

ש: מה תלוי הרצון שלי?

אליעד: לא שנייה זה הכל עובד לפי הרצון שלך אם אתה רוצה משהו מסוים ספציפי והמשהו המסוים הספציפי זה קיים רק דבר אחד כזה בעולם כרגע אז ממילא יש משהו אחד כרגע שמתאים לך, אם אתה אומר "אני רוצה מקצוע שבו יש" תספר איזה סיפור ובכל העולם כולו יש רק מקצוע אחד כזה אז באמת יש רק מקצוע אחד כזה בעולם שמתאים לך אבל אם אתה אומר "אני רוצה מקצוע כזה וכזה" ובמקצוע הזה יש עשרים מקצועות כאלה אז העשרים המקצועות האלה מתאימים לך נגיד כל אחד מהם יכול להתאים לך.

ומה האמת שבפנימיות כל דבר בעולם יכול להתאים לך כל בן זוג יכול להתאים לך כל דבר בעולם יכול להתאים לך לא רק שיכול להתאים לך אלא שאתה גם יכול להתאים לך להיות לבד כל שכן שיכול להתאים לך להיות בזוגיות עם כל אחד שאתה רוצה, כל אחד שאתה רוצה בעולם יכול להתאים לך מצד האמת.

ש: מה זה אומר?

אליעד: מה זה אומר זה אומר מה זה להתאים לך, מה אתה אומר מה אתה מחפש נגיד בזוגיות שיהיה לך טוב ותהיה מאושר אתה יכול להיות מאושר מכל דבר מצד האמת אם אתה תרצה אתה יכול תמציא את הדבר הכי מוזר בעולם ואתה יכול להגיד זה מה אני רוצה ואת כל המוח שלך לסובב ולהיות מאושר מזה ויהיה לך מושלם.

ש: אוקי אז זה לא קשור בכלל לצורה.

אליעד: לא קשור בכלל עכשיו זה נכון שבמשחק שלנו זה כאילו כן קשור אבל מה שאני אומר עוד פעם אז אם בן אדם יבוא בגישה שאומרת "כל מה שיש בעולם יכול להתאים לי" נגמר המשחק אין משמעות יותר לחיים כי אז "יכול להתאים לי גם להיות רעב ואני לא צריך לאכול" ואתה יכול למות וזהו אתה יכול להיות מאושר מכל דבר אז בוא נמות ברעב אפשר להיות מאושר מזה שזה גם בסדר, אז בכל מקרה בן אדם מגדיר לעצמו "אני רוצה את זה ולא רוצה את זה, רוצה את זה ולא רוצה את זה" ואז הוא מתחיל להאמין שזה באמת משנה.

ואז הוא מאמין עוד יותר שיש רק דבר אחד שהוא האחד והיחיד שזה משנה ברמה מוחלטת שזה המון והמון עקרונות דתיים המון עקרונות דתיים כל הרעיון הזה של נשמה תאומה נפש תאומה, זיווג מהשמיים כל הדברים האלה זה רעיונות דתיים.

ש: זה כאילו מזכיר משהו כמו שהבן אדם מנסה לחפש משמעות בחיים זה אותו דבר?

אליעד: כן מתוך זה שהוא חיפש את המשמעות מתוך זה הוא גזר שיש איזה יד מכוונת ואם יש יד מכוונת כנראה שהיא כיוונה אותך למשהו מסוים ואז אתה צריך למצוא את המשהו מסוים הזה "ואיך אני אדע שזה המשהו מסוים הזה האם באמת זה המשהו המסוים" ולכן צריך לעשות הפוך, אתה תגיד מה אתה רוצה מה חשוב לך ואז לבדוק באופן יחסי מה הסיכוי שיש את זה פה או פה. עכשיו אם אתה אומר אני רוצה משהו מסוים ויש מאוד סיכוי שזה ב - x אז באמת ה - x הזה מתאים לך אבל אם יש את זה בעשרה איקסים אז עשרת האיקסים כל העשרה האלה מתאימים לך ואם אתה לא יודע אז גם כולם מתאימים לך כי אתה לא יודע כי הם שווי ערך.

המהות של מה שאני אומר כרגע היא לא איך לקבל את ההחלטה המהות של מה שאני אומר כרגע היא איך לא לקבל את ההחלטה, נקודת ההנחה שאומרת שבהכרח חייב להיות שיש משהו אחד שמתאים לך היא לא בהכרח נכונה תלוי ברצונות שלך מהרצונות שלך תגזור מה מתאים לך אבל לא בהכרח שצריך משהו מסוים, אנשים עכשיו למה אנשים לא רוצים לחשוב ככה מה הסיבה כי ברגע שהם חושבים ככה זה גורם להם לאבד את המשמעות של מה שיש להם כי נגיד זוג שמתחתנים הם מעדיפים לחשוב שהוא האחד שהיא האחת.

עכשיו למה אני לא אומר את זה על מקצוע כי במקצוע אנשים יותר חושבים שהם יכולים להחליף אבל נגיד בזוגיות אנשים יותר חושבים שזה האחד או האחת, אוקי האחד האחת האחת האחד ולכן אם בן אדם היה חושב מראש שבעצם הבן זוג או הבת זוג הוא לא האחד אלא הוא זה שכרגע באופן יחסי ממלא לך את הרצונות שיש לך כרגע באופן יחסי אז ממילא זה הופך את זה לפחות מיוחד כי אז גם אתה פחות מיוחד כי אז במקרה כרגע אתה ממלא לבן זוג שלך את רצונות האלה ואחרים ואז אתה פחות מיוחד ואז הוא פחות מיוחד ואז זה מוריד מכל תחושת האושר של החתונה והתחתנו ומצאנו ואז זה יוצר בעיה לכן מתגו את המיתוס של האחד והאחת.

רגע הבנו את הסיפור כי אז בעצם אם בן אדם היה עושה הפוך, מה הוא היה עושה אם בן אדם אומר "האם זאת האחת האם זה האחד" אז כשהוא מוצא מישהו או מישהי אז המוח אומר "אוקי זאת האחת" זה הצורה הצורה מחויבת הצורה היא המחויבת אבל אם הוא אומר "רגע בא נעשה הפוך מה הרצונות שלי האם הישות הזאת ממלאה לי את הרצונות? כן אז היא מתאימה, זה מתאים? כן יש אלף שמתאימים מיליון שמתאימים" מה שזה גורם שבעצם אז הבן זוג או הבת זוג הופך להיות משהו פונקציונלי ואנשים לא רוצים לתפוס את הבן זוג כמשהו פונקציונלי הם רוצים לתפוס אותו כמשהו מיסטי שיש בו איזה קשר של נשמות או משהו כזה.

ש: למה?

אליעד: כי אז זה נותן יותר משמעות. עכשיו מאיזה היבט זה כן נכון הדבר האחד והיחיד שהוא הנשמה התאומה שלך שהוא מחכה לך מה שזה לא יהיה זה השלמות שלך, השלמות הפנימית זה הדבר היחיד שהוא היחיד שאין לו תחליף ואין שני לו ואם השגת אותו יש לך הכל ואם לא השגת אותו אין לך כלום ואחרי שתשיג אותו לא תרצה שום דבר אחר ועד שלא תשיג אותו לא תהנה משום דבר אחר זה נכון, זה לגבי האושר הפנימי שהוא תלוי בך בלהבין מי אתה מה אתה וכו' ואז לקחו את הרעיון הזה והלבישו אותו על צורה.

מה השכל שבדבר אחת מהסיבות שבן אדם לדוגמה נגיד נמצא בזוגיות נניח זה בגלל ששם הוא מצליח לחוות תחושות שהוא היה רוצה לחוות כלפי המציאות נגיד הוא רוצה להרגיש שאוהבים אותו אז בזוגיות הוא מרגיש שאוהבים אותו הוא רוצה להרגיש שהוא אוהב בזוגיות הוא מרגיש שהוא אוהב. אוקי עכשיו ואז הוא בעצם בן אדם בעצם לוקח תחושות שנכונות לגבי האושר המוחלט ומלביש אותן על מערכת יחסים זוגית, לדוגמה באושר המוחלט בתחושה הזאת אתה באמת מרגיש שמצאת את האחד שלך או את האחת שלך זאת אומרת שאתה מרגיש שהמציאות מה שקורה בה כרגע זה בדיוק מה שאתה רוצה.

נניח שבן אדם מרגיש "כל מה שקורה כרגע במציאות זה בדיוק מה שאני רוצה במאה אחוז" זה כמו התחושה של "זאת האחת שלי" או "זה האחד שלי", כאילו מה המהות של "זאת האחת שלי" זה בעצם להגיד "זאת בדיוק מה שאני רוצה זה בדיוק מה שמתאים לי", מה המהות של "זה בדיוק מה שמתאים לי" זה להגיד "המציאות בדיוק מתאימה למה שאני מחפש".

ומזה גזרו מזה המוח של הבן אדם אמר אוקי בא ניקח את התחושה שאומרת "זה בדיוק מה שאני מחפש" שהיא בעצם מבטאת רגע שבו הבן אדם מרגיש שהוא מאושר במאה אחוז בא ניקח את המחשבה הזאת ונלביש על בן אדם בשר ודם ונגיד זאת האחת שאני מחפש ואז היא האחת.

ואז אתה פוגש איזו צורה ואתה אומר "איך אני אדע אם הצורה הזאת היא האחת" ואז מסתבך סיבוך שלם שיש לו נגיד יתרונות וחסרונות כי הוא גם נותן משמעות כי אם אתה הופך הצורה לבעלת משמעות ממילא זה נותן יותר אהבה ואז זה גם נותן יותר פחד ונותן יותר חרדה ונותן יותר כעס, נותן את כל התחושות שנוצרות מזה שהופכים את הצורה למהות כי להגיד "זאת האחת" או "זה האחד" זה בעצם להגיד הצורה מחויבת הצורה היא המהות וזה השכל של העניין.

אבל אם בן אדם רוצה לצאת מהלופ הוא צריך לדעת שמאוד יכול להיות שבעצם זה לא אחד או האחת אלא יש אלף שיכולים להתאים או מיליון או מאה מיליון או אינסוף כנ"ל לגבי בחירת מקצוע בחירת קריירה בחירת עבודה, בחירת כל שטות שעולה על דעתכם או כל דבר מאוד רציני.

עכשיו מה עוד שכל יש בדבר אם בסופו של דבר כל הדברים הם בעצם ישות אחת כמו שפעם הסברתי נגיד שיש משוגע, זאת פרספקטיבה נגיד שיש משוגע שיש לו כיסא והוא אומר "אני רואה פה שניים" ואז הוא מתלבט "איזה כיסא אני אמור לשבת" תקשיב כולם מתאימים לך באותה מידה הוא אומר "איך כולם מתאים באותה מידה אני צריך לדעת אם לשבת על זה וזה או זה פה יש כרישים ופה יש עננים" אבל הוא לא יודע שזה בכלל אותו כיסא אין פה כמה כיסאות זה כיסא אחד ולא משנה איפה תשב זה בסדר, בסדר באותה מידה.
אחריות אישית בזוגיות, ציפיות מזוגיות, לקיחת אחריות בזוגיות, למה לצפות מזוגיות? חלוקת תפקידים בזוגיות, חלוקת נטל בזוגיות, אהבה ללא תנאים בזוגיות, למה אנשים רוצים זוגיות? אהבה עצמית בזוגיות ללא תנאים, חלק 2
אחריות אישית בזוגיות, ציפיות מזוגיות, לקיחת אחריות בזוגיות, למה לצפות מזוגיות? חלוקת תפקידים בזוגיות, חלוקת נטל בזוגיות, אהבה ללא תנאים בזוגיות, למה אנשים רוצים זוגיות? אהבה עצמית בזוגיות ללא תנאים, חלק 2
...אותם ללא תנאים, ולכן הם מנסים לא להגדיר באופן ברור מדי את התנאים מראש, כדי להימנע ממצב שבו כל הפרת תנאי קטן עלולה לפרק את הזוגיות. דוגמת השקיות מהסופר: איך נכון להבין חלוקת תפקידים בזוגיות? אליעד מסיים בדוגמה פשוטה אך חזקה: כשאדם הולך מהסופר הביתה ומחזיק שקיות בשתי ידיים, הוא לא תמיד מודע לאיזו יד הוא משתמש בכל רגע. לפעמים יד אחת מתעייפת והשנייה לוקחת את התפקיד. כך גם בזוגיות: חלוקת התפקידים צריכה להיות גמישה וטבעית, כששני הצדדים משלימים זה את זה...
איך נוצר חשק מיני? במה תלוי חשק מיני, א מיניות, חוסר חשק מיני, מה מעלה חשק מיני? מה מוריד חשק מיני? סקס, יחסי מין, אין חשק מיני, יותר מידי חשק מיני, חשק מיני גבוה, שליטה בחשק המיני, דחף מיני
איך נוצר חשק מיני? במה תלוי חשק מיני, א מיניות, חוסר חשק מיני, מה מעלה חשק מיני? מה מוריד חשק מיני? סקס, יחסי מין, אין חשק מיני, יותר מידי חשק מיני, חשק מיני גבוה, שליטה בחשק המיני, דחף מיני
...גם מאיזושהי בחינה. אליעד: אתה שמעת על הומואים? ש: כן. אליעד: יפה אתה כרגע הומו? ש: כרגע לא. אליעד: לא יפה נכון אבל אם זה רק פיזי מה זה משנה לך אם זה אישה או גבר זה פיזי הגוף שלך יודע להבדיל אם זה אישה או גבר או שזה המשמעויות שיש לך בראש לגבי אישה או גבר. עכשיו מה שקורה אצל אנשים שמרוב שיש להם חשק מיני והם לא יודעים איך לשלוט בו אומרים זה פיזי זה חייב, רגע אני מסביר למה אנשים חושבים שזה פיזי כי הם לא יודעים לשלוט בזה אז מה הם יגידו יגידו יש משהו שמשתלט...
מפחד להתחיל עם בחורה, כי - אין לי ביטחון עצמי @ למה אני מפחד להתחיל עם בחורה? פחד להתחיל עם נשים, פחד להתחיל עם בנות, למה אני מפחד להתחיל עם מישהי? למה אני מפחד לפתח שיחה עם בחורה? למה אני מפחד לפנות אליה? למה אני מפחד לגשת לאישה? טיפול בפחד גישה לבנות, שבירת פחד גישה לנשים, להתגבר על פחד גישה לבחורות, פחד גישה פיקאפ, פחד לדבר עם נשים - חלק 12
...עצמי >> למה אין לי ביטחון עצמי? האם אין לי בכלל שום ביטחון עצמי? האם אין לי ביטחון עצמי בשום תחום? כמה אני גרוע בחוסר ביטחון עצמי? האם פעם היה לי ביטחון עצמי? אני לא מרגיש שאני בטוח בעצמי, שמה יקרה או לא יקרה? למה אין לי ביטחון עצמי? האם קרה משהו שגרם לכך שלא יהיה לי ביטחון עצמי? האם יש דרך להעלות את הביטחון העצמי? למה שלא אלמד איך לשפר את הביטחון העצמי? למה שלא אלמד לחזק את הביטחון העצמי? חוסר ביטחון עצמי, זאת הגדרה כללית מידי. צריך להגדיר אותה...
אהבה / זוגיות - מהי אהבה אמיתית? איך להגיע לאהבה אמיתית?
...כאשר אין לאדם אגו, רק אז הוא אוהב את מי שהוא באמת = המציאות. מצד האמת, האגו של האדם אינו נפרד מהמציאות. כאשר האדם אומר אני, מצד האמת הפירוש הוא: המציאות. המציאות היא זו שמהווה את האגו אני של האדם. כאשר האדם מבין את האמת שהוא עצמו אחד מוחלט עם המהות של המציאות, באותו הרגע הוא מרגיש אחדות עם כל דבר. רק האחדות הזאת מאפשרת לאהוב באמת. האחדות אינה תלויה בדבר. היא נובעת מצד המהות של המציאות. סיכום: כאשר האדם מרגיש באמת אחד עם המציאות = מרגיש אחדות עם כל...
שימוש במילה לדעתי, שימוש במילה נראה לי, אני חושב ש, נראה לי ש, הבעת דעה אובייקטיבית, הבעת דעה סובייקטיבית, טיפים למערכות יחסים, איך למנוע מריבות? איך לגרום למישהו להקשיב לך? טיפים להעברת מסרים
שימוש במילה לדעתי, שימוש במילה נראה לי, אני חושב ש, נראה לי ש, הבעת דעה אובייקטיבית, הבעת דעה סובייקטיבית, טיפים למערכות יחסים, איך למנוע מריבות? איך לגרום למישהו להקשיב לך? טיפים להעברת מסרים
...כהן מסביר כי המילים הללו יוצרות תחושת גמישות ומאפשרות למתוח את הגבולות ולהבין את נקודת המבט של הצד השני. לדוגמה, בדיון על תחום טכנולוגי או חברתי, אם אחד מהמשתתפים אומר לדעתי זה לא נכון, הוא לא מתעקש על כך כעובדה אלא כמצג אישי של דעתו, ומפנה מקום לדעות אחרות, מה שמקטין את הסיכוי לעימות. האם יש לזה השפעה על מערכות יחסים זוגיות? איך זה קשור לתקשורת בין בני זוג? במערכות יחסים זוגיות, השימוש במילים כמו נראה לי או אני חושב יכול להיות כלי חשוב למנוע מריבות...
התפתחות רוחנית, אין ארוחות חינם, סוד האושר, איך להיות מאושר באמת? האם יש אושר אמיתי? תמיד יש חיסרון, להיות מאושר בשלמות, להצליח בזוגיות, אהבה ושנאה, מהו אושר אמיתי? חשיבה חיובית, חלק 1
התפתחות רוחנית, אין ארוחות חינם, סוד האושר, איך להיות מאושר באמת? האם יש אושר אמיתי? תמיד יש חיסרון, להיות מאושר בשלמות, להצליח בזוגיות, אהבה ושנאה, מהו אושר אמיתי? חשיבה חיובית, חלק 1
...מאושרים, אנו צריכים להבין את הציפיות שלנו, להבין שאין מושלם, ולהיות מוכנים לשלם מחיר - קטן או גדול - כדי להגיע לאושר. המודעות לציפיות היא חלק חשוב בתהליך, כי הציפיות הלא מדויקות הן שגורמות לנו לתסכול. כאשר הציפיות שלנו ממוקדות במציאות הסובייקטיבית שלנו, ולא בהכרח על פי האובייקטיביות של החיים, אנו עשויים לפספס את האושר האמיתי. מה הקשר בין רוחניות לאושר? בהקשר של רוחניות, אליעד מציין שזו לא רק התפתחות פנימית או חיפוש אחר אושר, אלא גם להבין את השלב...
האם לחזור לאקסית? פחד דחייה מהאקסית, פחד גישה לאקסית, פחד להתחיל עם האקסית, פחד לקבל סירוב מהאקסית, איך לא לפחד להתחיל עם האקסית? לאקסית יש מישהו, האקסית כמראה, האקסית יוצאת עם מישהו אחר, פחד מהשפלה
האם לחזור לאקסית? פחד דחייה מהאקסית, פחד גישה לאקסית, פחד להתחיל עם האקסית, פחד לקבל סירוב מהאקסית, איך לא לפחד להתחיל עם האקסית? לאקסית יש מישהו, האקסית כמראה, האקסית יוצאת עם מישהו אחר, פחד מהשפלה
...יש סיכוי לדחייה? ההתמודדות עם הפחד מדחייה היא הזדמנות ללמוד לאהוב את עצמך ללא תנאים. אם אתה מסוגל לראות את האקסית עם מישהו אחר ולנסות להחזיר אותה מבלי שהערך העצמי שלך ייפגע, זה מראה על התפתחות אישית. לכן, החזרה לאקסית היא לא רק עניין של להחזיר אותה, אלא גם של להתמודד עם הפחדים האישיים שלך. איך לנסות לחזור בדרך נכונה? לא להיות מציק או טורדני. לכבד את הגבולות של האקסית. לבחון אם באמת יש סיכוי אמיתי להצלחה מחודשת. להתמקד בשיפור אישי ובביטחון עצמי. לסיכום...
אמור לי מי חבריך ואומר לך מי אתה, לא לחינם הלך הזרזיר אצל העורב, מה הקשרים החברתיים שלך אומרים עליך? איזה חברים אתה בוחר? מי החברים שלך? מערכות יחסים, בחירת חברים, בחירת בן זוג, הפכים נמשכים, הפכים משלימים, הפכים בזוגיות
אמור לי מי חבריך ואומר לך מי אתה, לא לחינם הלך הזרזיר אצל העורב, מה הקשרים החברתיים שלך אומרים עליך? איזה חברים אתה בוחר? מי החברים שלך? מערכות יחסים, בחירת חברים, בחירת בן זוג, הפכים נמשכים, הפכים משלימים, הפכים בזוגיות
...ולכן הם לעולם אינם אקראיים. למה אתה בוחר חברים מסוג מסוים? אליעד מציג מספר סיבות אפשריות לבחירת החברים שלנו ומדגים זאת באמצעות דוגמה של אדם שמתחבר לפושעים: ייתכן שאתה מתחבר לפושעים כי אתה מעריך תכונות מסוימות שיש בהם, כגון אומץ או יכולת לעמוד בלחצים. אולי אתה רואה בעצמך דמות של אדם שיכול לתקן אחרים, והקשר איתם מאפשר לך להרגיש שאתה ממלא שליחות ומסייע להם להשתפר. יכול להיות שקיים בתוכך חלק נסתר או מודחק של פושע, והקשר עם אנשים כאלה מאפשר לך לחוות בעקיפין...
בעיות בזוגיות, 5 אפשרויות מה לעשות כשיש בעיות בזוגיות, מהן 5 האופציות שלך כשלא טוב לך בזוגיות? מה אפשרי לעשות כשלא טוב לי בזוגיות? איך לפתור משבר זוגי? איך לטפל בבעיות בזוגיות? גישור זוגי, יעוץ זוגי, משבר בזוגיות וביחסים
בעיות בזוגיות, 5 אפשרויות מה לעשות כשיש בעיות בזוגיות, מהן 5 האופציות שלך כשלא טוב לך בזוגיות? מה אפשרי לעשות כשלא טוב לי בזוגיות? איך לפתור משבר זוגי? איך לטפל בבעיות בזוגיות? גישור זוגי, יעוץ זוגי, משבר בזוגיות וביחסים
...בגידה? איך לספק צרכים רגשיים לבד? אז נניח שלא טוב לך עם בן או בת הזוג שלך, ויש לך בעיה במערכת היחסים. מה האפשרויות שעומדות לרשותך? נניח שלא טוב לך בזוגיות - מה את ה יכול ה לעשות? אפשרות אחת היא לריב. אפשר לריב עם בן הזוג או בת הזוג, ולהגיד: לא טוב לי, רע לי. זו אפשרות אחת. אפשרות שנייה היא להיפרד. לומר: לא טוב לי איתך, אני נפרד ת ממך. זו אפשרות נוספת. אפשרות שלישית היא לנסות לשנות את בן הזוג, כדי שהוא יתנהג כפי שהיית רוצה. אפשרות רביעית היא לנסות...
ביקורתיות, ביקורת מוצלחת, איך לגרום למישהו להקשיב לך? איך לגרום למישהו לקבל ביקורת? NLP, איך לשכנע אנשים? ביקורת בונה, ביקורת הורסת, ביקורת אפקטיבית, ניהול עובדים, השפעה על אנשים
ביקורתיות, ביקורת מוצלחת, איך לגרום למישהו להקשיב לך? איך לגרום למישהו לקבל ביקורת? NLP, איך לשכנע אנשים? ביקורת בונה, ביקורת הורסת, ביקורת אפקטיבית, ניהול עובדים, השפעה על אנשים
...ולא להאמין לביקורת בכלל, כדי לא להרגיש את תחושת הרע הקשה הנובעת ממנה. כלומר, הביקורת המחויבת יכולה להוביל לכך שהוא בכלל לא יקשיב, כי הוא יעדיף לא להאמין שאתה צודק לגביו. מדוע ביקורת אפשרית לא תמיד יעילה? מנגד, ביקורת אפשרית (אולי אתה יכול לשנות) עשויה להישמע חלשה מדי, ולכן האדם יכול בקלות להתעלם ממנה. הוא לא מרגיש שהמצב הנוכחי כל כך רע, ולכן הוא לא מרגיש דחף חזק לשינוי. ביקורת כזו אינה מעוררת בו מספיק מוטיבציה, וכך היא לא מביאה לשינוי הרצוי. איך...
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על איך להחליט? האם בן הזוג שלי מתאים לי? האם בן הזוג שלך מתאים לך? בדיקת התאמה זוגית, נשמה תאומה, זיווג משמיים, איך לבחור בן זוג לחיים? לבחור בת זוג, בחירת מקצוע, איזה מקצוע לבחור? נשמות תאומות
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
זוגיות, אהבה, הצלחה וחיים טובים - הספר על: אימון לזוגיות, פתרון בעיות בזוגיות, טיפול זוגי, ייעוץ זוגי, גישור זוגי, זוגיות ויחסים, איך למצוא זוגיות ואהבה, איך להצליח בזוגיות, איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך להתמודד עם גירושין? איך להשיג ביטחון עצמי? איך למכור מוצר ללקוחות? איך לפרש חלומות? איך לנהל את הזמן? איך להאמין בעצמך? איך ליצור אהבה? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך להצליח בראיון עבודה? איך להצליח בזוגיות? איך לעשות יותר כסף? איך לשנות תכונות אופי? איך לקבל החלטות? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך לשתול מחשבות? איך לא להישחק בעבודה? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך למצוא זוגיות? איך להעריך את עצמך? איך להעביר ביקורת בונה? איך להיות מאושר ושמח? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך לפתח יכולות חשיבה? איך להיגמל מהימורים? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך לחנך ילדים? איך לשפר את הזיכרון? איך לפתח חשיבה יצירתית ועוד...

אהבה ושקט נפשי אמיתי - הספר על: איך למצוא זוגיות ואהבה, איך להתמודד עם אכזבות? איך להשיג איזון נפשי? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? מועקות נפשיות וייאוש? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? איך להתמודד עם בדידות? איך להתמודד עם לחץ? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? כעס ועצבים? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? דיכאון? איך להתמודד עם עצבות ועוד...

להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: ייעוץ זוגי, האם יש או אין אלוהים? בשביל מה לחיות? מי ברא את אלוהים? מה המשמעות של החיים? האם אפשר לדעת הכל? איך להיות מאושר? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? למה יש רע בעולם? האם לדומם יש תודעה? האם הכל אפשרי? איך להיות הכי חכם בעולם? איך נוצר העולם? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? האם באמת הכל לטובה? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? האם יש הבדל בין חלום למציאות? איך נוצר העולם? מה יש מעבר לזמן ולמקום? למה לא להתאבד? למה יש רע וסבל בעולם? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? איך להנות בחיים? למה העולם קיים? אולי אנחנו במטריקס? האם יש אמת מוחלטת? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? האם יש בחירה חופשית? מהי תכלית ומשמעות החיים? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? האם יש משמעות לחיים? האם המציאות היא טובה או רעה ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

האתר Relationship.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא מאמן זוגי, מאמן אישי לזוגיות, מאמן לזוגיות ועוד אלפי תכנים נוספים, על כל נושאי החיים - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר Relationship.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.1719 שניות - עכשיו 22_05_2025 השעה 21:05:12 - wesi14